AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2010, 05:50   #25201

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Bosi: Berluskoni će kupiti meč sa Slovačkom

Koalicioni partner premijera Italije Silvija Berluskonija, Umberto Bosi, predložio je Vladi da kupi utakmicu reprezentacije na Mondijalu sa Slovačkom.

Bosi, koji je vođa partije "Severna liga" smatra da Italija nema dovoljno kvalitetan tim koji bi mogao da bez problema eliminiše Slovake, pa se mora posezati za drugim rešenjima.

"Vlada će u svakom slučaju kupiti utakmicu. Videćete - u sledećoj sezoni će najmanje tri slovačka reprezentativca igrati u najjačim klubovima Italije", rekao je Bosi čija je partija jedna od ključnih u parlamentu za opstanak Vlade.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 05:54   #25202

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Bosi: Berluskoni će kupiti meč sa Slovačkom

Koalicioni partner premijera Italije Silvija Berluskonija, Umberto Bosi, predložio je Vladi da kupi utakmicu reprezentacije na Mondijalu sa Slovačkom.

Bosi, koji je vođa partije "Severna liga" smatra da Italija nema dovoljno kvalitetan tim koji bi mogao da bez problema eliminiše Slovake, pa se mora posezati za drugim rešenjima.

"Vlada će u svakom slučaju kupiti utakmicu. Videćete - u sledećoj sezoni će najmanje tri slovačka reprezentativca igrati u najjačim klubovima Italije", rekao je Bosi čija je partija jedna od ključnih u parlamentu za opstanak Vlade.
Nisam nista gluplje procito u zadnje dvije godine...
Old 23-06-2010, 06:08   #25203

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
to tije bilo naj jace do sad

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 07:43   #25204

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Tuttomercato: Ronaldinho pregovara s LA Galaxyjem

Trenutačno se brazilski nogometaš Ronaldinho, inače član Milana, nalazi u domovini gdje po domaćim izvještajima ne prati Svjetsko prvenstvo, već se ludo provodi...

Na taj način Ronaldinho čeka povratak na San Siro i priprema za novu sezonu, no Tuttomercato navodi da 30-godišnji nogometaš, nekada najbolji na svijetu, ima otvorenu liniju s predstavnicima Los Angeles Galaxyja.

Ta najbolja momčad iz američke MLS lige želi dovesti Ronaldinha u svoju momčad i upariti ga s europskom ikonom u toj svlačionici, Englezom Davidom Beckhamom.

Ronaldinho ima važeći ugovor s Milanom do 2011. godine, ali Tuttomercato navodi riječi Ronaldinha koje kažu "otvoren sam za razgovor".
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 08:15   #25205

josip

Registered User

Fave Players: Gattuso, Pirlo
josip is on a distinguished road
Hoce li i veceras vidic i kuzmanovic pjevati pjesmu: a ja samo ruke podignem. ili ima i novih kandidata? ko zna sta su uplatili na kladionici?
josip is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 11:03   #25206

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by josip View Post
Hoce li i veceras vidic i kuzmanovic pjevati pjesmu: a ja samo ruke podignem. ili ima i novih kandidata? ko zna sta su uplatili na kladionici?
Prejako.. Živeo Lendon Donovan !!
Old 23-06-2010, 11:53   #25207

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Zbog cega zivio? Sto su jadna Engleska i jos jadnije SAD prosle dalje?
huss is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 11:56   #25208

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ako ćemo realno SAD su najviše zaslužile prolaz dalje..uzmimo u obzir i poništen čist pogodak protiv Slovenije u prošlom kolu
Old 23-06-2010, 12:07   #25209

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Quote:
Originally Posted by huss View Post
Zbog cega zivio? Sto su jadna Engleska i jos jadnije SAD prosle dalje?
Možda ovde ima slovenaca, evo ja ih pozdravljam ovom prilikom i čestitam na jednom odličnom rezultatu s obzirom na vaše mogućnosti ali velika bi sramota bila za fudbal da ste prošli u II fazu.

U prvom meču su pobedili alžir na sramotnu grešku njihovog golmana. Nijednu šansu nisu imali na toj utakmici. U drugom kolu protiv amera, zahvaljujući retardiranom crnom sudiji kojeg je Fifa iz nekog nepoznatog razloga delegirala za ovo SP, su izvukli bod. Danas nisu prešli pola terena protiv engleza, a amerima je ponovo poništen regularan pogodak. Toliko o jadnim timovima. Za razliku od janeza, jenkiji su pokazali strašan karakter, odličnu igru u sva 3 meča i zasluženo su na čelu grupe.

Drugi razlog mog radovanja je što naša reprezentacija sada ima otvoren put do polufinala jer ako pobedimo kengure i budemo 2. u grupi idemo na ameriku pa onda na pobednika urugvaj-koreja u 1/4 finalu.

Treći razlog zbog čega „bravo donovane“ je novčane prirode, pošto mi je i tiket prošao u 91’ zahvaljujući magičnom Lendonu.
Old 23-06-2010, 15:03   #25210

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
leptir se po drugi put pokazao kao "odlican" prognozer na utakmice srbije(prvi put protiv gane)

sreca kladim se samo tenis......

ova srbija je toliko jadna da je to zalosno.....

moram malo zajebavat jer bi i oni nas da smo u obrnutim situacijama.....nista osobno leptiru.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 15:26   #25211

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
leptir se po drugi put pokazao kao "odlican" prognozer na utakmice srbije(prvi put protiv gane)

sreca kladim se samo tenis......

ova srbija je toliko jadna da je to zalosno.....

moram malo zajebavat jer bi i oni nas da smo u obrnutim situacijama.....nista osobno leptiru.....
Vidic je taj centarhalf, pa kepec Cahil pogodi preko njega ubio ga u skoku nista zasluzeno Gana i Njemci idu dalje....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 15:27   #25212

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Evo da se javim,i izvinim svima na forumu sto sam vas bespotrebno smarao sa mojim postovima vezanih za reprezentaciju Srbije.
Poslednji komentar moj je da smo zasluzili da prodjemo,prosli bi....
Old 23-06-2010, 15:38   #25213

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
jedina momcad koja je zasluzila da prodje iz ove skupine je njemacka realno gledajuci.a ove tri su me totalno razocarale.u ganu sam ulagao puno nade al gledajuci ih zakljucio sam da je to totalna jadna reprezentacija koja je samo kondicijski spremna.pa oni ne mogu zabiti gol do sutra.dapace,nijedna africka ekipa nije zabila vise od jednog gola na prvenstvu.a eto ta gana ide dalje i to na sad i izbjegla je ameriku i sad joj se otvara lagan put.a njemacka-engleska je spektakl.

a sto se tice srbije evo da i ja nesto kazem posto se ovdje dosta govori o srpskoj ekipi.tri razloga zasto je srbija veceras ispala:

1.cisti promaseni gol krasica u prvom dijelu.strasan promasaj.
2.onaj lazovic je totalni amater.uzas od igraca.on je sjebo nekoliko izglednih napada srbije pred kraj tako sto je reagirao ili nabacio kao amater iz neke selendre.sto znaci da je i antic kriv jer ga je uveo.
3.vidic i ivanovic nisu igrali za srbiju.oni su igrali za sebe.ni sjena onih igraca iz premiershipa.

i molim da niko sad ne sere protiv suca za ono igranje cahilla rukom.totalno ispravna odluka.cahill je bio okrenut ledjima kad ga je lopta pogodila i ruka je bila u prirodnom polozaju jer je skakao i tu nema namjere i ni govora o penalu.sudjenje je bilo dobro.

sve u svemu jako zanimljiv dan.drama u svim utakmicama.to se trazilo.to je svjetsko prvenstvo koje smo svi iscekivali.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 16:21   #25214

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by costacurta View Post
Stavi ti svoj retardiran mozak i dodaj tome i glavu bolesnu...nadam se da jesi.
Puno pričaš jadniče gluposti , takvog debilizma sa lampom usred dana ne pronađeš ....
Žao mi je Srbije , glavu gore..
pozdrav iz Slovenije
leptir je danas bankrotirao.......
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2010, 16:51   #25215

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
srbijo srbijo srbijo....koji je ovo put da si me razocarala?nakon slovenije,azerbejdžana,argentine,gane evo sada je izgleda došao red i na australiju da te osramoti....srbi pate od tog kompleksa velikih vrijednosti ali nisu jedini...i hrvati boluju od te veoma opasne bolesti koja se naročito javlja u sportu...simptomi su sljedeći:podcjenjivanje protivnika,zadavanje nerealnih ciljeva koji se manifestiraju nezalaganjem na terenu.Krajnji simptom je kada se kolektivom proširi mišljenje "najbolji smo na svijetu" ili "ima li tko jači". tada je sve otišlo k vragu...tada dolazi do gane,tada dolazi do australije...njemačka je očito bila sretna slučajnost,ma što god da vi rekli...ali jbg što je tu je..gana je prošla i sada platini i sepp blatter zadovoljno trljaju ruke jer budite uvjereni da gana ide barem do polufinala na kakav god način to bilo(čitaj suci),jer jedini način da oni promoviraju nogomet u africi(čitaj:dignu pare) je taj da jedna afrička ekipa ode barem do polufinala...FIFA MAFIJA!!!!!

Tags
balkan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules