![]() |
|
|
#15016 |
|
Registered User
![]() |
nece, jer kad se pirlo vrati, bojim se da ce ancelotti opet vratit istu taktiku sa 3 defanzivna vezna, zato jer ne vjerujem da ce on u 2 def vezna uspjet zadovoljit i pirla, i ambra , i gattusa, i flaminija, a i seedorfa bome... isto tako kad se ronaldinjo jos malo poboljsa u formi, opet ce bit "3 zlatne lopte" i slicna sranja, npr, nece bit 2 napadaca i samo kaka iza njih, neg ce bit Sheva, te roni i kaka iza njega, ....
|
|
|
|
|
|
#15017 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pročitajte ovo:
Briljantna pobjeda 6-0 mladih Arsenalovih igrača u utakmici Carling Cupa protiv Sheffield Uniteda sredinom tjedna ostavila je dubok dojam na Cesca Fabregasa... Podsjetimo, do tog su trijumfa došli Lukasz Fabianski (23), Gavin Hoyte (18), Alexandre Song (21), Johan Djourou (21), Kieran Gibbs (18), Jack Wilshere (16), Aaron Ramsey (17), Mark Randall (18), Fran Merida (18), Nicklas Bendtner (20) i Carlos Vela (19). Prosjek godina Arsenalovih mladića koji su ostvarili pobjedu protiv bio je 19. Znate kad ce Ancelotti nesto ovako da uradi: NIKADA
|
|
|
#15018 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Galliani: Borriello je bolji od Adebayora !!
Potpredsjednik nogometaša Milana Adriano Galliani hvalio je napadača Marca Boriella nakon pobjede Milana na gostovanju kod Reggine 2-1... Boriello je zabio prvi pogodak za “rossonere” u tom susretu, te je bio jedan od boljih pojedinaca na travnjaku. Milan je tijekom ljetnog prijelaznog roka bio u velikoj potrazi za napadačima, a jedna od glavnih meta bio je Arsenalov Emmanuel Adebayor. Međutim Arsenal je odbio prodati togoanskog napadača i Milan je iz Genoe sa posudbe vratio Borriella. - Nije mi žao što nismo kupili Adebayora. Direktor Ariedo Braida rekao mi je da je Boriello bolji od Adebayora i zato smo se odlučili na takvu opciju - izjavio je Galliani.
|
|
|
#15019 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
kako imate mizerna misljenja nemojte biti djecurilija tolika... |
|
|
|
|
|
|
#15020 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
evo doveli smo nekog djetat 9 godina ima mexicanac , kazu maradona
![]()
|
|
|
|
#15021 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
I Am A Fascist - Abbiati
Milan goalkeeper Christian Abbiati has sensationally revealed he is a fascist and he is not ashamed of his political beliefs. The shot stopper has been used sparingly by coach Carlo Ancelotti and he has been comfortable with his new role at the club. Abbiati has decided to share his views on life away from the pitch and his revelations are likely to cause a stir in the football world. "I am not ashamed of showing my political beliefs," Abbiati told Sportweek. "I agree with some aspects of fascism like Patriotism and the values of the Catholic religion. "Of Fascism I disagree with racial laws, allegiance to Hitler and the war but I like the capacity Fascism had to secure law and order, It guaranteed security for the people." Although he has clearly stated his beliefs and disbeliefs regarding his political stance, Abbiati is unlikely to win any admirers in the world of football. The game is always fighting against such narrow minded views like fascism and racism. |
|
|
|
|
|
#15022 |
|
Registered User
![]() |
Goal.crap nije dobro preveo,rekao je Nisam fašist ali postujem ta uvjerenja!!!
|
|
|
|
|
|
#15023 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja sam komunist tako da je Abi pao u mojim očima...
|
|
|
|
|
|
#15024 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da je Wenger imao onaj sastav Milana i godine igraca (2003-2007) Uzeo bi 5 CL, 5 Super Cupova Europe,5 Intercontinentalni Kupova, 5 Scudetta,5 Italy Cup i 5 Italy Super Cup...
jel to ovo dosta rinogattuso
|
|
|
#15025 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]() @ milanista-kakav ba ti i komunizam ! ![]() @mirza-nemoj mi ovdje te anti-drotovske postove,znash, inace cemo te ja i Apach ![]()
|
|
|
|
|
#15026 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
MILAN – INTER MORGANTI (Domenica 28.09 h. 20.30)
Havla bogu Morganti, nece biti onaj inter sudija rossetti uvak nam uvali nesto, ovako sa Morgantija i bice derbi, ne samo sto cemo ih razvaliti, nego nece nam dati ni gol iako imamo salbu odbranu, jer nasi odbrambeni igraci retko skoro nikad ne postizu autogolove, a inter ove godine pobedjuje samo autogolovima.
|
|
|
|
#15027 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
E Morgantija se ja bas plasim,iam josuvjek los dojam iz prvog derbija prosle sezone.
|
|
|
|
#15028 |
|
Registered User
![]() |
Ancelotti imao tim 2007!!!Pa svasta da se cuje,nekazem imao je inspirisanog Kaku i odlicnog Seedorfa ali da je imao TIM kao ranije varas se prijatelju u zabludi si velikoj!!Pogledaj samo timove iz Manchestera,Chelskog,Barcelone,Reala,Intera it te godine i koje osvoji LP Carlo Ancelotti sa 1 napadacem tj.Gilardinom na kraju sa Pipom tako da ne mozes rec' da smo imali tim te godine 2003 ne kazem strasan satsav ali seres kvake..
|
|
|
|
|
|
#15029 |
|
Registered User
![]() |
uvijek_rossoner@ I jos nesto da ti kazem Wenger je nikakav covjek,strasno je samouvjeren i prepotentan!!Dakako odlican je trener..Sa milion igraca ostao je u losim odnosima jer jednostavno kada je trebao djecicu dovoditi on je tjerao glavne marionete:Piresa,Ljunberga necu dalje da nabrajam!
Ancelotti je veliki covjek,ja mu zamjeran sta je previse popustljiv,skoro pa da ima familijarne odnose sa igracima!! Pitat cu ja tebe gdje ce Carlo biti sa 60 godina koliko sad francuz ima,budemo vidjeli.. |
|
|
|
|
|
#15030 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I pogledaj malo te igrace koji su iz ovih ili onih razloga napustili arsenal. svi su redom, manje vise, propali igraci...pires,ljungberg,vieira,henry, campbell I on nije tjerao igrace neg su svi isli zbog vecih placa koje u arsenalu nisu mogli dobit, sto opet nije njegova krivica. A zasto drzati nezadovoljne igrace, pa to je i milanova taktika |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|