AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2009, 12:44   #18196

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Uzmimo taj popis, dodamo jos golmana + 2,3, Capella na klupu i momcad bar za 1/4 finale Lige Prvaka
Old 16-06-2009, 12:57   #18197

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa meni ni dan danas nije jasno AKO je već Kaka morao da ide zasto nije otisao za vec pomenutu sumu (67,2 mil eura) + Snaider, to bi bio dobar potez Uprave (hajmo reci dobar potez koliko to uopste moze biti prodaja Kake) i onda jos Dzeko,Mexes i eto mozemo nekako guran jebaiga ali ovako vec ne znam...Dzeko mora sto prije da potpise i onda po Mexesa i nekog veznjaka za svaki slucaj i gledat da Pirlo igra ofanzivnije kao sinoc za repku jer ocito vise nema motiva kao zadnji vezni ili koji mu je vec faktor zadnju sezonu...
Old 16-06-2009, 13:30   #18198

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
zamisli trojku u sredini: gattuso -pirlo,snejider

predobro bi bilo....
kako ne bi,ali kao sto rece kolega iznad fakat ne kontam zasto ga nismo trazili sa onim keshom,isto ko sa shevom prije tri godine smo mogli uzeti Crespa,ali eto.............
Old 16-06-2009, 14:21   #18199

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
evo čitam na calciomercatu da će se milan riješiti kalca da bi otvorili mjesto za hernanesa to bi bilo odlično, non eu igrač
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 14:27   #18200

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ovo za Hernanesa je odlična vijest...a sve iz Reala osim Robbena...Robben je zvijer, al jako, jako, jako, jako često...ozlijeđena zvijer.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 15:34   #18201

mido_manija

Registered User

mido_manija is on a distinguished road
sa te liste samo snajder,po meni,dolazi u obzir.ovo ostalo su sve "zvijezde"koje su davno ugasene.mislim da bi se dosta dobro uklapao sa pirlom.

ROSSONER U SRCU
mido_manija is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 17:54   #18202

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Pozz ekipi novi sam na forumu...
Evo kako sam ja to zamislio za sljedecu sezonu:

----------------Abbiati-------------------
---Zambrotta---Nesta(Zapata)--T.Silva--Cissokho--
----------Gattuso----Flamini(Ambrosini)---
-----------------Pirlo--------------------
-----Pato--------------------Rossi-------
----------------Dzeko-------------------

Pirlo opet dokazuje da je bolji na poziciji ispred dva vezna, (u Italije De Rossi i Gattuso, u Milana Gattuso i Flamini(Ambrosini)), a Rossi bi donio dosta svjezine i prodornosti po krilu, tehnicki savrsen igrac, brz, Talijan, odmalena navija za Milan. Pato dokazao da je opasniji kao druga spica više sa strane, nego u sredini. Zapata naravno u slucaju da Nesta ne bude mogao...

FAZA OBRANE KLASICNI 4-4-2:
-Gattuso----Pirlo----Flamini(Ambrosini)---Rossi----
-----------------------------------------
------------Pato------Dzeko-------------
Old 17-06-2009, 04:28   #18203

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by curki View Post
Pozz ekipi novi sam na forumu...
Evo kako sam ja to zamislio za sljedecu sezonu:

----------Gattuso----Flamini(Ambrosini)---
-----------------Pirlo--------------------
-----Pato--------------------Rossi-------
----------------Dzeko-------------------

Pirlo opet dokazuje da je bolji na poziciji ispred dva vezna, (u Italije De Rossi i Gattuso, u Milana Gattuso i Flamini(Ambrosini)), a Rossi bi donio dosta svjezine i prodornosti po krilu, tehnicki savrsen igrac, brz, Talijan, odmalena navija za Milan. Pato dokazao da je opasniji kao druga spica više sa strane, nego u sredini. Zapata naravno u slucaju da Nesta ne bude mogao...

FAZA OBRANE KLASICNI 4-4-2:
-Gattuso----Pirlo----Flamini(Ambrosini)---Rossi----
-----------------------------------------
------------Pato------Dzeko-------------

Meni tu u tvojoj postavi fali onaj igrač iza napadača, ono što će Ronaldinho biti
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 08:04   #18204

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Ima li neko informacija hoće li ovaj Cisoko potpisati, neka je frka nešto mu zubi nisu u redu
profa is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 08:51   #18205

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Jel ko citao na gazzetti o 54 miliona koje je Milan rijesio od ugovora? hahaha
Za nevjerovat sta sam sve procitao. Dobro, Kaká se tu nesmije mijesat, jer on i vrijedi oni 20 miliona. Ali ostali... jaooooo pa ne mogu da vjerujem.
E pa, posto svi tvrde da vole Milan preko glave, e onda dragi moj Seedorf, Dida i Ambrosini, evo vam olovke, pa podpisite novi ugovor, koji ce vam smanjiti plate za duplo. PA nije moguce da Dida dobija 8 milion (ukljuceni porezi) a covjek drugi golman. Halooooo? 4 miliona za dedu. Ma mrs iz kluba. Treba ga dat za zamjenu, sto se mene tice, ja bi ga dao i za Valdesa i jos pare. Pa makar onda imam golmana. Seedorf, 5 mil (plus 5 mil poreza) ma daj, aj ti u Chelsea. Ja bi dao njega i Didu, usparo 18 miliona godisnje ugovora, dao Pirla Chelsea, ili Rina jer sad i njega hoce, doveo si Sneijdera, pa kako god okrenes, dobro sam prosao. A onda, sastav: Sneijder--Rino/Pirlo--Flamini---Dinho
a zamjena Ambro. Ma odlicno
Al to su pusti snovi, nece nas Seedorf i Dida nigdje, vole oni Milan... cega Milan, PARE VOLE!!!!!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 09:23   #18206

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
AC Milan smanjuje proračun za 54 milijuna eura!

Talijanski nogometni klub AC Milan nastavlja kurs sveopće štednje. Osim što je u klupsku blagajnu donijela 67.2 milijuna eura, prodaja Kake Realu značajno je stanjila godišnji proračun...

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport u izdanju od srijede jasno je poredao igrače čiji će otpis dovesti do značajne uštede, konkretno za 54 milijuna eura.

Lani su ugovori nogometaša milanski klub koštali 172 milijuna eura. Dopredsjednik Adriano Galliani nakon prodaje Kake izjavio je da je klubu potreban rebalans proračuna, koji “mora biti skresan za 30-ak posto”.

Budžet će ponajviše olakšati odlazak Kake, koji je dosad po godini klub sa San Sira koštao 20 milijuna eura brutto. Pomoći će i napuštanje kadra Andrija Ševčenka, koji je na posudbi iz Chelseaja u protekloj sezoni koštao Milaneze deset milijuna eura brutto. Emerson je koštao sedam, Beckham za samo pola sezone šest, Senderos pet, a umirovljeni Paolo Maldini četiri milijuna eura brutto.

Na revidiranje će morati i ugovor brazilskog golmana Dide, koji ugovor ima do ljeta 2010. godine, te mu isti jamči osam milijuna eura brutto.

Najplaćeniji nogometaš Milana u sljedećoj će sezoni tako biti Ronaldinho s osam milijuna eura brutto plaće. Andrea Pirlo bit će na 6.5, a Clarence Seedorf na pet.

Galliani je svjestan da će morati povećati plaću mladom Brazilcu Alexandreu Patu, koji trenutačno igra za svega dva milijuna eura brutto-plaće.

Dodatna će investicija biti Aly Cissokho (dva milijuna eura na godinu), a eventualno i Edin Džeko. Maksimalno bi, međutim, Bosanac bio plaćen pet milijuna eura godišnje brutto.

Sve u svemu, prosječna bi plaća Milanova nogometaša u sljedećoj sezoni iznosila četiri milijuna eura brutto.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 09:23   #18207

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Cissokho ima zdravstvenih problema, upitan prelazak u Milan

Ako je suditi prema posljednjim napisima iz talijanskih medija, upitna je realizacija posla Porta i Milana vezana uz možebitnu novu akviziciju talijanskog giganta, Alyja Cissokha...

Tijekom zdravstvenih pregleda koji su trebali potvrditi spremnost 21-godišnjeg Senegalca s francuskom putovnicom, iskrsnuo je problem koji bi ga mogao koštati transfera. Naime, ustanovljeno je da Cissokho ima dentalnih problema zbog kojih bi Milan mogao povući svoju ponudu tešku 15.2 milijuna eura.

Cissokha, koji se Portu pridružio iz Vitorije Setubal u siječnju za 300 tisuća eura, potpredsjednik kluba sa San Sira, Adriano Galliani, nedavno je prozvao najboljim lijevim bekom svijeta.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 10:01   #18208

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Tocno....koliko ljudi vjeruje da ti silni igravi vole Milan....PARE brate i samo pare.
Al sta rec...Berlu & Galli su trebali prije misliti o tome.

...bekem 6 milijuna za pola sezone???????????? I on bi se vratio, ma nemoj
Old 17-06-2009, 10:11   #18209

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by amel82 View Post
AC Milan smanjuje proračun za 54 milijuna eura!

Talijanski nogometni klub AC Milan nastavlja kurs sveopće štednje. Osim što je u klupsku blagajnu donijela 67.2 milijuna eura, prodaja Kake Realu značajno je stanjila godišnji proračun...

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport u izdanju od srijede jasno je poredao igrače čiji će otpis dovesti do značajne uštede, konkretno za 54 milijuna eura.

Lani su ugovori nogometaša milanski klub koštali 172 milijuna eura. Dopredsjednik Adriano Galliani nakon prodaje Kake izjavio je da je klubu potreban rebalans proračuna, koji “mora biti skresan za 30-ak posto”.

Budžet će ponajviše olakšati odlazak Kake, koji je dosad po godini klub sa San Sira koštao 20 milijuna eura brutto. Pomoći će i napuštanje kadra Andrija Ševčenka, koji je na posudbi iz Chelseaja u protekloj sezoni koštao Milaneze deset milijuna eura brutto. Emerson je koštao sedam, Beckham za samo pola sezone šest, Senderos pet, a umirovljeni Paolo Maldini četiri milijuna eura brutto.

Na revidiranje će morati i ugovor brazilskog golmana Dide, koji ugovor ima do ljeta 2010. godine, te mu isti jamči osam milijuna eura brutto.

Najplaćeniji nogometaš Milana u sljedećoj će sezoni tako biti Ronaldinho s osam milijuna eura brutto plaće. Andrea Pirlo bit će na 6.5, a Clarence Seedorf na pet.

Galliani je svjestan da će morati povećati plaću mladom Brazilcu Alexandreu Patu, koji trenutačno igra za svega dva milijuna eura brutto-plaće.

Dodatna će investicija biti Aly Cissokho (dva milijuna eura na godinu), a eventualno i Edin Džeko. Maksimalno bi, međutim, Bosanac bio plaćen pet milijuna eura godišnje brutto.

Sve u svemu, prosječna bi plaća Milanova nogometaša u sljedećoj sezoni iznosila četiri milijuna eura brutto.
30 mil. na shevu,senderosa,didu i emersona

Last edited by kalla1899; 17-06-2009 at 10:19.
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2009, 10:37   #18210

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Nista od Cissokho. Odbijen. Ima neke probleme sa zubima???? Njegov manager, poslije izlaska iz via Turati, je novinarima samo rekao: Obratite se Milanu, oni ce vam reci sve.
Meeresman je najavio daljne preglede, ali koliko ce igrac biti spreman na to, i sta se sve krije iza toga... hmmm
ensar7 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules