![]() |
|
|
#17131 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Hehe...pa eto nama je gutavo ne igramo bas nesto dobro ali danas smo mogli bolje proci al jebg trener je slican Carlu kad ima igraca vise on odluci da se povuce...ebg...pazi vi ste prvaci vec sad tako da mi ako prodjemo siroki idemo u evropu svakako ko god osvojio kup...ali red je na nas sad valjda u pm...
![]() PS....danas odigrana tekma Austria-Italia u21 neki novi klinci u Italiji izmedju ostalog Darmian(losa tekma)Di Gennaro(vrlo dobar)Paloschi(najbolji na terenu zabio go mega)
|
|
|
#17132 |
|
Registered User
![]() |
šta mislite o Fabiju Quagliarelli iz Udinesea ?
pozvan u repku, vjerovatno ce igrat i u prvoj.... udineseovi napadaci rasturaju di natale, quagliarella, Iaquinta (bivsi udineseov)........ |
|
|
|
|
|
#17133 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
, no vidit ćemo sad u prvenstvu šta i kako. |
|
|
|
|
|
|
#17134 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne kontam se u ovu trenutnu raspravu o Slobodi itd. pa se necu ubacivati bas u sve
![]() Naš Paloschi u zadjnih par jeseci igra odlično, u sredini sezone je imao manju krizu ali sada je opet odličan. Žao mi je što je Criscito Juvetov jer ce imati super beka za sljedećih 10 godina. Quagliarella je vrlo dobar napadač. Ne bih imao ništa protiv da bude jedan od napadača Milana. Španjolci tvrde da je Carlo trener Reala i da ce biti trener-manager uz pomoć Zidanea kao direktora za mercato. Sve će u početku biti ok kad mu kupe igrače za 300 mln, ali raspad dolazi tek kasnije, kao u Juvetu i Milanu. Maxwell ima nekakvu klauzolu da ako se oslobodi ugovora moze ici samo izvan Italije...
Last edited by mrki; 26-03-2009 at 07:00. |
|
|
|
|
|
#17135 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
GALLIANI: "Ancelotti resta" Uvjek te preduhitri,navodno Moratti neda Maxwella..Galliani rekao da trenutno ne trebamo razmisljati o Ancelotti neko da svi zajedno napravimo sto bolji mercato. |
|
|
|
|
|
|
#17136 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=AiW_cRJvqiI
@mrki molim te pogledaj video iako mislim da ces se zbljuvat ali isplati ti se pogledati radi zadnjih 6-7 sekundi!! |
|
|
|
|
|
#17137 |
|
Registered User
![]() |
S ovolikim brojem PTSP-ovaca u Hrvatskoj i BIH nije mi jasno kako nam do sad na pamet nije palo da pošaljemo jednog "na vrhuncu" lijepo Gallianiu na vrata da ga pomazi po ćeli malo.
|
|
|
|
|
|
#17138 |
|
Registered User
![]() |
ma covjek nije dobar trener i boli me. Vole njega da...ali mi igramo loše vec 3 godine u Italiji i to djeluje čak i komično s trenerske strane. Cappella nitko ne voli, a on je bog.
|
|
|
|
#17139 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da treba vratiti Abatea iz torina,odlican je,a jos je i nas...
|
|
|
#17140 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=CFYLtsTVOXc
Mali Paloschi nasljednik Pippa prvi poziv za U21 i odma gol ali pogledajte nacina na koje daje golove ovo uljeva nadu da imamo novog Super Pippa
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 26-03-2009 at 19:15. |
|
|
|
|
|
#17141 |
|
Registered User
![]() |
tako je,
nikakav pogled u loptu, brzi okret, i odma instiktivan šut prema gore, sluteći da je golman na podu... i to se sve dogodi u jednoj milisekundi u njegovoj glavi... tako isto radi i Pippo samo bolje, naravno za Paloschija ima jos previse vremena pa ce bit i jos bolji od pippa, barem mislim.... a neki igraci bi trebali pogledat u gol, odlucit u koju ce stranu, i onda jos to izrealizirat, recimo da bi to trajalo 3-4 sekunde, a on to sve obavi u glavi u milisekundi , sve stvar psihe njegova je prava napadacka ![]() |
|
|
|
|
|
#17142 |
|
Registered User
![]() |
Milan: Ancelotti ostaje
Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je odbacio špekulacije o mogućem odlasku Carla Ancelottija u redove Reala na kraju sezone. Naime, neki su talijanski mediji prenijeli vijest kako se Ancelotti susreo sa kandidatom za predsjednika Reala Florentinom Perezom u Genevi ranije ovog mjeseca i dogovorio preuzimanje momčadi umjesto Juandea Ramosa, koji je nakon odlaska Bernda Schustera potpisao ugovor na šest mjeseci, u slučaju da se Perez vrati na predsjedničku poziciju. "Nisam zabrinut zbog toga. Ancelotti je pod ugovorom sa nama. Ali ne vjerujem da se takvo nešto dogodilo jer smo u dobrim odnosima sa Florentinom Perezom i on je osoba koja nikada ne bi takvo nešto napravila, a da mi ne kaže." rekao je Galliani. Ancelotti je trener sa najdužim stažem u Italiji, u Milan je stigao 2001. godine, a sa tim klubom ima ugovor do lipnja 2010. |
|
|
|
|
|
#17143 |
|
Registered User
![]() |
e pa ovaj kierrison izgleda ode u barcu za 15 miliona eura,u zadnje vrijeme se puno pricalo o njemu ja ga nisam nikad gledao,pa ako neko ima info nek me prosvijetli malo sto se tice njega hehhehehe,bio je povezivan sa nama to znam samo znam,i da igra u palmeirasu.
|
|
|
#17144 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ancelotti: Trebaju nam dva pojačanja
Prema mišljenju trenera Milana Carla Ancelottija, toj su momčadi u ljetnom prijelaznom roku potrebna samo dva prava pojačanja kako bi dosegli svoj maksimum. Trener kojemu ugovor istječe u ljeto sljedeće godine, a čiji je ostanak na klupi trenutno trećeplasirane momčadi talijanske Serie A već potvrđen iz uprave, uvjeren je kako nema potrebe za nekim velikim promjenama. "Sa dva dobro odabrana igrača opet ćemo se moći natjecati sa svima. Trebaju nam centralni obrambeni i napadač jer su to linije koje trebamo pojačati." rekao je Ancelotti za službenu klupsku internet stranicu. Ancelotti je također opovrgnuo medijske informacije po kojima je ručao sa kandidatom za predsjednika Reala Florentinom Perezom kako bi s njim razgovarao o preuzimanju momčadi Reala ukoliko se Perez vrati na čelu španjolskog prvaka. "Nema istine u tome. A u svakom slučaju, jeli smo cannelone, a o tome nitko nije pisao." dodao je Ancelotti.
|
|
|
#17145 |
|
Registered User
![]() |
da,da...a veza ne moze istrčat 60min.... kakav jadnik. Bitno da mu nitko ne dira Pirla i Seedorfa nedaj bože. Ma... prodajte ga u jebeni MAdrid. I njega i Dinha u City.
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|