AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-06-2009, 06:02   #18541

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
e ljudi, umro Majkl Džekson

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2009, 06:30   #18542

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
e ljudi, umro Majkl Džekson
uff, to me jako pogodilo,
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2009, 07:16   #18543

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ma to sam rekao u šali jer je Galliani spominjao kako ima nekakav dogovor sa Realom oko Huntelaara u slučaju da nam propadnu transferi itd. Meni se čini da je Huntelaar potcijenjen, ipak se radi o strašno preciznom napadaču. Nije atraktivan ali je ubojit i ima strašnu statistiku.

Kada bi Milan mogao nekako Boriella negdje utopiti u jednoj zamjeni a dovesti Huntelaara da bude među naša prva tri napadača ( Pato, Dzeko, Huntelaar ), to bi bilo strašno. Ali to je moja mašta.

I ja mislim da cemo potpisati Cissokha i Dzeku, iako je stvarno sramotno ovo kako traljavo Milan to sve radi i koliko su škrti.

Mozda je taj mladi igrač Clichy? Arsenal ga navodno prodaje...

DAVIE BOY, molim te da baniraš ove koji tako prostače na forumu i bez veze ometaju.
Da bil dobar Huntelar najverojatno bi igral za real cela vtora polusezona ! I kezman davase mnogu golovi vo Holadija!

Dzeko se poizvesno e da nema da dojde ! (najverojatno poradi problem so pvut )

Jas neznam se palime na igraci kao Di Genaro Zigoni a ne gledame deka vo odbana sme dupki .Sledeca sezona primacemo po 2 gola u prosek . Pa cak smo i prodolzili dogovor Favali !
Old 29-06-2009, 08:36   #18544

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Evo citam Corrierre i Gazzetta pisu da je Dzeko uzasno ljut na trenera sto mu ne dozvoljavaju da ide. Drugo, pocitao sam na gazzettinom forumu jedan dobar post. I mislim da ima smisla. A sta da Dzeko i Galliani ovo sve nisu dogovorili?
Jer, Dzeko u nedelju je mogao dobiti samo dva odgovora: 1. mozes ici u Milan; 2. ne ides u Milan, nedamo ti.
Naravno svi znamo da je to bio odgovor 2. koji su celnici Wolfsburga dali Dzeki, pa je ovaj i izjavio onaj dodatak da nije sretan jer mora ostat. E sad, Galliani je sinoc poslao pismo u Wolfsburg, gdje je fino objasnio da Dzeko zeli da predje u Milan, a Milan je izrazio zelju da ga kupi, pa se Wolfsburg moli na razgovor. A FIFA i UEFA je vec imala ovaj problem prosle godine sa C.Ronaldom, pa se Milan nada da ce dobit pomoc od njih u vezi ovog transfera. Jer kako je Platini rekao: Ni jedan igrac se ne smije cuvat u jednom klubu protiv njegove volje. Fudbaleri nisu robovi jednog kluba.
Sta ce bit, saznat cemo do srijede navecer
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2009, 08:42   #18545

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

http://www.corrieredellosport.it/Not...e+al+Wolfsburg

face-to-face izmedju Dzeksona i Veh
Ja sam na Dzekinoj strani. Ipak rijeci: "nisam sretan sto ostajem", "moram jer me veze ugovor" i "nedaju mi da idem" su pravi pokazatelj da su fudbaleri robovi klubova. Sorry za njemce, ali kada jedan klub zeli igraca i spreman ga je kupit, a i sam igrac zeli da ide, pa ne mozes govorit: NEDAM TI DA IDES, ili dizat transfer preko onog koliko stvarno vrijedi. Jer transfer vrijedi 23 miliona, al eto i 25 je uredu. Ali 30 je stvarno maksimalna granica.
Old 29-06-2009, 09:36   #18546

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
http://www.youtube.com/watch?v=2vvTx...layer_embedded

Di Gennaro prija 3-4 sezonu u primaveri,nosi broj #10!!
Old 29-06-2009, 17:01   #18547

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
ALBINOLEFFE: GIACOMO BERETTA SOLD TO MILAN

6/29/2009

MILAN - U.C. Albinoleffe have communicated on their official website that the player Giacomo Beretta has been sold completely to Milan with an agreement for partecipation.
Old 29-06-2009, 17:55   #18548

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ja sam čuo za utoku beretu

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2009, 21:20   #18549

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Kazu da je veliki talenat...
Old 30-06-2009, 01:11   #18550

boro-pipo

Registered User

Fave Players: filipo inzaghi
boro-pipo is on a distinguished road
znaci zdr na site ja sum makedonec i veren navivac na milan!
veke koga zborite za transferi dajte malce da zborime za hernanes i miranda od sao paolo ja mislam deka nema potreba da se davaat pari za napagaci od tipot na dzeko,huntelar,adebayor,fabiano i ..... treba da mu se dade sansa na borrielo zasto deckoto vredi a tie pari so mislat da gi dadat za napagac da gi potrosat za hernanes i miranda zaso deckite se dzverovi ,a samo so ovie dvajca igraci narednata sezona mozeme mn da napravime pozz da site
boro-pipo is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2009, 05:21   #18551

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Ništa od džeke 100%,čitao sam jutros na dosta internet stranica džeku možete slobodno zaboravit,a sada treba diskutovat o drugim igračima džeko je gotova priča ma šta galiani pričao objesite mačku o rep,odsad mu ne vjerujem jednu jedinu riječ mada nisam ni dosad,on je za mene umro čim su kaku prodali realu a igrač proglašen najboljim igračem kupa konf.,sramota za čelnike milana,mogli su oni namaknut te pare na neki drugi način a ne da prodaju najboljeg igrača na svijetu i ikonu kluba,a i sam galiani je rekao da su u prošloj sezoni zaradili više para nego kad su igrali ligu prvaka pa pitam ja vas kakva je tu logika zaraditi više para nego kad su igrali ligu prvaka a prodaju najboljeg igrača na kraju godine a mislili dovest etoa a traži veću plaću od kake,i sad će nać kakvu propalu zvijezdu kao što su ronaldinha koji je sve poosvajajo i trčkarat će po terenu a oni će se hvalit na sva zvona kakvo su ime doveli samo da se navijači ne zalete pa im povjeruju kao dosad i uvijek kažem dao bog da griješim ali će vam to bit tako nažalost bojim se i samo još ovo ako dovedu adebayora to je takvo govno igrač i plaćenik da to nema nigdje i arogantan mi je da nemože arogantniji a i arsenal vidi da mu je pala forma 70% od one kakvu je imao prošle sezone zato arsenal i hoće da ga se riješi,aprošle sezone kad je zabijao nije bilo govora da ga prodaju a mi zna se prodajemo najbolje a kupujemo otpadke pa gdje to ima kažite mi, Sorry na ovolikom razglabanju ali nakupilo se morao sam puknut
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2009, 06:21   #18552

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Kojim drugim igracima? Nemozemo novog scouta u klub,a o nekima igracima da i ne pricam.....
Old 30-06-2009, 07:31   #18553

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

I ja se slazem s tim da mozemo zaboravit Dzeku. A sad ko hocemo dovuc Adebayora ili Fabiana. Halo??? Prvi 26 godina, drugi 29. I prvi i drugi hoce ugovor od 5 miliona, a obestecenje je 30 miliona. Politika "STEDNJA"? Ma daj ne seri Galliani. Bas sto ti kazes, nisi mu dosad vjerovao, i evo sad mu poceo malo vjerovat, i vidis da je i dalje ista baraba. Ma ne vjerujem im vise nista. Sto se mene tice, kao sto sam rekao, cekam da vidim za Dzeku. Do srijede je rekao da ce se sve znat. Ne dodje li on, mislim da me nece vise toliko zanimat calciomercato. Uzeli mladi igraca... halo ba, to mi sad Arsenal??? Ma daj ba to je prosipanje gluposti. Zao mi je sto necemo dobiti Dzeku, jer svaki drugi klub bi ga odma kupio. Sta ne moze? Ma de ba to su price za malu djecu. Da ga je Barca trazila, uzeli bi ga u roku od 3 dana. A mi se tu guramo 4 sedmice oko njega. Ma necemo mi nikad dobit Dzeku. Vec ce nam dovuci Adebayora ili Fabiana. Ili sto je najgore, dobit cemo Toni-a sa ugovorm od 4 miliona godisnje
FUUUUUUUUUUJ
Old 30-06-2009, 08:12   #18554

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Dobro je počelo dobar mercato radi galliani,kupi ove igrače iz klubova koji su poispadali u 2 ligu pametan potez bravo ćelo jebem ti sve da ti jebem,ma koga god dovedeš za mene ne postojiš a ja mislim i za 90% navijača da je tako majku ti jebem da ti jebem šta uradiste od kluba evo baš čitam trta ih uhvatila slabo se prodaju sezonske karte,dabogda se prodavale još slabije pa da vide dokle su doveli klub,a uvijek ima tv i internet za pogledat utakmicu a i tv prava će im drastično past i ovako su imali slabu gledanost prošlu sezonu,pa koliko je samo navijača išlo na tekmu da bi samo vidjeli kaku na djelu pa eto i beckhama ako hoćete prošle sezone a ove sezone bogme to neće bit slučaj,evo ja sam prvi imao u planu potegnut do milana u narednoj sezoni na koju tekmu ali od toga neće biti ništa,a jeste li čitali koji se doček čeka našoj bivšoj ikoni na bernabeu 50000 navijača večeras u 20:30 predstavljanje TO KAKA MAJSTORE,a jeste li čitali kome je posvetio kup konfederacija i nagradu za najboljeg igrača kupa pa naravno milanu tj.njegovim navijačima JEDAN JE KAKA I ONAKAV IGRAČ U SVAKOM SMISLU RIJEČI BUDITE SIGURNI ŠTO SE SVIH KVALITETA TIČE NIKAD SE VIŠE NEĆE RODITI BUDITE UVJERENI(IGRAČ,VJERNIK,VELIKI ČOVJEK,SKROMAN,KAO MALO DIJETE, SEKUNDE JEDNE NIJE UFURAN)a ne kao što su ova govna ostala od igrača svaki po oblacima hoda
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2009, 08:18   #18555

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
Dobro je počelo dobar mercato radi galliani,kupi ove igrače iz klubova koji su poispadali u 2 ligu pametan potez bravo ćelo jebem ti sve da ti jebem,ma koga god dovedeš za mene ne postojiš a ja mislim i za 90% navijača da je tako majku ti jebem da ti jebem šta uradiste od kluba evo baš čitam trta ih uhvatila slabo se prodaju sezonske karte,dabogda se prodavale još slabije pa da vide dokle su doveli klub,a uvijek ima tv i internet za pogledat utakmicu a i tv prava će im drastično past i ovako su imali slabu gledanost prošlu sezonu,pa koliko je samo navijača išlo na tekmu da bi samo vidjeli kaku na djelu pa eto i beckhama ako hoćete prošle sezone a ove sezone bogme to neće bit slučaj,evo ja sam prvi imao u planu potegnut do milana u narednoj sezoni na koju tekmu ali od toga neće biti ništa,a jeste li čitali koji se doček čeka našoj bivšoj ikoni na bernabeu 50000 navijača večeras u 20:30 predstavljanje TO KAKA MAJSTORE,a jeste li čitali kome je posvetio kup konfederacija i nagradu za najboljeg igrača kupa pa naravno milanu tj.njegovim navijačima JEDAN JE KAKA I ONAKAV IGRAČ U SVAKOM SMISLU RIJEČI BUDITE SIGURNI ŠTO SE SVIH KVALITETA TIČE NIKAD SE VIŠE NEĆE RODITI BUDITE UVJERENI(IGRAČ,VJERNIK,VELIKI ČOVJEK,SKROMAN,KAO MALO DIJETE, SEKUNDE JEDNE NIJE UFURAN)a ne kao što su ova govna ostala od igrača svaki po oblacima hoda

U sto si se ti nafurao covece, ma mi koga bi prodali ili koga bi kupili mi cemo uvek biti veliki, mnogi su igraci dolazili i odlazili ali Milan je uvek bio na vrhu, tako ce biti i sledece a i puno godina posle.
Da ne otvaram sada nepotrebnu temu razgovora, ali ja verujem ovim ljudima koji vode Milan.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules