AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2010, 14:12   #2221

Macedonian

Registered User

Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
Macedonian is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by duco View Post
eeee Pece Ne Go Diraj Abate Ignacio Zaso Da Davame 18 Milioni Na Krasik Koga Ke Dojde Ke Bide Tolku Slab So Ke Bide Rezerva Na Abate Sverot
Abate Ima Potencijal Luge Toj Ke Bide Predvodniko Na Novio Milan Proekt 2014 By Gruevski
ти бе сериозно ова? :d
Macedonian is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2010, 14:25   #2222

dare_roma4ever

Registered User

Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
dare_roma4ever is on a distinguished road
abe kakov abate!
mancini ---------roni
pato ---- huntelart i BUSITE!
dare_roma4ever is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2010, 05:07   #2223

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Ete vi za Krasic ke ni izbega u Liverpool za 12 milioni evra.
http://goal.com/en/news/9/england/20...-for-liverpool

Pato pravi napori da se vrati za so Udinese , sto znaci deka bi trebalo da igra so Man Utd , ne veruvam i da se oporavi deka ke go staj so Udinese.
http://goal.com/en/news/10/italy/201...udinese-injury

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2010, 09:28   #2224

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Го глеав вчера Хернанес у Копа Либерртадорес, и доста интересен играч, вака од една утакмица, ми фати окце, ама ќе ги пратам Сао Паоло уште неколку утакмици, иначе сакам да кажам за сите оние кои замена за Пирло бараа во Хернанес дека тоа е невозможно, не играат исти позоции, Хернанес повеќе одговара на позицијата на Сидорф, со тоа што доста се пробива по десната страна, со што би бил одличен со Пато, значи он не е Пирло тип.
А пошто Пирло има 30 години, треба да купуваме играчи околу него, значи Хернанес би бил одличен, ама прееска прочитав сме го земале Еден Хазард, него сум го глеал и потенцијал е страшен, така да Хернанес опцијата отпаѓа.

Видете како товко правиме смена на генерација, го имаме Пато кој ќе биде лидер на идниот Милан, го купивме МВП на младинското светско, го купивме Хазард, најперспективниот европски играч за врска, кој има 19 години и 11 настапи за Белгиската репезентација, и имаме според сите фудбалски критичари најдобар младински тим во светот, во него со Верди, Зигони, Меркел.
На овие играчи ќе ги додадам Пирло, Т.Силва, Бонера, Роналдињо. Значи ни останува сеа, да се реши чичко Силвио, да го одврзе кесето, и да земе, еден класа лев бек, Красиќ и еден класа напаѓач и имаш тим за наредни 6 - 7 години.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2010, 12:21   #2225

Macedonian

Registered User

хаххахха Ти само веруј дека сме го зеле Хазард :d Така се зимал Хазард, и тоа 20 милиони, и нигде не пише дека сме го зеле освен некој изгубен сајт...
Old 11-02-2010, 13:34   #2226

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Da da go kupivme za 22 milioni evra i ke dojde vo timot vo Juni na letniot transfer.
Sea citav deka sme sakale da gi zeeme Galas od Arsenal i Joe Cole od Celzi.Povekje ni treba Joe Cole deckoto bese zver samo da se vrati u forma kako i Mancini.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2010, 14:25   #2227

Macedonian

Registered User

Леле, сериозни сте биле. :S :S :S Како може да земиме играч, а да нема ни на goal, milannews, trasnfermarketweb... ??? Не бидете глупи да го ебам. А и Милан така лесно би дал 20 милиони. Па само малце размислете и се ќе ви биде јасно!
Old 11-02-2010, 14:29   #2228

Macedonian

Registered User

Quote:
Originally Posted by gule-pirlo View Post
da Da Go Kupivme Za 22 Milioni Evra I Ke Dojde Vo Timot Vo Juni Na Letniot Transfer.
Sea Citav Deka Sme Sakale Da Gi Zeeme Galas Od Arsenal I Joe Cole Od Celzi.povekje Ni Treba Joe Cole Deckoto Bese Zver Samo Da Se Vrati U Forma Kako I Mancini.
Е така, ќе го враќаме у форма Џо Кол, Мансини, па и Гатузо, Пирло, Роналдињо, Бекам, а порано и Роналдо, Емерсон и да не набројувам. И знаеш кога ќе не биде? Никогаш. Знаеш кога ќе освоиме ЛШ повторно? Никогаш.
Old 11-02-2010, 17:57   #2229

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Само Креспо успеавме да го вратиме у форма и не го задржавме,него дозволивме пациентине интер да ни го земат и да не шиба. Џо Кол е добар, ама вреди ли повреден играч да купуваме, ако го земем без пари пошто има шанса зошто летоска му истекува договорот, ок, ама да се плаќа за него никако.

FOREVER
Old 11-02-2010, 18:26   #2230

Macedonian

Registered User

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Само Креспо успеавме да го вратиме у форма и не го задржавме,него дозволивме пациентине интер да ни го земат и да не шиба. Џо Кол е добар, ама вреди ли повреден играч да купуваме, ако го земем без пари пошто има шанса зошто летоска му истекува договорот, ок, ама да се плаќа за него никако.
Е да, Креспо супер играше.
Џо Кол е многу ризична опција, преризична би рекол. Тој две години влече повреди и сега не игра на ниво, а и бара плата од 120 000 неделно, што е премногу за тоа што го покажува. Мора да се атакува на Красич.
Old 11-02-2010, 18:47   #2231

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Мацедониан Дали си го глеал José Ernesto Sosa од Естудијантес, сеа играат Копа Либертадорес, пушти да го глеаш, страва дечко, ако не се земе Красиќ, овој е најблиску до она што ни треба, пуштија сеа ако можеш.

FOREVER
Old 11-02-2010, 18:49   #2232

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Quote:
http://soccernet.espn.go.com/players...=14260&cc=5739

За Дим4е.

Не сум го прател Касани толку, ама Палермо у последно време добри бекови вади, така верувам дека е добар.
Што за мене бе да не не ни врши работа годинава?

Смешна сума се збори за Красич за во Ливерпул 12 милиони.... Срамота е и овој да ни избега!.......Ти ебам правилото за не европски играчи
Old 11-02-2010, 19:11   #2233

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Не бе Дим4е статистиката. Цисоко 19 утакмици 0 голови 3 асистенции, а Антонини 11 утакмици 0 голови 2 асистенции. Нема некоја голема разлика.

После ќе ми каже некој старци ово оно, па ја глеам Естудијантес сеа, па да не им е Верон да ги разигрува незнам што би правеле, 35 или 36 има, ама игра бе, не џабе Марадона за репрезентација го зема

Него да не има некој информција дали утре ќе одиме на пренос на Телма, или стримче ќе си бараме.

FOREVER

Last edited by pece4ever; 11-02-2010 at 19:14.
Old 11-02-2010, 20:00   #2234

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
EE makedonian ja sam ozbilen za abate so vi e na vas ne mi go dirajte IGNACIO on mi e omilen igrac na mene pa on igra za srce za milan so vie na vas be alooooooo.

a za utre sakam da go vidam Hunti od prva minuta i da dade gospod veke da mu trgne na coveko.

a kakov Hazard kakvi bakraci 25 milioni za nego daj be ne sonuvajte so vie na vas poprvo ke dadam za Agostini 10 milioni otkolku za nega ili da doplateme pa da go dovedeme nazad Gorki

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2010, 20:36   #2235

Macedonian

Registered User

Quote:
Мацедониан Дали си го глеал José Ernesto Sosa од Естудијантес, сеа играат Копа Либертадорес, пушти да го глеаш, страва дечко, ако не се земе Красиќ, овој е најблиску до она што ни треба, пуштија сеа ако можеш.
Абе такви многу играчи има. Тој играч тотално се загуби во Баерн, а дојде како голем тален, баш памтам дека многу беше актуелен и викаа дека е јак ова она, кога преминуваше во Баерн. Тоа е уште еден загубен талент, ништо друго, и нема да испадне од Аргентина веќе, освен ако не го земе некој клуб од Источна Европа. А за во Аргентинска лига и Величе Шумуликовски е јак. Веќе кога зимаме Аргентинче, поарно да се свртиме на Пероти од Севиља. Го имаш гледано?

Quote:
Originally Posted by dim4e91 View Post
Што за мене бе да не не ни врши работа годинава?

Смешна сума се збори за Красич за во Ливерпул 12 милиони.... Срамота е и овој да ни избега!.......Ти ебам правилото за не европски играчи
Па шо има врска тоа правило? Налето имаме право на два трансфера, Џеко и Красич. :d

Quote:
Не бе Дим4е статистиката. Цисоко 19 утакмици 0 голови 3 асистенции, а Антонини 11 утакмици 0 голови 2 асистенции. Нема некоја голема разлика.

После ќе ми каже некој старци ово оно, па ја глеам Естудијантес сеа, па да не им е Верон да ги разигрува незнам што би правеле, 35 или 36 има, ама игра бе, не џабе Марадона за репрезентација го зема

Него да не има некој информција дали утре ќе одиме на пренос на Телма, или стримче ќе си бараме.
Па и не е се до статистика. Покрај Сисоко не минува човек, има многу кондиција и цела лева страна им ја држи, башка и левак е, има предност.

Мислам дека нема да има преност на Телма, кажуваа дека во сабота и недела ќе има пренос, ама не и за петок.

Quote:
Originally Posted by duco View Post
ee Makedonian Ja Sam Ozbilen za Abate So Vi E Na Vas Ne Mi Go Dirajte Ignacio On Mi E Omilen Igrac Na Mene Pa On Igra Za Srce Za Milan So Vie Na Vas Be Alooooooo.

A Za Utre Sakam Da Go Vidam Hunti Od Prva Minuta I Da Dade Gospod Veke Da Mu Trgne Na Coveko.

A Kakov Hazard Kakvi Bakraci 25 Milioni za Nego Daj Be Ne Sonuvajte So Vie Na Vas Poprvo Ke Dadam Za Agostini 10 Milioni Otkolku Za Nega Ili Da Doplateme Pa Da Go Dovedeme Nazad Gorki
И ти ќе играш со срце за Милан, и јас, ама колку ќе ни иде... :d

А за кој Агостини, кој Горки? Ништо не те сфатив. :s

Last edited by Macedonian; 11-02-2010 at 20:39.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules