![]() |
|
|
#22831 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Milan pripada FiniInvest, a ne Silviu. Tj. FiniInvest otplacuje dugovanja, a sada su Silviova djeca rekli DOSTA! Necemo vise isplacivat dugovanja. Srezite ugovore i sami se kontrolisite
|
|
|
#22832 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
thiago stoji na gol crti i dize ruku za offside.........pa jebem te glupa.........inace gol je na dusu abatea....
|
|
|
#22833 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Ambro i dalje sepa
|
|
|
|
#22834 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
thiago stoji na gol crti i dize ruku za offside.........pa jebem te glupa.........inace gol je na dusu abatea........
ma kaki tiago,cisti gol abatea,niciji vise.izigrali ga kao malog majmuna. |
|
|
|
|
|
#22835 |
|
Registered User
![]() |
je li tesko staviti boneru na desnog beka a mareka na lijevog?
marek je u obrani los ali je za abatea doktor....
|
|
|
#22836 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ambro out zbog poverde Flamini In...
Jebote Silva neprepoznatljiv...vezni red ne postoji...Abate 0 bodova...i ovo je dobro...pato bori i dinho potpuno osjeceni...i kad uspjemo da dodjemo do lopte da napravimo tu kontru koju pokusavaju sve ide presporo izgledaju kao da su imali utakmicu prije ove...igraju nam presing pogotovo na Pirlu...ne mirise na dobro nikako...
|
|
|
#22837 |
|
Registered User
![]() |
jebate flamini koji traljavi šut :S
očajno, nema šanse da gledam drugo poluvrime...
|
|
|
#22838 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Isuse kako ocajno igramo!! Ova trojica u sredini STOJE od početka, mislim da Pirlo nije ni jednom potrčao!! On je previse talentira za to! Thiago se pogubio a Abate isto tako! Leo je krivo stavio bekove. Taj Vargas je bolji od Abatea i Rina zajedno... Viola uzne 2 beka za skoro nista i srede ekipu, a nasi kao klauni!!
|
|
|
|
|
#22839 |
|
Registered User
![]() |
jad.....i tuga......nase najgore poluvrijeme ove sezone.....
|
|
|
#22840 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ocajno, ovo je vise nego ocajno, i od ovog trenutka cu stati na strane Leptira i reci, Leonardo odma u aut, odma, jos na poluvremenu, neka se gubi i on i Gatuso i Abate zajedno neka idu u tri lepe picke materine, oci da im ne vidim vise, majku im jebem posrtanu.
Neznam ni zasto sam se poceo nadati da mozemo nesto postici do kraja, lepo je bilo, otkazao sam se i gledam fudbal, picke jedne, jedna Fiorentina koja je od svih izgubila vas jebe kako stigne, 35 minute mi nemozemo polovinu da pregjemo, smradovi.
|
|
|
|
#22841 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
nije problem sto nama ne postoji vezna linija,nego to sto se ova sugava fiorentina brani svaki napad sa desetoricom.jedino je gila naprijed.pa kako nesto napraviti protiv bunekra takve dobre ekipe? zivcira me to. igraju vecinom na kontre,a tu je fiorentina po meni najbolja u italiji. sta rec,trebat ce nam puno srece da bar bod izvucemo,ili neka magija od ronija ili patka koji se dosta trudio,al ne ide.totalno krivo postavljeni bekovi.totalno!bice bolje!
|
|
|
|
|
|
#22842 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Mislim da Viole vrse presing maximalno na nase igrace pogotov odbranu,a samim time ona trojica u vezi izgledaju kao bez glave! Prandeli je totalno nadmudrio Lea sa dupliranjem Dinha i Pata te igranjem bozicnog drvca!
Ne postoji niti jedna ekipa na svijetu koja mozda izdrzati ovakvo trcanje,Viole isto imaju puno utakmica u nogama u posljednje vrijeme i ocekujem da nasi konsolidiraju redove i napadnu!
|
|
|
#22843 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
danas smo ga falili Thaga ovako onako sver je ali oanj gol e njegova greska pustio ga e gilardino na dva metra od njega.
Felipe ga stavio na levu stranu mlad dobr u odbrani pato njema sansi pokraj njega,a vargas e totalen sver koj e to samo igrac..... nadamo se na miracle... Forza Milan |
|
|
|
|
|
#22844 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Joj fali mi jos gol Jovetica, i pogodio sam drugi predict za redom
![]() hehe, ma losi smo. Ono sto ja govorim, cim se Ronaldinho mora vratit u svoju polovicu po loptu, to je kraj. Jednostavno Bonera nije za lijevog bocnog. Abatea nisam ni vidio. Pod hitno pokusat sa Jankuom na lijevom boku, a Boneru na desni. trojac u napadu je odsjecen. Oni vrse presing na sredini, a mi ne mozemo maket. Nisu krivi ni Pirlo ni Ringhio, krive su godine, jer nisu vise u stanju da izdrze onaj tempo. Marco se slabo krece. A to je razlika izmedju njega i Klaasa. Mozda bi ovdje vrijedilo pokusat sa Klaasom, pa da se on mijenja s Patom non stop za pozicije. Ucinit konfuziju u odbrani im. Jer trenutno izgleda sve staticno. Ali, mi jos uvijek ne mozemo doci do faze napada. Gol, zbrka u odbrani. Nesta ide zatvorit covjeka, Thiago izgubljen, ostajemu Gila iza, i to je dovelo do gola. Ne krivim nikog. Al jebiga Abate, kad te onako ofirno prolaze
|
|
|
#22845 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
danas se igra total fudbal,mi to nemozemo da igramo posto mi se branemo sa 7 igaraci PAto,Bor i roni se ne vracaju nazad to nas e kostao goll |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|