![]() |
|
|
#1531 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
Ako budes isao na tekmu obavezno imaj putovnicu sa sobom jer ce ti trebat da kupis kartu (od ove sezone na ulaznicama stampaju tvoje ime, i kod kupovanja istih trazi se ime i prezime, datum rodjenja te prikazivanje osobnog dokumenta, kod stranaca se trazi putovnica)
CHE CONFUSIONE SARA' PERCHE' TIFIAMO E' UN EMOZIONE CHE CRESCE PIANO PIANO STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO Last edited by AS13; 20-01-2006 at 10:58. |
|
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
OK thanks mate!
![]()
|
|
|
|
#1533 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma dobro je da June odigra neriješeno, al jebga opet smo na -10...
Jebga nećemo imati nikakve koristi od budućih kikseva zebri, ak i mi nastavimo slabo igrati, samo će nam još više odmaknut...
|
|
|
#1534 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Da. Zebri? Dobar naziv , hehehe
|
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Mirza, našla sam himnu Milana.
Tu je link, ako ju nemaš: http://www2.svenskafans.com/milan/Inno%20Milan.mp3 |
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Ej hvala za link, imao sam himnu, al je snimak bio loš, pa se gotovo niš nije čulo, nadam se da je ovaj bolji.. Btw jesil ti čula novu pjesmu BHF - Naš stav ????
|
|
|
|
#1537 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Ovo june je dobro za ruganje, ali nije loše ni đuve.
![]()
|
|
|
#1538 |
|
Moderator
![]() |
Heh prvi put čujemo za to ĐUVE...
|
|
|
#1539 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#1540 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
mislim da im "stara kurva " ipak najviše pristaje jer se riječ dama nikako ne može povezati uz nešto toliko odvratno......
![]() |
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Moderator
![]() |
Znate li lijep naziv za još neki klub??
Meni trenutno jedino pada na pamet Nazio, nemogu se više ničeg sjetit, ak ko zna nek napiše... Za Chievo se netreba ništa pisat, oni se sami slažu sa Leteći magarci.. (sila je priča oko nastanka tog imena, da nepišem džaba mislim da svi znate)...
|
|
|
#1542 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma kako god kravari moze i to budale
ehhe , samo molim BOGA DA VECERAS IGRAMO NERJESENO ILI dA POBIJEDIMO U GRCKOJ JOJ NEZNAM STA BI materremi . Irma poslusaj himnu novu BHf sila sila . " Jaki ko kamen Starog Mosta Na nas je majka ,Bosna ponosna ..... "
|
|
|
|
#1543 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Procitajte o skandalu vezanom za pobedu od 1-0 Marseja u Minhenu 1993.Neverovatno.Izgleda da je ceo njihov tim(osima Rudi Voelle-ra) bio dopingovan, a mi smo tad bili u jednoj od naj formi koje smo ikada imali.Ako se cela prica pokaze kao tacna,dobijamo jos jednu CL titulu sa 13 godina zakasnjenja!!!Neverovatno,Marsej je stvarno jadan,gade mi se.
|
|
|
|
#1544 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
sto se tice naziva za pedere iz torina "stara kurva" je sigurno najprikladniji naziv za njih.
Sto se tiche utakmice, pa nisam gledao tekmu, gledao sam samo pregled tekme, tako da mogu samo da prokomentarisem sanse koje sam video, sto i nije bilo tako lose, ali ako kazete da su nasi opet glumili manekene na terenu i da se nisu dovoljno zalagali, onda stvarno nemam reci. Kad ce se vec jednom uozbiljiti, strasno .......... Irma sorry ako si se uvredila, ali ucinilo mi se da vise volis nekog pojedinca u klubu od samog kluba, ukoliko je to tacno onda ostajem pri svojoj privoj izjavi, a ukoliko nije tacno, onda ti se izvinjavam. uvijek_rossoner ne secam se da sam te pitao za misljenje, tako da me zaobidji, ako imas nesto da mi kazes kazi mi to direktno, a ne kroz neku pricu, kao glumimo diplomatu a ustvari ........ |
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
NOVA HIMNA B H F JE SAVRSENSTVO ...
Mnogi bi je trebali poslusati... Nazalost izgubili smo od smijesnih grka 3 razlike ...jeb ga... Za taj skandal '93 nisam cuo niti citao ali nije lose za 7 kanti sa usima ![]() ![]() ![]() A sto se tice tebe sto blejiš, nije ni bitno dali si trazio moje misljenje, u svakom slucaju si ga dobio, jer nisi ovdje da bi vrijedjao, pogotovo DAMU koja gle slučajnosti najviše gotivi Kaku' ... A da ti kazem neke stvari DIREKTNO,ha ha pa vjeruj mi da bi ti ih prezentirao KADA BI SE SRELI... to za diplomatu , JA ju nemam kome sta glumit niti je meni neko treba glumit.... JASNO ? ![]() Last edited by uvijek_rossoner; 21-01-2006 at 13:03. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|