![]() |
|
|
#1636 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ауууу, супер, Реал у група ни се падна, Кака се враќа дома, аууу, да сакавме повеќе немаше да добиеме, одлично, колку ми е кејф.
Марсеј и Цирих, малце ни е тешка групата, но идеме понатака, ние и Реал, ауу ќе биде интересно.
|
|
|
|
#1637 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Pozdrav od KOSICE?
LELE SO GO CEKA JUVE!
|
|
|
|
#1638 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
so ke bide interesno real ovaa sezona se mnogu jaki toa mora da se priznae ja sam anti real ama zboram realno,i nie sme mozebi neso pojaki od lani se vrati Nesta,dojde Silva,Flamini igra pred Ambro ama pa od druga strana ostana me bez fudbalskio bog Ricardo KAKA ke bode dosta interesno da se vide na san siro bi sakal da odam na MIlan - Real.
p.s. ke moze li nekoj da mi kaze zaso Sheva ne e staven na oficialnio sajt u famos people mnogu se naapa koga vide deka sheva e izostaven od listata tamu e pisan cafu a za Sheva da nema mesto na pravo golem sram za AC Milan. The Hall of Fame Demetrio Albertini José Altafini Roberto Baggio Franco Baresi Oliver Bierhoff Zvonimir Boban Ruben Buriani Cafu Fabio Capello Alessandro Costacurta Fabio Cudicini Marcel Desailly Roberto Donadoni Alberigo Evani Filippo Galli Giovanni Galli Gunnar Gren Ruud Gullit Kakà Leonardo Nils Liedholm Giovanni Lodetti Aldo Maldera Cesare Maldini Daniele Massaro Gunnar Nordahl Pierino Prati Luigi Radice Frank Rijkaard Gianni Rivera Nereo Rocco Roberto Rosato Sebastiano Rossi Manuel Rui Costa Arrigo Sacchi Dino Sani Dejan Savicevic Juan Alberto Schiaffino |
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ovoa e ziv sram i maldini go nema sega zabeleza ne se dodade ni sigorno taj del od sajto ne e resetiran,ne sam mnogu zadovolen od sito ufficiale
|
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Registered User
![]() |
Претпоставувам дека е правен миматата година а Шева е сеуште активем играч и сигурно ради тоа го нема, а за Малдини, сигурно не им е апдејтуван, ќе бидат.
Него Дуцо, многу се секираш за Реал, а мејке му, ние не сме Турново па да се лашиме од Реал. Направиле екипа и што, па сеа треба да играат и да победат за да докажат дека се најјаки, а од друга страна и ние не сме за потценување. И нашиот тим е доволно силен за да се носи со Реал, па и да стигне многу високо во ЛП, а зашто да не и до финалето. Едно само ќе ти кажам, Кака го дадовме, и се запаливме пљукавме по управата, ама кога ќе видиш, од една страна тоа и не беше така лош потег, не дека сакав да го дадеме, ама што е тука е. Е сеа зашто не е лош потег, ќе дадам пример со Арсенал. Управата на Арсенал се решава да го продаде Виеира во моментот кога од него нема подобар играч на таа позиција и му ја дава играта на дете, кое сеа е повеќе од тоа што не времето беше Виеира, зборам за Фабрегас. Е истиот момент е почуствуван и тука во Милан, па со продажбата на Кака се отвара простор за Пато кој нејверојатно според сите проценки за две години ќе ги засени и Кака и Меси и К.Роналдо. Потегот е на место, се отвара простор за нова ѕвезда и по сите пљукања, на крај ќе речам браво Силвио и браво Галеани, 30 години во фудбалот, се извинувам ако во некои моменти не сум верувал во тоа што го правите. Верувајте ми дека ова што се деси летово е страшно добар потег, иако, ќе беше уште поубаво да беше и Кака тука барем уште оваа сезона.
|
|
|
|
#1641 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Многу добар пост!!
|
|
|
|
#1642 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
Абе ги споредуваш Арсенал и Милан? Хехе викаш за 2 години Патињо ќе блесне а ? А за тие 2 години баце? Итоа пази што споредуваш касап (Виера) и плеј (Фабре) а и Виера не беше некој предводник да речеше Анри да те сватев незнам не ја гледам ситуацијата со исти очи како тебе , ама ај и да речеме добар потег зашто не се реинвестираше нешто од тие пари? Ама и уште нешто смешна е сумата што ја добивме за Кака! Роналдо вредел 100 Ибрахимович вредел 70 Кака 57 ? Срамота! Мислам дека можеа подобро мислам дека можеа да вметнат уште некој играч ете го Хунтелар или пак Снајдер евентуално Робен! Значи од финансиска страна трансверот и не ми изгледа така изводлив! Пак ќе повторам лично сум разочаран од трансфер маркетот вака бедно не било одамна изгледа кризата само нас не стегнала ! Немаме земено асално засилување во последни 8 години ниту едно со исклучок на Пато а наоѓаме замерка на заби на перспективен бек све ни е скапо па чак и изјавите се царски ,,Имаме шампиони во тимот" ,,Рони е No1" Имам надеж само во премногу исксниот тим кој ептен добро се познава за разлика од оној на Реал или оној на Интер ! Само незнам на кој начин мислат да постигнат константност! Не се плашам од Интер се надевам на позитивен резултат не би ми пречело и нерешено трансверите верувам дека им се промашај како и сите досегашни на Мурињо мислам дека ви текнува Шева Балак Мансини Кварезма .. Еве ги повиканите за утре! Roma, Storari, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Huntelaar. Лео ќе настапи со истите 11 од сиена повторно жртви ќе бидат Хунтелар и Амброзини ! Милан ги раскинал договорите со Кардачио и Виудез....Знам дека Виудез имаше некакви проблеми со пасошот.Очекувавме од овие двајца појше,ама не ги бивало...
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Registered User
![]() |
Не бе, Хунтелар ќе игра од старт 100%.
Али морам да ти кажам за споредбата Виеира - Фабрегас, не си ги следел доволно игрите на Виеира, неможеш да кажаеш дека бил касап, си бил помал ок, сеа да го гледаш Виеира во тоа време, со овоа знаење што го имаш сеа друг ќе беше муабетот и ќе ми речеше, оуу да Виеира не трбаше да го дадат, него да ги играат заедно, пошто Виеира беше моторот на Арсенал, контрите кои траеа 10 секунди он ги почнуваше и развиваше. Нема врска, друг ми беше муабетот, и мислам дека се сложуваш со мене дека на Пато му е потребно да му се рече, ти си газда, прај што сакаш. Утре, не очекувам нерешено, незнам зашто, ама премногу сум сигурен дека утре ќе ги добиеме, сигурен незнам кога сум бил повеќе, ко мало дете се радувам на утрешниот ден, сигурна победа.
|
|
|
|
#1644 |
|
Registered User
![]() |
Да да сите типуваат победа на Милан и не глеам причина зашто да не ги скинеме!!!!!!
|
|
|
|
#1645 |
|
Registered User
![]() |
Хехе пеер Виера го знам ептен добро само кога ќе ми текне на пресметките помеѓу него и Кин. Тоа беше дерби Арсенал- манчестер а не ова сега
Добро го знам виера не се секирај Во споредба со Жилберто Силва (неговиот наследник) имаше ептен малце мозок а пак во споредба со Фабрегас нема ич мозок знам ги следам арсенал баш тие моменти им ги памтам ептен беа јаки тогаш ама џабе само титула во Премиер друго ништо!
|
|
|
|
#1646 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Pozdrav od grcka.Vi pisuvam od lap-top,se staiv samo da vi posakam sreka na vecerasnoto derbi.So sreka
|
|
|
|
#1647 |
|
Registered User
![]() |
Пеце СУВ НЕМИЕМ ГО ЛАПНАВМЕ е ради тој твојот Јанкуловски!
|
|
|
|
#1648 |
|
Registered User
![]() |
Што згреши Јанку жити се види Гатузо што напрај ај поз ова е срамота 3-0 , со Анчелоти не губевме.
Перица имаш сеа некој коментар??
|
|
|
|
#1649 |
|
Registered User
![]() |
не бе зашто најдобар беше
Па и што мора секогаш да ви објаснувам за јанкуловски http://www.youtube.com/watch?v=YLFXbmMgZXk еве ви клип видете кој беше позади мота при првиот гол кој требаше да го фати маикон кај третиот гол Не па ајде Тасоти е крив цццц леле зашто никој не гледате реално И Пеце ете го паметниот потег ете сега Роналдињо најдобар беше најдобра замена за кака подобра неможеше да се најде а и знаеш што не ми одговори прееска за тие 2 години додека да растура пато милан ќе биде без трофеи а и кој знае со ваква управа може и за 2 години ќе трастра ама во челзи реал .... ние сиротињи немаме пари како ајакс ќе шиткаме готови играчи Пс НАПИЗДЕН ДО ДАСКА немој само да пишеш пеце лош ден немој зашто више нема да те сметам за стручњак кој ја следел сериа а долго време и знае што се случува!
|
|
|
|
#1650 |
|
Registered User
![]() |
Само едно ќе кажам, нема да го тупам, ја плативме цената што на клупа ги оставивме Сидорф и Хунтелар, со Фламини или Гатусо и Бориело во игра, ова ни беше пресудено.
И те молам Дим4е, не го мешај Јанкуловки во сивилото на целата екипа и лошиот избор на тактика. Само тоа требаше да се направи, да се стави Сидорф од стѕарт место Гатусо и Хунтелар место Бориело и се ќе беше друго, целата приказна ќе имаше друг крај, незнам само до кога ќе ја плаќаме казната на мајмунот Карло со тоа што ни купи 100 тркачи а ни го продаде Горкуф. Тоа е грешкатаа не Јанкуловски, не ја барај грешката во него, Бориело беше тапа и нигде го немаше цела утакмица, играч мање со него и плус црвениот картон за кој нема да дискутирам, дури и навивачи на интер со кои гледав заедно ми рекоа дека нема врска од фаул а камо ли за црвен. Голема лекција научи денес Леонардо, дека со еден ДМЦ и двајца тркачи не може да игра.
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|