![]() |
|
|
#1726 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
jao fala bogu evo mala nam ide i naruku ovi rezulatti ostali vodimo 2 = za sad kak i sheva , inter gubi juve draw igra valjda ce ostat ovako ja se nadam
|
|
|
|
#1727 |
|
Moderator
![]() |
opaaa 4 : 0 gila i jos jednom sheva dobro je napredujemo nismo primilili gola
|
|
|
|
#1728 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
dobro je juve x inter 1 milan 5 hehehehe
|
|
|
#1729 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Konacno jedna dobra tekma, doduse protiv jako slabog protivnika ali pobijedi se ne gleda u zube. Svi su dobro odradili svoj posao, Sheva strasan i odlican Vogel koji je igrao umjesto Pirla (konacno je Carlo shvatio da je Pirlo totalno izvan forme). Najvise volim ovakve tekme kad se svi napadaci upisu u listu strijelaca. Ono sta mi je dodatno uveselilo vecer poraz Intera i kiks Juventusa (iako su ih ponovo suci pokusali progurat, par minuta prije kraja dosudili su jaaaaaako dvojben penal za Juve kojeg je Del Piero promasio a nekoliko minuta nakon toga nisu dosudili cisti penal za Parmu kad je Canavaro ocito gurnuo s ledja Corradia)
|
|
|
#1730 |
|
Moderator
![]() |
extra je bilo svi spicevi su dali go , jel igro Amoroso ???
|
|
|
|
#1731 |
|
Moderator
![]() |
evo sad sam odgledo dobar highlight sa utakmice moglo je biti jedno 8 golova za nas al dobro je. odbrana nam je slabije igrala bilo je njihovih slobodnih igraca al sreca da nisu pogadjali . uglavnom kakih go extra u naletu je poderu na pass gille , sila go. i 2 go sheve ufff nisam dugo vidio dobar go sa jedno 20 m lijevica .sve u svemu zadovoljan sam i ako treba pod hitno dovest mladu odbranu .
|
|
|
|
#1732 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma naravno da ce mo bolje igrat kad nema pirla da filozofira i usporava igru on nam bas kochi napad i onu tecnost sto smo imali na pocetku...
usput ni bayernu ne cvjetaju ruze igrali 0:0 protiv herte a protiv bayera dobili al se extra provukli.... vidicemo kako ce bit protiv reggine nadam se da sad nece stat sa dobrim igrama samo da nebude ko protiv livorna raspemo ih a poslije tekme koje dodju nis... jedva cekam ned sa pobjedom bi se mogli priblizit jel inter i juve igraju na san siru do nedelje....................
|
|
|
#1733 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
MAJI TZ ne možeš tako govoriti o Pirlu mozda malo sere u zadnje vrijeme ali on je bio nas JASON KIDD kad smo osvajali prvenstvo i LP...a slazem se da je trablo uvesti malo svjeze duse u igru...CICINHO je strasan!!! DAJ LJUDI ZNALI TKO HOCE LI DOCI W.SNEIJDER??Zapravo hoce li uopce tko doci,naravno ne sada...JA KOLKO ZNAM AMORUSO JE JOS NESPREMAN,TAKO KAZE CARLO CITAM NA www.acmilan.com
|
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Mašala, petarda je pukla!
Baš sam nešto juče razmišljao prije utakmica da će june igrati neriješeno protiv mljekara, u nedelju izgubiti od crno-plavih pacovčina, te ćemo se mi približiti na 9 bodova, izgubit će od nas u međusobnom duelu, to će biti -6, onda čekati još koji kiks i na kraju uzeti scudeto!! (jest previše optimistično,al nije nerealno).FORZA MILAN!!!!
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 09-02-2006 at 09:17. |
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ambro_forever, evo ti nešto o Kaki (znam da ti je jedan od najmržih igrača Milana)
Ovako je pisalo na SKY SPORT: Il Milan domina il Treviso grazie a Kaka. A što se tiče utakmice, mislim da je ovo možda najava za bolja vremena. Btw Juve nešto slabi........... ![]() |
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Aj ljudi sta se imate prepirati oko Kake' naravno da i on zna nekada zakazti,ali sjetite se predprosle sezone kako je Milan igrao prije njegovog dolaska,a sjetite se sta je Milan radio kad je on dosao,rezultat svega je Calcio...svi su to strucnjaci rekli pa i sam Berlusconi...
|
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
David,tvoj post ne razumijem,jer koliko mene sjecanje sluzi mi smo kaku uzeli 2,3 mjeseca posto smo uzeli zadnju ligu sampiona od tad?zar ne? i cemu onda tvoja prica o tome kako je bilo prije kake bolje smo tada igrali nego sada |
|
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ej jebga, sad po tvojoj priči ispada da je Kaka loš. Pa pogledaj bolan čitav naš tim sad, Kaka je mila majka kakvih ima...i u ovoj sezoni on je u najviše utakmica bio naš najbolji igrač...
|
|
|
#1739 |
|
Moderator
![]() |
ti ambro krivis kaku sto je losh pa bolan nemoze 1 grac nositi teret citavog tima ,skontaj malo neigra visihe od pola tima u pravoj formi i sad kaka treba da zabije 3 gola i da bude u odbrani da uzima lopte hehe smijesan si pravo samo to ti mogu rec
|
|
|
|
#1740 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
samo sam zbog nerazunmjevanja davidovog posta,morao da mu kazem neke stvari koje je on vjerovatno bio zaboravio kad je pisao svoj post |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|