![]() |
|
|
#29131 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
svaka cast majstore
|
|
|
#29132 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sranje..Jebem im mmau sretnu i sugavu...
|
|
|
#29133 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
nisam gledao utakmicu ali sam vidio statistikui sve mi je bilo jasno...cim inter da prvi palermo je gotov....sad ce ih ova utakmica dignuti maximalno....imperativ je dobit lazia...
|
|
|
#29134 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Jednostavno sam odlučio da se ne javljam posle utakmica u kojima naš tim ne može da prikaže igru za koju bi dobio prelaznu ocenu. I šta treba, da se ponavljam? Da nanosim gnev pokondirenim tikvama koji nas nazivaju kvazi navijačima zato što smo s pravom kritični? Zbog čega? Ko sam ja da im rušim snove. Nek plaču od sreće, na kraju će se setiti leptira kaoi prošle godine. Ista priča. Ja lajem na lea, a ceo forum se digo na noge „šta sereš, nikad nismo bili bliži tituli, 2 boda za merdom, bla bla“.. na kraju naravno, epilog poznat. Ova sezona je preslikana. Zadnjih 5-6 mečeva, ne računajući kup, ovo što Milan prikazuje liča na sve samo ne na fudbal. Neodoljivo podsećamo na anćelotijeve dane. protiv catanie, cagliaria i lećea 90 min bez jebene polušanse za 90 min igre. Bez Šanse. Bez akcije. Bez ideje. U 3 meča jedna pismena akcija silva-cassano-strasser kod gola na sardiniji i to je sve. Kraj. Nema dalje. Sve počinje i završava se sa ibrom. Ako on ne postigne pogodak sa 35 metara ili iz slobodnog, mi nemamo alternativu. Osim naravno ako ne igramo protiv najgoreg tima lige, ćezene, pa smo čak i tu morali prizvati u pomoć njihovog štopera kako bi sami sebe načeli. Onaj run&gun meč protiv udina je ličio na bundesligaški duel frankfurt-mainz, gde se odbrane oba tima iz petnih žila trude da nadjebu jedna drugu u pogledu paranormalnih poteza. Dok smo protiv vučice, kao i protiv svakog ozbiljnog tima ove sezone glatko poraženi (roma,juve,real *2, ajax, jedino pobeda nad rafabenitezovskom merdom) I onda dođu ljudi i kažu ovako se osvajaju titule.. pa slažem se da je neophodno ponekad pobediti i kad ne igraš dobro, ali verovati da se tako može pobeđivati više od pola sezone je zaista hrabro i preoptimistično, da ne upotrebim neku drugu reč.. onda dođe lik i kaže bravo allegri.. pa kako bravo? pa kako može bravo sunce mu jbm ako Milan nema igru zadnjih 6 mečeva?? pa kako bravo posle onih samoubilačkih priprema u dubaiju kada je pola tima krepalo, čovek opalio trčanje po pesku u sred sezone, ljudi popadali.. čak je i ćelavi tražio stručni izveštaj jer ne može da veruje šta se dešava. Ovo je sve surova istina. Dobro se zapitajte i pokušajte se setiti kad je ovaj tim odigrao meč za pohvalu.. Da ne razbijate glavu, reći ću vam.. protiv bolonje pre 7 kola.. Nakon toga tuga, jad, čemer, stres, bol. Bodovi jesu koliko toliko sačuvani, ali ostaje 17 kola , a mi smo svoje dvomeče sa najgorima u ligi već odigrali. Nisam optimista, po prvi put. A vrlo brzo, ćete i vi shvatiti o čemu pričam, kad nas prosečni engleski klub uneredi za 3 nedelje u sred san sira. Počnite se moliti da je bejlova povreda ozbiljna. Jer za tako malo vremena, nije moguće pronaći čarobni recept. ps. hvala uvijek rossoner, albika, senna cro, ensar i ostali uroci.. ovo vam je ako se ne varam treći put da ste prizvali preokret merde.. treći put se vi javljate na poluvremenu nakon što merda gubi „tooo palermo, puši merda“ i naravno potom sledi već viđeni preokret. Ajde sunce mu jebem, pokušajte bar jedanputa da ne malerišete, postajete prokleti. |
|
|
|
|
|
|
#29135 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
šta svaka čast? umesto da krije to ko zmija noge, on se hvali na Milanovom forumu.. pa sunce mu jebem kalla, jel to radi pravi navijač?? kladi se na merdu? nek vam je na čast brate.. pa ja sve da znam da će preokrenuti, ne bih mogao staviti pare na zlo.
|
|
|
|
|
|
#29136 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ostavite vec merdu ne treba se komentirati nihove rezultate treba da se brinimo da mi ne bacimo ono sto vec smo gradili 5 meseca .
ali ono sto dosudeno za inter kao penal , vtori zuti za van bomel e smeski i koi poteg delio rossi vadi od igru micolia :/ ??????? |
|
|
|
|
|
#29137 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ne gledah utakmicu, samo highlightse. Svaka čast Ibri i Robiju, igrali smo sa 10-oricom i dali dva gola, onaj njihov što je promašio na kraju i njemu pohvale
.Urbi bio sebičan jednom, ko zna koliko je kritika primio zbog toga, valjda se to neće ponavljati, imao je želju za golom i malo preterao... Lepo što se Merkel forsira, malo juče nije oduševio, ali ima vremena, pokazo je da dosta može, valjda će se i pri povratku povredjenih i dalje ubacivati da igra koliko je potrebno... Sad tekma protiv Lacija, možda nisu pravo merilo, ali hajde da napokon posle Intera dobijemo neku od onih jačih ekipa, mada kažem, možda Lacio nije najbolje merilo. igraće možda i onaj Vila, da vidimo kakav je i on...
|
|
|
|
#29138 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Quote:
Forza Milan ! ![]()
|
|
|
|
|
#29139 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
leptire to je bila jedna jedna jednostavna oklada, tocnije moje vrlo inteligentno razmisljanje.....ako inter dobije meni kvota 7 prolazi-super....ako ne dobiju sretan sam jer smo im pobjegli a ja sam izgubio malo love....a posto se ne kladim sa parama koje mi trebaju za zivot gubitak je skoro nikakav.....jedino mi zao sto nisam pricekao kraj poluvremena kad je kvota narasla na 10......
|
|
|
#29140 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Quote:
Ja ti skidam kapu do poda. Igram kladu bolesno , svaki dan i svaka ti cast !
|
|
|
|
|
#29141 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
P.S Sta ima leptire. Vidim da si me prijavio Rezi (administratoru). Kao ja tebe nesto uvrijedio. Evo sa i sa njim malo prodiskutovao i objasnio mu svoju stranu price. Molim te prijavi me opet. |
|
|
|
|
|
|
#29142 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
čudo efekat nije pohvalio Đoleta
![]()
|
|
|
|
#29143 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
sve ste vec rekli al evo da samo kazem da je bas crnjak teski.inter dodje do tri boda ni kriv ni duzan.i valja napomenuti da kod drugog gola intera je bilo cisto simuliranje lucia,sudac svira faul i oni zabijaju gol iz prekida.a pastorea bi volio vidjeti u milanu,al bi dao za njega maksimalno 5milijuna i onda bi ga poslao u B momcad ili negdje na posudbu.kakva umisljena zvijezda.idiot.
a najjaca je onda situacija par minuta prije kraja kad je balzareti puako volej i lopta ide u cisti gol,u samo kut i prvo pogodi interovog igraca i onda se odbije od cezara.kakva hebena sreca za inter.steta.al neka,jos uvijek smo mi dosta bodova ispred njih tesko da ce oni dobiti fiorentinu u gostima. a sto se tice lazija,najbitnije je da igraju silva,ibra i robinho.s njima sigurno dobivamo. |
|
|
|
|
|
#29144 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Neka Djoković je osvojio Melbourne a on je deklarisani rossoner prema tome dobro je...
![]()
|
|
|
#29145 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
| Tags |