![]() |
|
|
#18541 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
e ljudi, umro Majkl Džekson
![]()
|
|
|
|
#18542 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18543 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
Dzeko se poizvesno e da nema da dojde ! (najverojatno poradi problem so pvut )Jas neznam se palime na igraci kao Di Genaro Zigoni a ne gledame deka vo odbana sme dupki .Sledeca sezona primacemo po 2 gola u prosek . Pa cak smo i prodolzili dogovor Favali !
|
|
|
|
|
#18544 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Evo citam Corrierre i Gazzetta pisu da je Dzeko uzasno ljut na trenera sto mu ne dozvoljavaju da ide. Drugo, pocitao sam na gazzettinom forumu jedan dobar post. I mislim da ima smisla. A sta da Dzeko i Galliani ovo sve nisu dogovorili?
Jer, Dzeko u nedelju je mogao dobiti samo dva odgovora: 1. mozes ici u Milan; 2. ne ides u Milan, nedamo ti. Naravno svi znamo da je to bio odgovor 2. koji su celnici Wolfsburga dali Dzeki, pa je ovaj i izjavio onaj dodatak da nije sretan jer mora ostat. E sad, Galliani je sinoc poslao pismo u Wolfsburg, gdje je fino objasnio da Dzeko zeli da predje u Milan, a Milan je izrazio zelju da ga kupi, pa se Wolfsburg moli na razgovor. A FIFA i UEFA je vec imala ovaj problem prosle godine sa C.Ronaldom, pa se Milan nada da ce dobit pomoc od njih u vezi ovog transfera. Jer kako je Platini rekao: Ni jedan igrac se ne smije cuvat u jednom klubu protiv njegove volje. Fudbaleri nisu robovi jednog kluba. Sta ce bit, saznat cemo do srijede navecer |
|
|
|
|
|
#18545 |
|
Registered User
![]() |
http://www.corrieredellosport.it/Not...e+al+Wolfsburg
face-to-face izmedju Dzeksona i Veh Ja sam na Dzekinoj strani. Ipak rijeci: "nisam sretan sto ostajem", "moram jer me veze ugovor" i "nedaju mi da idem" su pravi pokazatelj da su fudbaleri robovi klubova. Sorry za njemce, ali kada jedan klub zeli igraca i spreman ga je kupit, a i sam igrac zeli da ide, pa ne mozes govorit: NEDAM TI DA IDES, ili dizat transfer preko onog koliko stvarno vrijedi. Jer transfer vrijedi 23 miliona, al eto i 25 je uredu. Ali 30 je stvarno maksimalna granica. |
|
|
|
|
|
#18546 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=2vvTx...layer_embedded
Di Gennaro prija 3-4 sezonu u primaveri,nosi broj #10!!
|
|
|
#18547 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ALBINOLEFFE: GIACOMO BERETTA SOLD TO MILAN
6/29/2009 MILAN - U.C. Albinoleffe have communicated on their official website that the player Giacomo Beretta has been sold completely to Milan with an agreement for partecipation.
|
|
|
#18548 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ja sam čuo za utoku beretu
![]()
|
|
|
|
#18549 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Kazu da je veliki talenat...
|
|
|
#18550 |
|
Registered User
Fave Players: filipo inzaghi
![]() |
znaci zdr na site
ja sum makedonec i veren navivac na milan! veke koga zborite za transferi dajte malce da zborime za hernanes i miranda od sao paolo ja mislam deka nema potreba da se davaat pari za napagaci od tipot na dzeko,huntelar,adebayor,fabiano i ..... treba da mu se dade sansa na borrielo zasto deckoto vredi a tie pari so mislat da gi dadat za napagac da gi potrosat za hernanes i miranda zaso deckite se dzverovi ,a samo so ovie dvajca igraci narednata sezona mozeme mn da napravime pozz da site |
|
|
|
|
|
#18551 |
|
BANNED!
![]() |
Ništa od džeke 100%,čitao sam jutros na dosta internet stranica džeku možete slobodno zaboravit,a sada treba diskutovat o drugim igračima džeko je gotova priča ma šta galiani pričao objesite mačku o rep,odsad mu ne vjerujem jednu jedinu riječ mada nisam ni dosad,on je za mene umro čim su kaku prodali realu a igrač proglašen najboljim igračem kupa konf.,sramota za čelnike milana,mogli su oni namaknut te pare na neki drugi način a ne da prodaju najboljeg igrača na svijetu i ikonu kluba,a i sam galiani je rekao da su u prošloj sezoni zaradili više para nego kad su igrali ligu prvaka pa pitam ja vas kakva je tu logika zaraditi više para nego kad su igrali ligu prvaka a prodaju najboljeg igrača na kraju godine a mislili dovest etoa a traži veću plaću od kake,i sad će nać kakvu propalu zvijezdu kao što su ronaldinha koji je sve poosvajajo i trčkarat će po terenu a oni će se hvalit na sva zvona kakvo su ime doveli samo da se navijači ne zalete pa im povjeruju kao dosad i uvijek kažem dao bog da griješim ali će vam to bit tako nažalost bojim se i samo još ovo ako dovedu adebayora to je takvo govno igrač i plaćenik da to nema nigdje i arogantan mi je da nemože arogantniji a i arsenal vidi da mu je pala forma 70% od one kakvu je imao prošle sezone zato arsenal i hoće da ga se riješi,aprošle sezone kad je zabijao nije bilo govora da ga prodaju a mi zna se prodajemo najbolje a kupujemo otpadke pa gdje to ima kažite mi, Sorry na ovolikom razglabanju ali nakupilo se morao sam puknut
|
|
|
|
|
|
#18552 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Kojim drugim igracima? Nemozemo novog scouta u klub,a o nekima igracima da i ne pricam.....
![]() |
|
|
|
|
|
#18553 |
|
Registered User
![]() |
I ja se slazem s tim da mozemo zaboravit Dzeku. A sad ko hocemo dovuc Adebayora ili Fabiana. Halo??? Prvi 26 godina, drugi 29. I prvi i drugi hoce ugovor od 5 miliona, a obestecenje je 30 miliona. Politika "STEDNJA"? Ma daj ne seri Galliani. Bas sto ti kazes, nisi mu dosad vjerovao, i evo sad mu poceo malo vjerovat, i vidis da je i dalje ista baraba. Ma ne vjerujem im vise nista. Sto se mene tice, kao sto sam rekao, cekam da vidim za Dzeku. Do srijede je rekao da ce se sve znat. Ne dodje li on, mislim da me nece vise toliko zanimat calciomercato. Uzeli mladi igraca... halo ba, to mi sad Arsenal??? Ma daj ba to je prosipanje gluposti. Zao mi je sto necemo dobiti Dzeku, jer svaki drugi klub bi ga odma kupio. Sta ne moze? Ma de ba to su price za malu djecu. Da ga je Barca trazila, uzeli bi ga u roku od 3 dana. A mi se tu guramo 4 sedmice oko njega. Ma necemo mi nikad dobit Dzeku. Vec ce nam dovuci Adebayora ili Fabiana. Ili sto je najgore, dobit cemo Toni-a sa ugovorm od 4 miliona godisnje
FUUUUUUUUUUJ |
|
|
|
|
|
#18554 |
|
BANNED!
![]() |
Dobro je počelo dobar mercato radi galliani,kupi ove igrače iz klubova koji su poispadali u 2 ligu pametan potez bravo ćelo jebem ti sve da ti jebem,ma koga god dovedeš za mene ne postojiš a ja mislim i za 90% navijača da je tako majku ti jebem da ti jebem šta uradiste od kluba evo baš čitam trta ih uhvatila slabo se prodaju sezonske karte,dabogda se prodavale još slabije pa da vide dokle su doveli klub,a uvijek ima tv i internet za pogledat utakmicu a i tv prava će im drastično past i ovako su imali slabu gledanost prošlu sezonu,pa koliko je samo navijača išlo na tekmu da bi samo vidjeli kaku na djelu pa eto i beckhama ako hoćete prošle sezone a ove sezone bogme to neće bit slučaj,evo ja sam prvi imao u planu potegnut do milana u narednoj sezoni na koju tekmu ali od toga neće biti ništa,a jeste li čitali koji se doček čeka našoj bivšoj ikoni na bernabeu 50000 navijača večeras u 20:30 predstavljanje TO KAKA MAJSTORE,a jeste li čitali kome je posvetio kup konfederacija i nagradu za najboljeg igrača kupa pa naravno milanu tj.njegovim navijačima JEDAN JE KAKA I ONAKAV IGRAČ U SVAKOM SMISLU RIJEČI BUDITE SIGURNI ŠTO SE SVIH KVALITETA TIČE NIKAD SE VIŠE NEĆE RODITI BUDITE UVJERENI(IGRAČ,VJERNIK,VELIKI ČOVJEK,SKROMAN,KAO MALO DIJETE, SEKUNDE JEDNE NIJE UFURAN)a ne kao što su ova govna ostala od igrača svaki po oblacima hoda
|
|
|
|
|
|
#18555 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
U sto si se ti nafurao covece, ma mi koga bi prodali ili koga bi kupili mi cemo uvek biti veliki, mnogi su igraci dolazili i odlazili ali Milan je uvek bio na vrhu, tako ce biti i sledece a i puno godina posle. Da ne otvaram sada nepotrebnu temu razgovora, ali ja verujem ovim ljudima koji vode Milan.
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|