![]() |
|
|
#28276 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
gospode molim te da se ovaj YEPES povredi da skirsi nogu ili bilo sta i vise da ga ne vidim u MILANA MOLIMMMMMMMMMMMT TTTEEEEEEEEEEE
OVO JE SRAMOTA ZA MILAN Last edited by ludiot; 08-12-2010 at 16:39. |
|
|
|
|
|
#28277 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Opustite se ljudi, prosli smo.
![]() |
|
|
|
|
|
#28278 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Kakva golčina Boatenga, šteta što nije priznat.
Ajaks nas uništio, da nije bilo sjajnog Amelie bilo bi 3 gola u našoj mreži, teško ali možda i gol više... Najžešći je Alegri, koji je u nama prijateljskoj utakmici od igrača jedino isprobao Ronija i Jepesa, dok su ostali igrači, mladi i željni igre, sedeli na klupi zbog Pirla, Sedorfa i Ambra, pa i Jepesa. . .
|
|
|
|
#28279 |
|
Registered User
![]() |
brate bolje da udze neki mladi odbrambeni igrac nego YEPES to je rupa koliko puta sam ga gledao ma nema poima i prespor je
|
|
|
|
|
|
#28280 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Kako lijepo receno od Gazzette:
Utakmica bez ikakvog znacaja, Milan koji je mogao isprobat igrace iz drugog reda, uspije da upropasti misljenje o cijeloj ekipi ![]() Dinho izgubljen, bez volje za igrom, izgleda njegov posljednji oprostaj publici San Sira. Pa imaju pravo. Toliko toga smo mogli naucit iz jucerasnje tekme, a ustvari dokazano je samo ono sto vec znamo: Milan = Ibra, i Dinho vise ne moze meda u ovoj ekipi. Merkel bez prilike, Verdi i Strasser i dalje griju klupu sampionima 21, 10, i 8, a mi ako izgubimo Thiaga ili Ibru najebali smo.
|
|
|
#28281 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bla Bla Bla...
)
|
|
|
#28282 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
veliko bla bla bla...slazem se s tobom.heh.cudim se da uopce ima komentara na ovu utakmicu.nisam gledao utakmicu,niti sazetke zato sto sam znao sta ce biti.i totalno nebitna utakmica koja za mene nije ni postojala.ama bas nista.jedino stoji to sto je allegri ispao totalni amater.i meni je zao sto nisam vidio neke mlade.izgleda da allegri ipak nema dovoljno autoriteta.al to je sve.
|
|
|
|
|
|
#28283 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Milan četiri do šest mjeseci bez Thiaga Silve
Iako mu poraz od Ajaxa (2-0) u posljednjem kolu skupine G Lige prvaka nije nanio štetu u smislu plasmana u drugi krug natjecanja, Milan ipak sinoćnju utakmicu na San Siru neće pamtiti po dobrome... Naime, dvojica su igrača zaradila ozljede s time da bi se ona Thiaga Silve mogla pokazati iznimno teškom. Osim Brazilca, ozlijedio se i francuski veznjak Mathieu Flamini koji ima problema s medijalnim ligamentom desnog koljena i mogao bi izbivati s terena oko mjesec dana. Kod Thiaga Silve je stanje puno složenije. Ozlijedio je meniskus desnog koljena i prema prvim bi prognozama mogao pauzirati od četiri do čak šest mjeseci. Klub je, ipak, odlučio zatražiti i drugo mišljenje tako da će svoga nogometaša poslati u Rio de Janeiro gdje će ga pregledati liječnik brazilske reprezentacije. Tek će tada biti poznata sudbina pouzdanog braniča momčadi Massimiliana Allegrija. |
|
|
|
|
|
#28284 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Quote:
Samo nam je ovo jos falilo! Sad ce Yepes u prvu postavu |
|
|
|
|
|
|
#28285 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28286 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Necu uopste da kom jucerasnju utakmicu...kad su je igrali samo da je odigraju(osim Silve)...da su bar igrali ovi sto griju klupu pa da se probaju dokazat...jedino se Amelia pokazo...
Ako je istina da smo izgubili Flaminija na mjesec i sto je najgore moguce Silvu na 6 mjeseci onda smo juce sami sebi zabili nevjerovatan autogol koji nas moze kostati svega samo ne dobroga ![]()
|
|
|
#28287 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Quote:
Informacija je nazalost tacna, jer sam danas i na Milan TV vidjeo da pise da je Flamini out mjesec a da je Silva otputovao za Brazil i da ce biti odsutan nekoliko mjeseci Bravo Allegri |
|
|
|
|
|
|
#28288 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
auuuuuuu sjebao mi e dan kako e smo to dozvolili da ni se sjebe thiago silvinjoooo ......
((( pa koj kurac placamo novac Oguchi,papagrkos i svi ostali pa sta nie gi igrao majke mi... bice tesko bez Silvinjooooo |
|
|
|
|
|
#28289 |
|
Registered User
![]() |
Koliki kreten i idiot moras biti da u nevaznoj utakmici forsiras najboljeg obrambenog igraca koji se naravno,prema svim zakonima vjerojatnosti,mora ozlijediti...jebem ti allegria
|
|
|
|
|
|
#28290 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nevjerovatno..Jos da se Ibra povrjedi i necemo ni medzu 4 zavrsit..limitirani smo sa igracima...JBG..Valjda ce sada odlucit potrosit koji euro pa da kupe nekog ozbiljnog stopera..
|
| Tags |
| balkan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|