AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2006, 16:30   #1666

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by AS13
Stvarno zajebano pitanje s obzirom ko je sve jucer bio na terenu. Ja bi osobno kapitensku traku dao Nesti jer od svih onih jucer na terenu samo on ima nekakav autoritet. Drugi na listi bi mi bio Seedorf
slazem se ovdje, poslje maldjinija nesta je zasluzio d noci kapitnesku traku .nemogu sad obajanjavat odo lec sutra moram ustat rano hehe . - spam

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 17:50   #1667

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Ja sam jos primjetio kada nasi decki odigraju jednu dobru ODMAH se
zakurce kao pokazali smo svima da nismo zaboravili igrati,da nismo u krizi,
bla bla bla bla bla a onda ponovo 3-4 Hladna tusa i sve tako...

Da i ja sam primetio da kad odigru jednu dobru utakmicu oni se opuste u sledecoj niko ne trci, nemamo postojanost u igri, nit Carlo zna da motivira igrace, i slazem se da treba da se igraci kaznuju pa tad cu ginuti na terenu ali to se nece dogoditi kako sto ja vidim.

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 17:51   #1668

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Quote:
Ja sam jos primjetio kada nasi decki odigraju jednu dobru ODMAH se
zakurce kao pokazali smo svima da nismo zaboravili igrati,da nismo u krizi,
bla bla bla bla bla a onda ponovo 3-4 Hladna tusa i sve tako...

Da i ja sam primetio da kad odigru jednu dobru utakmicu oni se opuste u sledecoj niko ne trci, nemamo postojanost u igri, nit Carlo zna da motivira igrace, i slazem se da treba da se igraci kaznuju pa tad cu ginuti na terenu ali to se nece dogoditi kako sto ja vidim.

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Old 01-02-2006, 17:52   #1669

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

ups dupli post sorry!

Old 01-02-2006, 18:04   #1670

vixi

Registered User

vixi's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
vixi is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Acmir^
Točno to. I tako nas cijelo vrijeme zavlače. Samo ne znam tko tu radi budalu od koga Carlo od nas navijača, igrača ili nešto treće...
Sempre rossonero!
vixi is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 19:16   #1671

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Jadno je sve to. Jednostavno je riješenje.....za osvajanje talijanske lige potrbno je: super jaka obrana, odlična(čvrsta) veza i trener koji ima autoritet. Uz to i "čarobnjaci" u upravi. pirlo i seedorf su pre mekani, kaka se folira jer ga Ancelotti ne miče iz prve postave, pippo je objektivno gotov igrač,Amoroso isto tako. Nesta je protiv Palerma zapravo igrao odlično, dobio 99% duela, ali veza je jaaako slaba. I uopće mi se ne sviđa što je naše riješenje izgleda Sneijder jer on nije čvrst igrač. Valjda cemo otjerati tog kukavicu Ancelottia pa ce Van Basten ili Donadoni,Baresi,Tassotti ili bilo tko već sastavit neku pravu ratničku ekipu....
mrki is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 08:48   #1672

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

ambro_forever is on a distinguished road
ja smatram da je kaladze opravdano bio kapiten,ne zbog toga kako on trenutno igra vec mislim da je on od svih koji su poceli ovu utakmicu najduze u milanu(ispravite me ako grijesim),kasnije ga je naslijedio nesta,koji je po mnogima trebao od pocetka da je nosi,ali ipak on je bio vac kapiten u laciju prije par godina a i to donosi odredjenu tezinu!
ambro_forever is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 13:43   #1673

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Kako vi mene iskritikovaste. Vidite, Kaka nije igrao onak' kako zna, ali bio je jedan od boljih. A Nesta (pa što njemu imate reći) spasio na je od čistog gola!!!!!!!!!!!!
Irma is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 14:46   #1674

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
je bi ih isto tako opalila po džepu da bi pazili na svaku mrvicu kruha!!!! je..m im... joj kak sam ljuta!i potpuno se slažem s mrkijem. btw. pisalo je u sportskim da u milanu ozbiljno razmatraju pojačanja i spominju se oddo, diana, još neki i naravno - šimunić! sramota, još bi nam samo to falilo, da šimunić dođe igrat. možemo se odmah u drugu ligu preselit!
Old 02-02-2006, 15:22   #1675

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja se iskreno nadam velikom pospremanju u Milanellu... Vrijeme je...
EVO MOJ TIM MILANA za sledecu sezonu...

Abiati,Oddo,Nesta,Alex,Maldini (?),Gerard,Camoranesi,Gattuso,Kaka,Gilardino,Torres...
Mislim da bi bio supper... na lijevog bocnog sam stavio Maldinia mada treba poceti praviti tim bez njega jer jos najvise jednu sezonu on ostaje ali ne moze citavu igrati...
Znaci jedan dobar lijevi ko ima ideju neka napise...
Marzoratia malo mijenjati sa Oddom,trebaju nam jos 2 zadnja (?)
Camoranesia sam stavio jer zaista igra fenomenalno,a najavio je odlazak iz juvea
ako Markioni dodje u juve...Gerarda ne trebam previse spominjati, Gattuso je Fajter,
gore Kaka Gila i Tores sto znaci Shevu prodati Chelsiu za 80 mil Funti (120 mil eura)
bar su toliko nudili... takodje se rijesit i Pippa i Amorosa,RuiCoste,Serginha,Kaladzea,
Vogela,Cafua,Simica,Kaladzea,Costacurte,Stama, za Pirla ne znam ziv sta bi...
Dovesti Van Bastena pa i Snajdera, ma ne znam vise glava me zaboli
od razmatranja....
Haj svi napisite bar vasih idealni 11 i trenera...
i koga bi prodali iz ove garniture...

ps: Da prodam Shevu sam se opredjelio jer zaista nije pozeljan u svlacionici,
dosta ga igraca bas ne gotivi ukljucujuci i Maldinia a to takodje uveliko narusava
atmosferu u klubu... ali ipak Sheva ostaje Legenda,ne osporavam njegove kvalitete.
a pare za njega ne trebam ni spominjati ŠKRTOM GALIANIU I BERLUSCONIU...
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 15:46   #1676

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Quote:

Abiati,Oddo,Nesta,Alex,Maldini (?),Gerard,Camoranesi,Gattuso,Kaka,Gilardino,Torres...
Mislim da bi bio supper... na lijevog bocnog sam stavio Maldinia mada treba poceti praviti tim bez njega jer jos najvise jednu sezonu on ostaje ali ne moze citavu igrati...
Camoranesia sam stavio jer zaista igra fenomenalno,a najavio je odlazak iz juvea
ako Markioni dodje u juve...Gerarda ne trebam previse spominjati, Gattuso je Fajter,
gore Kaka Gila i Tores sto znaci Shevu prodati Chelsiu za 80 mil Funti (120 mil eura)
bar su toliko nudili... takodje se rijesit i Pippa i Amorosa,RuiCoste,Serginha,Kaladzea,
od razmatranja....

dosta ga igraca bas ne gotivi ukljucujuci i Maldinia a to takodje uveliko narusava
atmosferu u klubu... ali ipak Sheva ostaje Legenda,ne osporavam njegove kvalitete.
Oni Shevi zavide, međutim to nije razlog da ga prodamo. Mislim da bi nam tek tada počeli crni dani, a u ostalom mlađi igrači (mada ni Sheva nije star) poštuju ga (Gila, onaj zbog kog' ste me ISKRITIKOVALI i mnogi drugi)
Irma is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 15:54   #1677

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
Quote:

od razmatranja....

super je zaista dobro sheva ce nas dovesti do velike sume ali mislim da neces se do desit i i mada ne zelim da on ode da jeste ima skoro 30 ali jos uvjek je u formi ali trebat reagovat na torresa njega moramo dovesto mlad je i bice naj bolji napadac posle sheve zajedno sa gilu ali i treba da spominjem nesto za GILU njemu zaista treba neki jak trener ko capelo i lipi mora mnogo da radi snjim jer zaista gile nedostaje malo iskustva i ne sme da drzi loptu video sam ga puno puto i sad zadnju put protiv palermo bio je protiv dvoje igraca palermo blizu auta linije i trazio je pomoc da daje nekome loptu samo je uspeo sa levom da krosira i lopta je zavrsila u ruke golmana i mislim moje je to misljenje uradio od straha ima nekaku tremu tako nesto neznam sto da pisem to je sve ima mnogo a i van basten bio bi dobar za mlade kao sto je gila i torres mogao bi i on snajdera da doveze jer zaiosta je super on sto se tice gerrarda neznam sto da kazem super je on ali neznam da li imali sansu za njega i ljudi sto mislite za FARFANA od psv super je po meni mislim da igra ljevo ipak neznam ima puno igraca ali to mora onaj lazov nas da gleda GALLIANI

zelio bi da sheva bude 20 godina mlad ali eto steta ne moze

Last edited by sheva-gila; 02-02-2006 at 15:57.
sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 16:45   #1678

mrki

Registered User

mrki's Avatar

ma neeee........pretjerali ste sa izmjenama. Milan nikada nece napraviti toiko izmjena u ekipi za samo jednu sezonu.
1. novi trener koji zna uvesti disciplinu, moj prvi izbor je Lippi. On je bolji čak i od Capella, ali mislim da Milan i ne pomišlja na njega. Uostalom, on ima ugovor sa reprezentacijom Italije. Poslije njega Van Basten, Baresi......
2. desni bekovi - ako šimic ostane reba nam 1 desni bek, ako ode 2. Ne znam koga oni žele, ali ja želim boneru ili odda.
3. stoperi- odlaze stam,costacurta i možda i šimic. Alex iz PSV-a je igračina, tu su još i Chivu,Terlizzi, Barzagli, pa i taj Šimunić kao zamjena. Alex i Barzagli bi popunili redove sasvim dobro.
4. lijevi bekovi su na prvi pogled odobri, ali.......maldini više ne može, serginho je gotov igrač, jankulovskog če uništiti Carlo....Mogao bi chivu to odigrati.
5. Treba nam jedan pravi vezni, možda i jedan dobar kao zamjena za kaku. Naravno, moja želja je Gerrard, ali to jenemoguće. Camoranesi bi bio idealno riješenje, pa neka Seedorf misli kako ce igrati u prvoj postavi kod V. Bastena pokraj Camoranesia.
6. amoroso je sranje!

postava.........slijedi.......
....................dida..............
bonera....nesta....maldini...chivu...
..................pirlo( živcira me ali on će sigurno ostati još 100 godina)
.......camoranesi....gattuso( iako on stvarno ne pomaže u napadu)...
.....................kaka.......
..................sheva.....gila......
Old 02-02-2006, 16:49   #1679

mrki

Registered User

mrki's Avatar

U svakom slučaju, trebaju nam pravi igrači koji će uzt dobrog trenera zauzeti svoje mjesto u prvoj postavi i pojačati nas kao štosu juve pojačali emerson,Vieira,Zlatan,Cannavaro.... 4 prava, dobro izabrana, igrača bi nam popunila ekipu 100%. A sada rukomet, HRVATSKA najmanje U POLUFINALU u zadnjih 5 natjecanja za redom!!
Old 02-02-2006, 18:49   #1680

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Juce sam gledao utakmicu kupa Sanije Zaragoza - Barca i na toj utakmici je bio Van Basten, znam da ima tamo Holandjana ali mozda ima i drugih razloga zasto je on prisustvao toj utakmici

Last edited by Bosniaco; 02-02-2006 at 18:51.
Bosniaco is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules