![]() |
|
|
#17851 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17852 |
|
Registered User
![]() |
Nesta se kuha to je sigurno,sad je pitanje jel opet Silvio izvodi egzibicije ko zimus ili ne,kao u ponedjeljak ce se zanti sta je sa Kakom sve mi je to sumnjivo,jer su za vikend izbori,ko zna sta muljaju on i ćelavac,jedno je sigurno Kaka nije Milan,i bio on u Milanu i ili ne iduce godine ja cu navijati pa ko god da igra u prvih 11!
Mada naravno da mi se nimalo ne svidja ova nAgadjanja po novinama,i da bi PRAVO volio da Kaka ostane do kraja karijere kod nas,mi smo ti koji treba da kupujemo najbolje igrace a ne da ih prodajemo!! Uglavnom ovo sto trenutno rade Ćelavi i Silvio nije nimalo i nervira me pravo!!!!! Igrac kako sto je Kaka se ni ne pomislja prodati NIKAKO.
|
|
|
#17853 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Konacno mega post...samo opusteno brate dragi ![]()
|
|
|
|
#17854 |
|
Registered User
![]() |
nema veze tko je katolik tko nije.ak cemo po tome gledati arapi sigurno ne bi trebali biti u milanu,jer znamo koliki su katolici talijani,vatikanizam teski.nisi ti shvatio moju poruku skroz,glupo mi sad objasnjavat.nisam nista lose mislio.to je vise jedna stara poslovica.dalo bi se razglabati o njoj al necemo.
|
|
|
|
|
|
#17855 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: "Odlučit će Kaka'!"
Premijer Italije Silvio Berlusconi oglasio se o slučaju prodaje Kake' u Real Madrid na televiziji TV7 Gold, najavljujući kako će sve na kraju ovisiti o igračevoj volji. "U ponedjeljak ću pričati s Kakom, vidjet ćemo što on želi i nadam se da će ostati u Milanu. Još je rano za donošenje ikakvih zaključaka." "Uzmite kao primjer Shevchenka. Kada klub dobije ponudu kojoj ne može financijski parirati, nemamo izbora nego ostaviti da igrač odluči. Nastojao sam uvjeriti Andriya da ostane, ali je on htio nove izazove." "Na kraju uvijek igrač odlučuje gdje će nastaviti karijeru. Ja sa samo nadam da će odlučiti kao u siječnju (kod ponude Manchester Citya)" – nastavio je. "Sve ćemo još vidjeti, ja više nisam predsjednik Milana zbog funkcije u vladi, ali kada treba pokriti dugove tu 'uskačem' ja. Nadao sam se da ćemo vratiti Gourcuffa, ali on je odlučio karijeru nastaviti u Francuskoj." – završio je kontroverzni Berlusconi. Usporedno s ovom pričom koja ulijeva koliko-toliko nade u ostanak Kake', Chelsea je na sluzbenim stranicama objavio kako nikad nisu poslali ponudu za Kaku', pa su te tvrdnje potpuno neutemeljene. Španjolski mediji ne odustaju, pa Madridu naklonjeni AS piše kako je Perez poslao izaslanika u Brazil po Kakin potpis koji jedino nedostaje kako bi se finalizirao navodno 65mil.€ 'težak' trensfer. Novoizabrani predsjednik Real Madrida Florentino Perez je natuknuo kako bi njegov klub mogao biti nadomak potpisivanja Kake'. "Danas počinjemo s postavljanjem temelja za izgradnju veličanstvene ekipe. Kaka' bi mogao biti jedno od naših pojačanja, ali cifre koje mediji spominju su jednostavno izvan granica realnosti. Neke stvari mogu trajati danima, neke mjesecima: imamo vremena do 31. kolovoza." Što će iz svega biti još se ne zna, ali Berlusconijevo odgađanje rješavanja situacije do prolaska izbora sigurno neće dobro 'sjesti' najvjernijim fanovima rossonera.
|
|
|
#17856 |
|
Registered User
![]() |
La Russa: 'It is all a bluff: Kakà remains "
03.06.2009 20:56 di Milannews Redazione articolo letto 3422 volte 03.06.2009 20:56 by editing Milannews article read 3422 times © foto di Federico De Luca © photo by Federico De Luca "Ho notizie sicure che è tutto un bluff, Kakà non andrà via": così Ignazio La Russa a Telelombardia è intervenuto sulla faccenda Kakà. "I have news which is all a bluff, Kakà will not go away" so Ignazio La Russa Telelombardia spoke to the matter Kakà. "Non andrà via, non mi risulta proprio una cosa di questo tipo" ha aggiunto il dirigente del Popolo delle Libertà. "Do not go away, I am not really a thing of this kind," added the manager of the People of Freedom
|
|
|
#17857 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ko hoce da ide iz Milana neka ide ko hoce neka ostane, pa bit cemo medju prvih 10 pa i ako sa juniorima igrali neka se jebu vise i oni i njihovi milioni...
|
|
|
#17858 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pa i ja bi otisao da me tjeraju iz kluba...Jebes milione ako volis klub....
Sta mislite kako se KAKA osjeca..Stalno ga sele iz Milana,a oni nasi neodbijaju ni jednu ponudu....NEma pregovora,necemo ga prodati ni za koje pare i gotovo,ali ne oni su pohlepni...Aaaaa u Kurac...
|
|
|
#17859 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Navodno je na pitanje novinara Sky Italie "Prelaziš li u Real" Kaka samo šutio što može značit tri stvari:
1. Da je prešo, 2. Da su mu se novinari popeli na kurac, 3: Il da sami novinari opet seru. Last edited by milanista mosta; 03-06-2009 at 19:27. |
|
|
|
|
|
#17860 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Pato 'enthusiastic' about Chelsea
4.6 Source: Football Italia Alexandre Pato’s agent has said he is “enthusiastic” about Chelsea’s interest and told Milan to make its position clear. While this evening the Stamford Bridge side released an official statement denying it had made any offer for Kaka, they did not mention his Rossoneri teammate. “Milan have to decide Pato’s situation,” agent Gilmar Veloz told Antenna 3 television. “We are enthusiastic about Chelsea’s interest in the player, but the final decision is entirely down to Milan. “Pato has a contract with Milan, but if the club reached an agreement with Chelsea, then we would be willing to negotiate.” It is reported Carlo Ancelotti wants to bring The Duck with him to London and the club has offered £45m for the teenage hitman. “At the moment, I cannot give any guarantees to the fans that Pato will remain at Milan,” warned Veloz. “I do not own the club and so only a spokesman for Milan can answer that question.” Rossoneri fans are already stationed out in front of the club headquarters at Via Turati to protest Kaka’s possible move to Real Madrid.
|
|
|
#17861 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: We have to sell Kaka Thursday 4 June, 2009
-------------------------------------------------------------------------------- Milan Vice-President Adriano Galliani admits he was in Spain earlier this week and did speak with Real Madrid about Kaka. Speculation went into overdrive yesterday after Galliani was spotted in Madrid along with Kaka's father Bosco Leite. A world record transfer worth £68.5m is said to be in the offing, but it's up to the player to decide whether he goes or not. “Florentino Perez invited me to celebrate his nomination,” Galliani told La Gazzetta dello Sport. “We had lunch and spoke about Kaka. I don't deny it. Negotiations exist, but a deal has yet to be done. “We all have a heart, but the numbers have become such that even those with a big heart have to face up to themselves and do the accounts. “Kaka has behaved well with us, he has never asked for any adjustments or contract extensions. He has been here six years winning all that there is to win. “But we cannot allow ourselves to lose £70m,” Galliani explained. “The reasons behind Kaka's departure would be economic. “Real turnover almost double what we do, they own the Santiago Bernabéu and don't share their TV revenue with other teams. “They are helped by a fiscal regime that allows them to offer players bigger contracts, spending the same net figure. Two million becomes one million in the pockets of a player in Italy. It's a million and a half in Spain. “I don't want to be boring, but the root of the problem is economic,” Galliani said. “Italy have lost competitiveness and Serie A has to fight so as to ensure it is not overtaken by other championships, after having lost ground with respect to Spain and England.” When asked if he had calculated the damage to Milan's image that would come with selling Kaka, Galliani said: “Everything that comes to be done at Milan is pondered over. “I hope that the fans understand the situation. The Milan of Berlusconi has lived through four great cycles: that of Sacchi, that of Capello, the interregnum of Tabarez-Zaccheroni-Terim and the period of Ancelotti. “We are starting again with a fifth cycle. There are negotiations for Kaka, but the other big players are unsellable. They are Pato, Pirlo and Seedorf.” Galliani was then asked to explain why Berlusconi doesn't sell the club if he no longer feels he can help it economically. “Berlusconi doesn't want to sell, but there has never been interest in a major stake. There has been interest in a minor stake, but a deal was never opened.” On being asked to describe what Milan fans can expect next season, Galliani said: “A Milan ready to begin again. They have said we were finished many times before and we started to win again.”
|
|
|
#17862 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Od cijelog tog članka najviše me boli da Pirlo i Seedorf nisu na prodaju tj. nezamjenjivi su!!!!Strašno,totalno je ćelavac ishlapio,Kaka može,a li ovi dvoje su nezamjenjivi!!??!!!
|
|
|
|
|
|
#17863 |
|
Registered User
![]() |
Kako ovaj galliani prodaje maglu, pa to je smijesno...
Vlasnik milana je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, ujedno i najutjecajnijih, a razlozi prodaje kake su ekonomski?!? Bitno da nasa najveca zvijezda, seedorf, nije na prodaju, kada ga nitko ni en zeli kupiti! |
|
|
|
|
|
#17864 |
|
Registered User
![]() |
but we have some unsellealbe players...like pirlo and seedorf... eh mamicu ti galliani... mogao si pomenuti favalia jankua i kaladzea...posto ce nam ekipa biti katastrofa naredne sezone, nadam se samo da ce leo odraditi pametno sa mladim igracima...
|
|
|
|
|
|
#17865 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Prodajte Milan pohlepna smeća od ljudi! To nisu ljudi to su čudovišta koje hoće novac! Fuj!
Ako Kaka' i ostane i dalje podupirem inicijativu ultrasa da Berlusconi proda Milan. Milan je njihov, ne Berlusconiev. Pirlo i SEEDORF su nezamjenjivi?? haha, pa kad nist ne vrijede na mercatu! Prodajte Pirla, Seedorfa, Odda, Didu, Favallia, Kaladzea, tu je još i Yoan... uzmite novce i odjebite iz Milana!
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|