AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2011, 10:49   #601

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
mene izbaci iz predicta.nema mi smisla.ionako sam propustio 5-6 utakmica,a i glupo mi je da neki clanovi samo stavljaju predicte a nema ih na forumu da se druze i komentiraju s nama.to mi apsolutno nema smisla.hvala.
Memo, i ti i Efekat ste clanovi tek malo vise od godinu dana dok ima nas koji smo na forumu vise od 5 godina, i posto neki od nas i rade ( a ne samo da leskarimo na forumima) onda imamo toliko vremena da procitamo poneku pamentu (a i glupu) stvar koja se pise i da damo predikte, tako nemoj traziti nesto sto je bezveze, vec ako ti se ne svidja nemoj da tipujes i toliko...

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 11:21   #602

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Zar u našoj južnoj pokrajini ima posla? Ja sam mislio da je tamo svaki oblik privrede nepovratno uništen, osim naravno trgovine ljudskim organima..

Ako ako, dobro je dok se ima posla, samo radi, jebeš forum.. niti imaš šta pametno pročitati, a boga mi ni videti od ovog našeg tima.. ja bih voleo da sam prespavao ovu sezonu

A što se tiče predicta, ne znam gde je draž da igra 5 ljudi, al dobro.. ko voli nek izvoli.. samo nisam siguran da će se naći još neka budala kao što sam ja i zagorakis, da zbraja rez.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 11:31   #603

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111 View Post
Memo, i ti i Efekat ste clanovi tek malo vise od godinu dana dok ima nas koji smo na forumu vise od 5 godina, i posto neki od nas i rade ( a ne samo da leskarimo na forumima) onda imamo toliko vremena da procitamo poneku pamentu (a i glupu) stvar koja se pise i da damo predikte, tako nemoj traziti nesto sto je bezveze, vec ako ti se ne svidja nemoj da tipujes i toliko...
sve to stoji eki,al iskreno receno,da si clan 100 godina ja te ne smatram takvim.u ovo vrijeme otkad sam ja na forumu nisam vidio dva tvoja posta.i ja isto radim,i to puno ali stignem doci na forum jer su ovdje ljudi koji vole klub kao ja.i zabavno mi je ovdje komentirati.a ti samo udaras predicte.nemam ja nista protiv tebe ali volio bi nekad cuti nesto od tebe.ipak si najbolji u predictima,mozda bi i nesto pametno i fino mogao reci na forumu.heh.samo ti nastavi s tim predictima,ja vise necu,nema smisla.i mislim da ti nisi jedini koji voli pogadjat rezultat a ne druziti se s nama na forumu.al dobro,svi smo mi razliciti.sretno s predictima.navijam za tebe.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 11:44   #604

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Zar u našoj južnoj pokrajini ima posla? Ja sam mislio da je tamo svaki oblik privrede nepovratno uništen, osim naravno trgovine ljudskim organima..

Ako ako, dobro je dok se ima posla, samo radi, jebeš forum.. niti imaš šta pametno pročitati, a boga mi ni videti od ovog našeg tima.. ja bih voleo da sam prespavao ovu sezonu

A što se tiče predicta, ne znam gde je draž da igra 5 ljudi, al dobro.. ko voli nek izvoli.. samo nisam siguran da će se naći još neka budala kao što sam ja i zagorakis, da zbraja rez.
Slusaj leptiricu moj maleni...najpre da ti kazem da ovamo posla ima za svakog ko zeli da radi (i pravim cudom nemam nikakve veze sa politikom niti sa onima na koje ciljas). Iako ne bih da mesam politiku u ovaj forum za koji smatram da je povezan sa sportom, to jest fudbalom (Objasnjenje: fudbal je ona igra gde 22 igraca jure za samo jednom loptom i pokusavaju da postignu gol protivnickoj ekipi, a kada fudbaleri Milana daju gol ja licno skacem od radosti!!!) jer u toj "kako to ono rece nasoj juznoj pokraini" ima i jos nesto osim trgovine (raznim artiklima) a hvala bogu ima i nekih drugih naroda (i narodnosti) koji tamo zive osim onih za koje ti znas, tako da jos jednom ti kazem: OVO JE FORUM ZA NAVIJACE MILANA, NITI ZA ONE IZ SRBIJE, HRVATSKE, B&H, MAKEDONIJE ILI KOSOVA, tako da, pokusaj da se drzis toga, i mogu ti reci kada bi mi neko rekao da da bih bio navijac MIlana, da moram biti istih tvojih misljenja, odmah bih odbio.
I na kraju (uz izvinjenje svima za ovako dug post jer sam izpi*dio zbog ovakvih komentara, mada mislim da bi moderator foruma trebao da ovo napise a ne ja), ovaj pod-forum je SAMO za tipovanje, tako da ako zelis da pises tvoje "komentare"onda koristi "Milanezi sa Balkana" a ukoliko zelis da tipujes Milanove utakmice, onda mozes to uraditi ovde.
Ja cu da nastavljam sa tipovanjem jer mi izgleda ide od ruke.
i na kraju (kao i uvek) FORZA MILAN.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
Old 01-02-2011, 11:48   #605

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
MIlan-Lazio 2-1 (pato,ibra) KP

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 11:48   #606

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
sve to stoji eki,al iskreno receno,da si clan 100 godina ja te ne smatram takvim.u ovo vrijeme otkad sam ja na forumu nisam vidio dva tvoja posta.i ja isto radim,i to puno ali stignem doci na forum jer su ovdje ljudi koji vole klub kao ja.i zabavno mi je ovdje komentirati.a ti samo udaras predicte.nemam ja nista protiv tebe ali volio bi nekad cuti nesto od tebe.ipak si najbolji u predictima,mozda bi i nesto pametno i fino mogao reci na forumu.heh.samo ti nastavi s tim predictima,ja vise necu,nema smisla.i mislim da ti nisi jedini koji voli pogadjat rezultat a ne druziti se s nama na forumu.al dobro,svi smo mi razliciti.sretno s predictima.navijam za tebe.
Memo hvala na podrsci i mogu ti reci da cu sigurno pokusati da mnogo vise pisem nego da samo citam postove sa ovog foruma (mada sam ranije stvarno bio hiperaktivan).
Ranije sam imao i vremena i nerava i da prevodim puno zanimljivih tekstova iz Italijanskih i Evropskih medija o Milanu, a potrudicu se da to ponovo uradim.
A za tipovanje, da je makar da pogodim koji tip na prognozi (kad uplatim tikete), jer tamo uvek kiksiram makar jedan rezultat i para nema...hahaha

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
Old 01-02-2011, 11:56   #607

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111 View Post
Slusaj leptiricu moj maleni...najpre da ti kazem da ovamo posla ima za svakog ko zeli da radi (i pravim cudom nemam nikakve veze sa politikom niti sa onima na koje ciljas). Iako ne bih da mesam politiku u ovaj forum za koji smatram da je povezan sa sportom, to jest fudbalom (Objasnjenje: fudbal je ona igra gde 22 igraca jure za samo jednom loptom i pokusavaju da postignu gol protivnickoj ekipi, a kada fudbaleri Milana daju gol ja licno skacem od radosti!!!) jer u toj "kako to ono rece nasoj juznoj pokraini" ima i jos nesto osim trgovine (raznim artiklima) a hvala bogu ima i nekih drugih naroda (i narodnosti) koji tamo zive osim onih za koje ti znas, tako da jos jednom ti kazem: OVO JE FORUM ZA NAVIJACE MILANA, NITI ZA ONE IZ SRBIJE, HRVATSKE, B&H, MAKEDONIJE ILI KOSOVA, tako da, pokusaj da se drzis toga, i mogu ti reci kada bi mi neko rekao da da bih bio navijac MIlana, da moram biti istih tvojih misljenja, odmah bih odbio.
I na kraju (uz izvinjenje svima za ovako dug post jer sam izpi*dio zbog ovakvih komentara, mada mislim da bi moderator foruma trebao da ovo napise a ne ja), ovaj pod-forum je SAMO za tipovanje, tako da ako zelis da pises tvoje "komentare"onda koristi "Milanezi sa Balkana" a ukoliko zelis da tipujes Milanove utakmice, onda mozes to uraditi ovde.
Ja cu da nastavljam sa tipovanjem jer mi izgleda ide od ruke.
i na kraju (kao i uvek) FORZA MILAN.
Ne daj se usplahiriti eki.. različitost i prolaznost daju smisao svemu na ovoj planeti.. pomešao si me sa ljudima koji imaju rasne, verske i nacionalne predrasude, tačnije sa neljudima.. ali to je normalno i shvatam te jer živiš u takvom paklu gde je teško ostati normalan

Budi mi pozdravljen i srećno sa tipovanjem
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 12:44   #608

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
MIlan-Lazio 2-1 (ibra, pato)

KP
bane is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 13:35   #609

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
Milan - Lazio 1-0 Ibra
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 14:25   #610

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Milan-Lacio

Mojih standardnih 3:0

Ibra, Pato, Emanuelson

KP
Old 04-02-2011, 11:10   #611

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Genova-Milan 0:3
Ibra,Cassano,Pato
K.P.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2011, 07:29   #612

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Genova-AC Milan 0:2
Binho, Ibra

K.P.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
Old 05-02-2011, 08:35   #613

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Genoa-Milan 1-3
Kaladze,Pato,Ibra,Cassano
KP
Old 05-02-2011, 20:13   #614

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
Genoa-Milan 1-2 ( Pato 2x ) KP

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 05:50   #615

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
Genova-AC Milan 1:2
Ibra, Binho

K.P.