![]() |
|
|
#1951 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1952 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
blizi se tekma,jedva cekam .
joj gledo sam na TV juce neshto ono pred izbore tam u italiji onaj silvio je luddd ,sta cojk radi hehe.al najvervatnije svi oni analiticari gvore da ce izgubit ove izbore pa valjda ce se okrenu onda samo milanu,
|
|
|
|
#1953 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Izgleda da ce izgubit,al covjek je lud nesto je bilo sa onom novinarkom :lol:
ali ni to nema veze zato sto ce ostat jedan od najmocnijih u Italiji |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Moderator
![]() |
izgubi jarane june bogovski,bas kao sto govore u italiji lopovi u europi papani
![]()
|
|
|
|
#1955 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Evo zavrila je tekma. Dobrih 0-0 mada mislim (u biti, uvjeren sam) da da smo i u drugom poluvremenu igrali kao u prvom, dobili bi Lyon! Nazalost u drugoj polovici neobjasnivo smo pali i raspali se, igraci su lutali terenom i previse prostora dopustali protivnicima, sreca sta nisu bili previse opasni. Morat cemo puno bolje odigrat u uzvratu ako mislimo proc dalje
|
|
|
#1956 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
MilanGirl hvala za informaciju ali nisam uspio da je skinem... Hvala u svakom slucaju...
Sto se tice šuga iz Torina ja bi volio da su jos 2 fasovali ali nema veze i ovako je dobro... Što se tice NAS malo sam razocaran sto nismo postigli pogodak a imali smo 3-4 extra prilike,a i igrom u drugom poluvremenu... Bit ce nam pravo gutavo u revanšu jer im se vraca glavni igrac a i jako jako brzo igraju,sto moze biti kobno po nas pogotovo ako Costacurta bude igrao... Treba sad dobiti Lecce u prvenstvu (odmorit par igraca),i onda u utorak svim silama napast Lion,postici im 2 gola i branit se... ![]() |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Bosniaco, hvala. Mada ne vidim nešto dobro u 5 bodova od njih mogućih 100.
Lyon - Milan, da je Sheva bio malo raspoloženiji sigurno bi postigli pogodak, jer nema golmana kojeg on ne može savladati (kada je u svom najboljem izdanju) |
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ej, Mirza znaš kad si mi nedavno u PP rekao da ne želiš manekene u repki BiH?
Evo ja sam našla nekoga ko bi mogao uskoro ispuniti i moju želju (znaš koja je!) i tvoju (kvalitet). To je Haris Medunjanin. Igrao je za mladu repku Holandije. Vidjet ćemo, ipak................. |
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Čuo sam za Medunjanina, imao je rzgovor sa Pašalićem, sad Slišković ide da gleda neke mečeve Alkmara (gdje ovaj igra) pa će vidjeti da li će ga zvati u našu repku..
Šteta što Andriy ne ubode bar 1 iz one 3 odlične prilike, al šta se može, jebiga ovo 0:0 je mač sa dvije oštrice, neće valjat ako Lyon da prvi gol, a još je gore ak mi povedemo pa se povučemo...
|
|
|
#1960 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ja nemrem reć da sam zadovoljna, ali nisam ni razočarana... trebali smo stvoriti više prilika jer ni lyon nije bio nešto posebno jak. costacurta - ne razumijem zašto ga stavlja u tako važne tekme! Carlo valjda želi otkaz! a Kaka' je bio nešto posebno isfrustriran... valjda mu ženica nije dala...
- hvala bogu ![]()
|
|
|
|
#1961 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#1962 |
|
Moderator
![]() |
hahahahha... jesil ljuborna Irma
. Jedva cekam !5 april u brckom igra se turnira BiH.Hr,SCG ,jedva cekam ______________________________________ Jaki ko kamen Starog mosta na nas je majka Bosna ponosna ......
|
|
|
|
#1963 |
|
Registered User
Fave Players: sheva,kaka,boban,torres an all ac milan players
![]() |
Evp otvoram stranicu u čast klubu milan,još trebam par stvari srediti i biti ce gotovo ali bi mi trebao neko za dministratora foruma i ko će sve to srediti i napraviti jer nemam vremena!!!!
dođi te na www.acmilan.nogonet.com i javi te mi se!!!!
|
|
|
#1964 |
|
Moderator
![]() |
Dobrodosao...
|
|
|
|
#1965 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
BUDUĆI da ruski milijarder i vlasnik londonskog Chelsea nije uspio novcem privući Ševčenka u Englesku, bacio se na njegovu suprugu Kristin Pazik.
Abramovič je atraktivnu plavušu ugostio u svojoj vili i poslao ju sa svojom suprugom Irinom u ženama uvijek privlačan shopping na poznati londonski Bond Street. Time su joj Abramovičevi željeli pokazati čari života na Otoku, na koji bi se Kristin trebala preseliti s mužem kojeg ruski mogul želi u svojoj "kolekciji". 26-godišnja Amerikanka u mladosti se bavila plivanjem, a prije deset godina trebala je nastupiti na Olimpijadi u Atlanti, no lijepo oblikovano tijelo odvuklo ju je u manekenske vode. Kristen je prije braka voljela pozirati gola za muške magazine, a njen "book" pokazuje zašto joj popularni nogometaš nije mogao odoljeti. Nakon preseljenja u Italiju neko je vrijeme bila zaručnica Berlusconijeva sina Piera Silve preko kojeg je stigla u nogometne vode u kojima je "upecala" Ševčenka, kojeg iz milja zove "Ševa". Sretni par ima jednogodišnjeg sina Jordana. ak je ovo tacno stvarno je jadan ruski pederu seva je zauvjek nas!!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|