![]() |
|
|
#1246 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ја незнам кога копилето мајмунско ќе научи дека ако играме со двајца тркачи губиме бодови, дека амбро и фламини не можат да играат заедно, до кога ќе не ебе он, 70% не ебе он, 30% инаат среќа момците, не се трппи веќе ова, иако знам дека на крај ќе тепаме, мајмунот мора да си оди, МОРА веќе не е морално ова, нема срам, па ја да бев тренер и ова да ми се случува, па веќе одамна ќе бев минато, ова е бесрамно.
|
|
|
|
#1247 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
ne se nerviraj!pocnavte so onaa ekipana STUDENT da se merite za uefa kup!!
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha |
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Registered User
![]() |
hahaha!koj zaebaase ti za neresono 2-2 hahaha!e sea ke si trpis i toa moraa so penal da ve vadat
|
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Registered User
![]() |
Абе вие не сте ни екипа, ние само многу лош тренер имаме ништо повеќе, а вие немате ништо, дури ни шанса да се борите за скудето во наредните 15 години ако не и повеќе.
И за Гуле поздрав, каде со тренерот една ќе тепа па после две ќе заебе, ја кога ти зборам дека со вакво копиле титула не гледаме, ти можеш да си го браниш колку сакап. Еве на пример сеа му се љути, ама не го бркаат и он у недела ќе го победи интер и одма ќе му заборавиме се како и секогаш и затоа скудето и ние заедно со рома на даре, додека е мајмунот тренер нема да видиме. Пет пути го дадоа у кадар, пет пути трчав у веце да повраќам, више ми се гади од него маме му јебем сељачку. До кога бе вака ќе не ебе, еј нема смисла ова повеќе, копиле мајмунско. неможам веќе преку кур со муабетиве за него, не заслужува да го зборам толку. Може ќе го мавне кола па ќе добиеме нешто ново иначе по природен пат замена не гледаме, а и копилето Галеани со него, двајца мајмуни, орангутани, да име јебем се по списак копилиња.
|
|
|
|
#1250 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Хахахаха Пеце без нервози скудето отиде хахах.
И немавме среќа и Карло не заеба тоа е.Па виде ли колку шанси имавме се бранеа овие.Пак згреши тактика Карло ама имавме шанси и не ги искористивме.
|
|
|
|
#1251 |
|
Registered User
![]() |
Абе ај не заебавј Карло не заебал, не збори така, играчите не му играа, а и нема екипа, следната година кога ќе му донесат играчи ќе видиш што ќе прави, сеа ради играчите е, немој така, он е најдобар тренер на сите времиња, да не беше он, немаше ние од 2003 да не видиме скудето, немој вака ти се молам.
|
|
|
|
#1252 |
|
Registered User
![]() |
PERICA
ROMA VS GENOA 3:0 da da ja tepavme taa genoa so koja vie se macevte!koj znae kako si se palel na golovite na mirko i julio pozz stava 100 evra deka ve stigame 6 boda ne se nisto |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Registered User
![]() |
Абе ти сањај дека ќе не стигнете бе ненормален.
Милан понудиле 15 мил. за Бекам да остане на Сан Сиро. Кака нема да игра,Пирло се враќа од суспензијата и најважното е што Неста веројатно ќе биде подготвен со Интер.
|
|
|
|
#1254 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Хаха пеце без нервози бе ќе ти постувам еден мој пост на кајгана
Да првата заврши 1-2 за Милан и ова највеќе ме плаши. Оваа утакмица е битна за Реџина а и за Милан ! Се сеќавате на калчополи? Екипите што беа умешани во скандалот беа Јувентус Милан Фиорентина Лацио Реџина. Значи ова беа тимовите кои си ги местеа натпреварите многу ми е страв да не се деси нешто слично реџина се на последното место и ќе се бори за опстанок страв ми е да не должи Милан некоја утакмица па оваа утакмица лесно може да биде помаѓање на Реџина во борбата за опстанок за тоа незнам што ќе се случи се надевам дека грешам! Значи еве ти го линкот за да видиш дека сум го пишал ова пред да се деси утакмицата Мое мислење е дека ако се победи во дербито имаме уште надежи ама ако се деси некој кикс тапа сме Роналдињо и Кака неможат да играат во ист состав кака се гуши покрај него а поради него и се измести цела формација на милан Бекам е нешто ново дообар е дечкото набацува ама кого да гаѓа во шеснаесетник пато? кепец е он ама алал да му е ѕверка на 19 години тој е најдобриот играч во Милан а и најдобриот млад играч во светот Бориело нема среќа со повредите ама незнам што се случува со тој Шева (Пеце уште да не мислиш дека ќе даде 15 гола се мислам гуле ќе ја добие кладбата ) не ама ако неигра кака ова коло мислам дека шева мора да стартува Инзаги не е више тоа што беше!Одбрана топло ладно игра ! И поккрај Пато најсветлата точка во тимот е Абиати ѕвер човек! Е сега да се надоврзам на тој постот од кајгана глејте повише ни одговара да опстане Реџина другата година ќе ни биде од корист е и уште нешто ни го брцна наш играч што викате тој е 50-50 со Џенова ради трансверот на Бориело им го дадовме ама 50 % е наш па може е и трик на ќељавите да му кренат цена може и нешто од него ќе се ќари! Првите проценки се дека Кака го пропушта дербито ( чувај не господе) ама се појави и веста дека Неста можно е да биде во составот за со Интер - Тоа ќе биде потег со 2 острици после толку неиграње ризик е да се пушти во игра ама па и би сакал да го видам во составот! И еве една омилена вест за тебе Пеце Анчелоти е под надзор поради последните лоши резултати ! можеби ен е паметен потег и доколку дојде до некаква промена на трењерот тоа треба да биде на крај од сезоната др трењер ќе се изгуби во Милан ама тоа е го зеза некој над него не е он крив ама признавам има и некои луди идеји некои големи испади ама мислам дека он е трењерот за Милан! ПОЗ другари!
|
|
|
|
#1255 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
А во врска со кретенот, ако е вистина за смена, тогаш у недела ја ќе бидам најголемиот навивач на интер, и доколку би изгубиле од нив, а мајмунот бо го смениле, иако би биле -11, со нов тренер повторно амбициите ќе ни пораснат, иако коњов веќе ни ја шитна сезоната.
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Registered User
![]() |
Па еве по странициве пишува дека Карло ќе идел во Челзи , а кај нас ќе дошол Рајкард.
|
|
|
|
#1257 |
|
Registered User
![]() |
Тешко ама стварно не е паметно да се отпушта анчелоти сега на полусезона !
|
|
|
|
#1258 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ајде објасни ми, пошто стварно, со ништо не заслужил да остане.
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Registered User
![]() |
Па нема да прави чуда, само нема да игра лигушки фудбал и да продава бодови на мали екипи, тоа ми е муабетот.
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|