![]() |
|
|
#20341 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Najvaznije je da smo uzeli sva tri boda i polako da dobijemo na samopouzdanju kako bi se dovukli kako znamo i umemo do 4-og mesta. Protiv reala mozemo kuci do neresenog.
|
|
|
|
|
|
#20342 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Dobro,drugo poluvrjeme i nije bilo tako ocajno kao prvo...
Sedorf je morao dati barem dva gola... Dinho me iznenadio mpram priznati,imao je dobrih poteza,i bas kad je Ambro dobio crveni Dinho daje PAtu loptu da ide 1 na 1 i ona mu pobjeze... Ono nije bio Faul kad je Pipo protestovao,ali nije brate ni penal za nas.... Sve u svemu onako,nije lose ali je sudjenje dno dna...
|
|
|
#20343 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Milan na Bernabeu bez Gattusa i Storarija
Nakon šokantnog poraza od Züricha 1-0 na San Siru, u ogledu Lige prvaka, nogometaše Milana očekuju dva ogleda protiv madridskog Reala... Prvi, u srijedu, se igra na Santiago Bernabeu. I dok Realu nedostaje njihovo glavno ovoljetno pojačanje Cristiano Ronaldo (ozljeda desnog gležnja), Milan će taj ogled odigrati bez standardnog veznjaka Gennara Gattusa, ali i ovosezonskog prvog vratara Marca Storarija. Brazilac Dida je branio vrata Milana na posljednjem ogledu Serije A (pobjeda protiv Rome 2-1), budući Storari ima ozljedu mišića noge, zbog koje neće biti u prilici niti braniti u Madridu. Gattuso, pak, još uvijek ima bolove u koljenu koji ga drže izvan travnjaka. Trener Leonardo je najavio da Nizozemac Klaas Jan-Huntelaar putuje u Madrid, svom bivšem klubu, ali je i najavio da će vjerojatno utakmicu početi na klupi.
|
|
|
#20344 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Onaj Rosetti je tako loš sudac i stalno neke alibi odluke,prvo ne svira čist penal za Romu,pa nama svira barem sumnjiv penal,pa Ambru crveni koji nije zaslužio,pa Pipu svira faul u čistoj prilici za gol koji nije bio,grozno,čovjek je sav pogubljen bio,a što je najgore zadnjih 6 mjeseci nisam vidio suca koji je korektno odsudio neku tekmu,sve greška do greške!!
Što se tiče tekme,najvažnija su 3 boda,ali igra je katastrofa,jedinu u šta sam vjerovao do ove tekme je da nam je stoperski par siguran kad ono Thiago jučer kriv za gol,pa skrivio taj penal koji nije suđen pa još nekih sitnica,vjerujem da mu je to bila samo jedna loša večer jer mi se čini da smo s njim riješili mjesto stopera za dugo vremena!Što se tiče Dinha ja sam još uvijek razočaran njegovim doprinosom u igri,samo diže ruke i protestira kad napravi čisti faul,i osim tih 2-3 lopte nije niti trčao niti s nečim drugim doprinijeo igri!Pato nedorečen i neprepoznatljiv,ok,dao je gol,ali to je jedina situacija gdje je reagirao kako treba,neznam šta se s njim dešava,prošle godine nas je samo on držao u igr!Seedorf standardan,Loš i Prepoznatljiv po tome,niš novo!Nesta klasično dobar i siguran,Ambro prosječan,ali istrčao svoje,Pirla nisam baš vidio,je li igrao on uopće??Oddo nije čuo za centaršut od Marije Terezije i on mi je najveća crvena krpa u ovom sastavu,Zambro dragi,vrijeme je za oproštaj ili barem za klupu,Abate naša svjetla točka već nekoliko tekmi,trči,proigrava,ima odličan centaršut i sve predispozicije za velikog igrača! Toliko od mene zasad,u Madridu se bojim da nam nitko neće pomoći pa ni sudac,izgubimo li sa 2:0 odlično smo prošli! pozzz |
|
|
|
|
|
#20345 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja se bojim sramote i blamaže u Madridu...
|
|
|
#20346 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Ljudi gledo sam uzhiwo na San Siro tekmu.Sramota..Skoro pa prazan stadion. WIshe je bilo rominih nawijacha.Fino su igrali..Al swi nawijachi hoce da izbace uprawu napolje.SHto je weoma teshko..
|
|
|
|
|
|
#20347 |
|
Registered User
![]() |
Imali smo srece sinoc pa Roma tj,Menez i Vucinic nisu iskoristili ona dva zicera,inace bi nam tu bio potop,nije mene toliko strah Reala koliko bi se bojao Barce npr,sad je nasim "sampionima" prilika da pokazu koliko mogu,pojednici ne mogu odavno nista,bice tesko sigurno,al nazovite me ludim kako god hocete ja sam nesta optimista.
Ostanite mi veseli ![]() Bice bolje..........nekad.........valjda!!!
|
|
|
#20348 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Real Madrid - Milan 1:1
Ronaldinho |
|
|
|
|
|
#20349 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20350 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Real Madrid - Milan 1:2 Raul , Pato , Ronaldinho
Ajmo malo optimizam pa sta je sada idemo u Madrid uzmemo 3 boda i vracamo se kuci FORCA MILAN |
|
|
|
|
|
#20351 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
2-2..Pipo i Dinho..Kaka i Benzema..
|
|
|
#20352 |
|
Registered User
![]() |
Real - Milan 1-2 ( kaka;seedorf,seedorf )
|
|
|
|
|
|
#20353 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Real-Milan 2:2 Raul,Kaka,Pato,Pippo
K.P.
|
|
|
#20354 |
|
Registered User
![]() |
Real Madrid- AC Milan 4-1 (2xRaul Kaka Benzema, Ronaldinho)
|
|
|
|
|
|
#20355 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Real Madrid - Milan 2:0