![]() |
|
|
#24076 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ja ne znam sta ovaj Galiani jede, da mu nesto otrovno ne stavljaju u hranu ili je prirodno glup? Prema najnovijim vijestima sve je dogovorio s Trezegeom, a zamislite u zamjenu za taj transfer je obeco da ce odustat od dovodjenja Dzeke, da bi ga Juve doveo. Ako nastave sa ovakvom politikom sljedece godine bi veoma lako ovakakv poredak bio
1. Inter 2. Juve 3. Roma 4. Fiorentina 5. Sampdoria 6. Napoli 7. Palermo 8. Milan Stvarno ne razumijem koji im je kurac. Klubovi u Evropi su dionicka drustva i posluju na principima trzisne ekonomije kao i sve ostale kompanije. Ako kompaniji ne ide dobro onda postoji nekoliko rjesenja: restrukturiranje, prodaja ili stecaj-bankrot. Posto ovo prvo i trece otpada kao rjesenje, nek fino prodaju klub kad ne znaju da upravljaju njim. |
|
|
|
|
|
#24077 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Hoće li neko napokon ODLEŽAT ovog glupog ćelavca sve mu jebem retardirano
|
|
|
#24078 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ako je to sve tako kako vi kazete,onda mi se doslovno gadi sve to.fujjjjj.
|
|
|
|
|
|
#24079 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
evo ga
od 4:00 http://www.youtube.com/watch?v=2yveywxVYsk kako čitam Materazzi ga je pravo napao u tunelu na putu u svalčionicu ![]() et da su naši imalo pametni, definitivno je da će on otići iz Intera, on plus Džeko i napad riješen... onaj ćelo kao da je na ludim gljivama, pa samo dok je u transu dolazi do extra ludih ideja za transfere... čuj Trezege...bolje da razmisle onda o Batistuti ili Caziragiu....
|
|
|
#24080 |
|
Registered User
![]() |
Ako je ovo istina onda se slobodno svi skupa možemo pozdravit sa vrhunskim milanom kakvog svi pamtimo i ostaće nam samo sjećanje na onaj nekadašnji milan.Dao dragi bog pa da se navijači dozovu pameti pa počnu bojkotirat utakmice pa neka se onda zapitaju za bruku i sramotu koju su doprinjeli klubu i treba izvršit pritisak da se klub proda i da se uprava smijeni.Nema druge tu će se najkasnije morat uključit navijači ako mislimo da se išta promijeni.
|
|
|
|
|
|
#24081 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo :D
![]() |
Po meni Milanu treba kompletan remont . Treba dovest par mladih perspektivnih igraca i na njima u sljedece godinu-dvije graditi okosnicu ekipe jer ova ekipa je dotrajalaSva prica o transferima pada u vodu kada smo svi vidjeli da su prodali Kaku za velike novce a nisu doveli niti jednog konkretnog igraca. Sisoka su odbili kao radi zuba
a covjek je danas odlican bek . Ako se i napravi nekakav remont ekipe , moze im se i dopustiti malo losiji plasman u prvenstvu sa ciljem afirmacije igraca i slaganja jake momcadi ali ovakva politika celnika ne vodi nigdje .
|
|
|
#24082 |
|
Registered User
![]() |
Ma brao za Gallianija ccccc ja jednostavno ne mogu da vjerujem sta radi frajer....jos malo pa cemo pricati bio jednom jedan Milan.......
|
|
|
#24083 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
E moj brate od kad mi trubimo o tome ovdje na forumu ali džaba,ništa se ne dešava i možemo mi pisat šta hoćemo i koliko hoćemo kad nam se ništa od toga neće ispuniti i kao što sam već u prijašnjim postovima pisao mi nismo navijači real madrida pa šta god zaželimo da nam se može i ostvarit i to je naša realnost i što se prije privikneš to bolje za tebe.Ja jedini spas milana ovdje vidim u prodaji kluba onom šeiku iz fly emirata koji nam je i službeni sponzor od naredne sezone a i zainteresiran je da postane vlasnik ili barem djelomično ali onaj naš pedofil neće na to da pristane,kažu dok je živ neće prodat jednog jedinog postotka kluba.A budimo realni to se neće dogodit jer milan nije klub koji grca u dugovima kao recimo neki engleski klubovi(manchester,liverpool.......),i stoga berlusconi nema taj pritisak da prodaje klub,nego se najviše pažnje posveti tome da se eventualni godišnji minus kluba nekako pokriva i to je ta sadašnja politika kluba.Prošle godine je žrtvovan kaka zbog njegove velike plate od 10 miliona eura i navodnog minusa kluba od nekih 70-tak miliona koje je taman pokrio taj njegov po njiima neminovni transfer u real madrid,a ove godine bi to žrtvovano janje mogao biti pato ali nemojte se uzbuđivat puno oko toga jer galiani upravo dogovara senzacionalni transfer davida trezeguea koji ima 33 godine i zaista je velika karijera pred njim u milanovom dresu i kao što sam već pisao da bi mu galiani mogao ponudit 5 godišnji ugovor da ga kojim slučajem nebi neko oteo.A da u ovoj priči ima dima dao je naslutit i njegov agent koji je dao izjavu da postoji interes milana za njegovog klijenta. |
|
|
|
|
|
|
#24084 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24085 |
|
Registered User
![]() |
Gledam veceras ovo polufinale LP i mnogo mi fali onaj jaki Milan sa Kakom i Shevom, koji je redovno igro minimum cetvrtfinale. Al ako se ne desi neko cudo sljedece godine, mislim da uz ovakvu konkurenciju Milan vise nema sta trazit u Evropi, pogotov sa ovim trenutnim sastavom.
|
|
|
|
|
|
#24086 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pa ovaj bayern koji gledam zadnjih nekoliko mjeseci me jako podsjeca na naš milan.kako odmice sezona oni dizu svoju formu,i na kraju dolaze do finala.tako smo i mi isto.od treceg mjeseca odn od 1/4 finala lige prvaka se dizemo u igri i sve smo bolji i osvajamo to.a mi zadnjih godina od treceg mjeseca smo sve gori i gori.hehehe
|
|
|
|
|
|
#24087 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
ko je ono rekao da Milan nema sanse :P
If AC Milan wins the remaining of the matches, then there is a 0.57% chance of winning the Scudetto AC Milan with 4 wins - total of 76 points Inter can lose away to Lazio & Siena & draw at home against Atalanta or Chievo. So they will end up with 74 points AS Roma can lose away to Parma and Chievo & draw at home against Sampdoria. Win at home against Cagliari. So Roma will end up with 75 points evo vidite da postoji sansa :PPP |
|
|
|
|
|
#24088 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ,.....
|
|
|
|
#24089 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Isto kak kada jedno telence stoji pored rostilja koji gori i mesara na svadbi koja pocinje, a nada se da ce preziveti ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#24090 |
|
Registered User
![]() |
I da vanzemaljci otmu sve igrace Rome, a Interov avion se srusi na putu do Barcelone zbog vulkanske prasine :Pppp Mislim da bi i tada mi izgubili barem dvije utakmice i ne bi bili prvi :Pp
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|