AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-09-2009, 18:07   #20131

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
I meni je Spaletti favorit. Rijkard super, al trazi igrace. Iako bi radije Van Bastena, jer on bi gurao mlade, al ne iskusan. Al zasad sam uz Leonarda. Jbg, drag mi je. Uvijek je bio uz Milan, i nije ko ostali guzolisci da poslije ovakve tekme lize dupe ekipe, kako nisu imali srece i tako to. Svaka mu cast, odma napadne i kaze da smo lose igrali. pogledaj Van Gaala veceras na pitanje Sky Komentatora sta misli jel ovo pozitivan Bayern? Molim? Pozitivno je kad zabijemo gol, pozitivno je kad pobijedimo, ovo je samo put ka tome. Tako se radi.
A i Milan ne moze dalje. Al ne sumnjam da cemo proci grupe. Ipak to je Milan. I kad kod smo bili najgori, vratili bi se. Tako se i nadam da ce mozda kasnije, nekad za mjeseca dana, doc im u glavu da krenu kako treba
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 18:09   #20132

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Storari, Antonini, Nesta, Silva, Bonera, Abate, Cardacio, Gourcuf, Flamini, Paloschi i Pato (zamjena: Viudez i neki momci iz primavere)
Ja garantujem da bi ova ekipa dvaput bolje igrala od trenutne. Jer su to 90 % momci zeljni dokazivanja i slave, ali eto pola njih smo se rijesili za sitne pare... Inace utakmica no comment, Milan ne smije gubit na svom terenu od nekih Zuricha, za to nema nikakvog opravdanja.
huss is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 18:27   #20133

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Storari, Antonini, Nesta, Silva, Bonera, Abate, Cardacio, Gourcuf, Flamini, Paloschi i Pato (zamjena: Viudez i neki momci iz primavere)
Ja garantujem da bi ova ekipa dvaput bolje igrala od trenutne. Jer su to 90 % momci zeljni dokazivanja i slave, ali eto pola njih smo se rijesili za sitne pare... Inace utakmica no comment, Milan ne smije gubit na svom terenu od nekih Zuricha, za to nema nikakvog opravdanja.
Ma dok se god uzima u obzir da je Abate spasioc Milana bit ce cirkus sa Milanom nama tebaju na toj strani Maicon, D. Alves ili najmanje Evra. Pa kad ih ovaj svojom kvalitetom izbaci iz sastava e to je onda posao. Kakav crni Abate, bolji je od odda i to mu je kvalifikacija. Ma kad su pocinjali Weah, Seva, Kaka (nase zadnje Zlatne lopte) ili sad ovaj T Silva, odmah vidis da je to pravi igrac. Ne znam ali Abate mene nicim nije odusevio (nije iskljuceno da ne moze postati dobar igrac, vrhunski po meni sigurno nece).
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 18:43   #20134

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
Ma dok se god uzima u obzir da je Abate spasioc Milana bit ce cirkus sa Milanom nama tebaju na toj strani Maicon, D. Alves ili najmanje Evra. Pa kad ih ovaj svojom kvalitetom izbaci iz sastava e to je onda posao. Kakav crni Abate, bolji je od odda i to mu je kvalifikacija. Ma kad su pocinjali Weah, Seva, Kaka (nase zadnje Zlatne lopte) ili sad ovaj T Silva, odmah vidis da je to pravi igrac. Ne znam ali Abate mene nicim nije odusevio (nije iskljuceno da ne moze postati dobar igrac, vrhunski po meni sigurno nece).
Hehe ne treba bit neki sturcnjak pa rec da cu ti vec formirani igraci dobri, pa kad bi svi razmisljali ko ti, onda Barca nikad ne bi bila prvak evrope sa svojim mladim igracima Xavi, Iniesta, Messi... Sjeti se Xavia ili Inieste prije 5 godina, bil dao za njih i 10 miliona, al sad vrijede 3-4 puta vise, jer im je konstantno pruzana prilika. Ne mozes postat veliki igrac sjedeci na klupi...
huss is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 18:45   #20135

Gennaro Gattuso

Registered User

Gennaro Gattuso's Avatar

Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
Gennaro Gattuso is on a distinguished road
dok se iz milana ne potiraju likovi poput: Dide, Rome, Kaladzea, Favallia, Odde, Ambrosinija, Seedorfa nece nista bit od njeg, a njima se produzuju ugovori i postavlja ih se za kapetane ma tragedija

Last edited by Gennaro Gattuso; 30-09-2009 at 18:48.
Gennaro Gattuso is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2009, 19:09   #20136

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Hehe ne treba bit neki sturcnjak pa rec da cu ti vec formirani igraci dobri, pa kad bi svi razmisljali ko ti, onda Barca nikad ne bi bila prvak evrope sa svojim mladim igracima Xavi, Iniesta, Messi... Sjeti se Xavia ili Inieste prije 5 godina, bil dao za njih i 10 miliona, al sad vrijede 3-4 puta vise, jer im je konstantno pruzana prilika. Ne mozes postat veliki igrac sjedeci na klupi...
Barca ne bi nikad bila prvak Evrope da da svake godine ne utuce u sastav 100 miliona eura. To ti je u zadnjih 10 godina jedino pravilo za osvajanje Lige prvaka (osim nas prije 3 godine sa Ancelotijem). Znas li kad bi Xavi i Iniesta da Barselona nije prije njih svake godine na ta mjesta ulagala milione eura. Oni su se morali izboriti za mjesto pored gotovih velikih igraca i pokazati da su bolji od njih.
Isto je bilo i sa Dos Santosom i Krkicem. Vidis od njih nema nista (Krkic je dobar igrac, za krpanje u kupovima i sl. pa su ga i ostavili za klupe - doveli su Keirisona i odmah ga posudili, znaci Krkica ne vide igracem za startnu postavu). Kod nas se Abate mora izboriti sa sastav pored zivih leseva i on je kao dobar igrac.

Last edited by kakabanja; 30-09-2009 at 19:18.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 00:09   #20137

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
Sad nam slede 2 utakmice sa realom i uz 2 (ubedljiva) poraza mi cemo mi ostajemo sa jako malim sansama za izlazak iz grupe. Dobra stvar u tome je da cemo moci da se skoncetrisemo na prvenstvo i da jurimo ka nasem cilju - 10-om mestu.
bane is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 03:27   #20138

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Evo čitam izjavu pata da mu jako nedostaje igra s kakom jer dečko jednostavno nema od koga dobit pravu loptu i zato i jest u lošoj formi i toga me jako strah.A ova je utakmica sinoć takva blamaža da vam to nemogu opisat ljudi moji.Mi sa ovakvom igrom sigurno nećemo nikako u evropu a kamoli u ligu prvaka dogodine,a iz kola u kolo sam sve više u pravu nažalost.Ovakvom igrom sigurno gubimo od reala obe utakmice i male male minimalne šanse imamo da prodjemo grupu jer će marseille tuć ziricha i kući i vani,a poslije sinoćnjeg jadnog izdanja stisnut će nas i kući da nas dobiju.Sramota ljudi moji,mogao bi još što šta napisat ali vjerujte nemam više živaca niti su vrijedni toga
mugello is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 03:34   #20139

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Raspad sistema: Nekad veliki Milan potonuo u prosječnost

Navijači Milana ove sezone nemaju razloga za zadovoljstvo. Njihova omiljena momčad igra očajan nogomet, a nakon kikseva u Seriji A pali su i u Ligi prvaka. Osrednja momčad Zuricha bila je krvnik rossonera na San Siru, no prvi operativac kluba Adriano Galliani i nakon te katastrofe još uvije ne razmišlja o promjenama. Tvrdi da ima puno povjerenja u trenera Leonarda, kao i u skupinu igrača koja muku muči iz utakmice u utakmicu. Valjda čelnicima nije jasno da ti igrači ne mogu iznijeti sezonu, kako u Serie A, tako i u Ligi prvaka. No koji su razlozi takve igre?

Nakon Kake ostala praznina
Puštanje Kake u Real bio je pokazatelj zaokreta u politici Milana. Nikad ranije crveno-crni nisu prodali takvog vanserijskog igrača, no recesija ih je natjerala na promjenu poslovanja. Od tog trenutka atmosfera u Milanellu je turobna. Bez Brazilca igra Milana je kaotična, nema igrača ekstra klase koji može riješiti utakmicu i kad momčadi ne ide najbolje, a njegovog nasljednika u momčadi nema! Govorio je Kaka kako Alexandea Pata vidi kao svoju zamjenu, no mladom napadaču kao da je to stvorilo pritisak. Zasad je u krizi, nije niti blizu formi koja se od njega očekuje, a rezultat toga je izostanak golova i bodova.

Vjera u ocvale zvijezde
Reći će netko kako je Andrea Pirlo fantastičan igrač, no činjenica je da on posljednje dvije sezone igra puno lošije nego ranije. Pirlo je prošao svoj zenit, u veznom redu od njega više štete nego koristi, a niti slobodni udarci mu više nisu zaštitni znak. Chelsea je ljetos nudio velik novac za Talijana, a za Milan bi bilo bolje da su ga prodali. Slično je s Ambrosinijem, Kaladzeom, Jankulovskim, pa i Seedorfom.

Anonimci dovođeni kao pojačanja
Većina Milanovih navijača mora pogledati roster ekipe da bi se sjetila imena najvećeg ovoljetnog pojačanja Milana - Oguchy Owonyemu. Branič SAD-a došao je mukte, a još se nije snašao u novoj sredini. Thiago Silva pokazao je sve slabosti u porazu od Intera, nakon toga se ozlijedio. Krivi potezi na tržištu bili su ključni za aktualnu zbilju nekad velikog europskog kluba. Jedini pravi igrač kojeg su doveli je Klas Jan Huntelaar, no on ima rezervirano mjesto na klupi.

Neiskusan trener
Kockali su se u Milanu nakon odlaska Carla Ancelottija i klupu povjerili neiskusnom Leonardu. Nekad veliki igrač i dugogodišnji dužnosnik kluba nije se snašao. U nekoliko je navrata pokazao slabosti, te kako zasad još nije za najviši nivo igre. Postaviti Brazilca za trenera bilo je hrabro od čelnika Milana, no pokazuje se kako je to u sličnoj mjeri bilo i nepromišljeno.

Nada u Ronaldinha
Osvojio je Zlatnu loptu, bio najbolji igrač svijeta, no sve je to prošlost. Leonardo je najavljivao Ronaldinha kao vođu novog Milana, no jedino što Brazilac zasad jamči su - oscilacije. Teško da će ikad više biti na nivou kao nekad i nevjerojatno je da se u Milanellu još nadaju suprotnom. Prema pisanju nekih medija spremni su ga prodati u Corinthians već ove zime ne bude li dotad nešto pokazao.

Silvio Berlusconi
Teško je za povjerovati kako talijanski premijer, medijski mogul i prvi čovjek kluba nema novaca za prave igrače, no tako je. Berlusconiju je omiljena igračka počela stvarati probleme, a iako to ne smije priznati, smanjio je ambicije. Priča se o prodaji kluba, u igri su bili bogati Arapi, Moamer Gadafi, a posljednji je interes za kupnju pokazao albanski naftni magnat Rezart Taci. No Berlusconi oteže, pitanje je želi li uistinu prodati klub, što također pridonosi užasnoj situaciji koja pogađa crveno-crne.

Tužna zbilja pogađa višestrukog prvaka Europe, a zbog lošeg vođenja problemima se ne nazire rješenje. Najveći gubitnici u svemu na kraju su navijači, koji su od prošle sezone nekoliko puta opsjeli sjedište kluba u ulici Turati. Pitanje je samo kad će njima puknuti film...

Tekst: Tibor Toromanović
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 04:49   #20140

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Tiago je fantastican. Jbg. povrijedjen, al ja nebi njega sudio radi Intera. On je na putu da postane najbolji odbrambeni na svijetu. Nesta je trenutno najvece ljetno pojacanje. Povrijedio se, pa moram reci da mi je to i drago, da mogu napokon vidit tok oniewua u ekipi. 100% starta sad u nedelju u kopiji sa KAladzeom. Abate? Mlad je, i OGROMNO GRIJESE sa njim. Decko je u Torinu igrao desno krilo, borio se, DODAVAO lopte. A sada mu je PREDATA cijela desna strana. Mora se snalazit kao desni bek, ic u napad, tretirat prostor, i u napadu kontat gdje i kako nabacit loptu. Hmmm... pa koji to mladi (a da nije OGROMAN talenat) moze danas da podnese? Previse traze od djeteta i samo cemu nabit komplekse. Pa sine, kad izgube, vjeruj mi, lakse taj gubitak podnosi ZAmbrotta ili Jankulovski, nego Abate. Kod njih je, jbg. odradio sam svoj posao, nije moglo vise. A kod malog je ta desna strana bila zaduzena. I ako smo izgubili mali padne u depresiju, jer smatra sebe krivim. Treba vratit Boneru na desnu stranu (bolestan je) ili Oddo, a pustit Abate da igra desno krilo. Pa ako je se mogla mijenjat taktika radi BECKHAMa, zasto je nebi mogli promijenit radi Abatea?
Leonardo je dobio podrsku od celnika, drago mi je, al sada nek mijenja stvari. Eto mu odma prilika, nek stavi u napad Pata i Huntelaara i Dinha kao stvaraoca igre. A na klupu Zigonia. Pa ne moze Pippo sve radit. Patu treba skinut pritisak. Sve okrenut na Huntelaara, sve lopte da se igraju prema njemu, i da on bude igrac utakmice. Eh onda ce pato igrat. I mislim da je PAto i Huntelaar puno bolji napad od Pippa i Pata.
Nema prodaje Milana. Fininvest je izjavio da ne razmislja o prodaji, i da to ne dolazi u obzir. Braida je vec u potrazi za igracima, pa je cak bio i u Parmi. Postoji mogucnost da otkupimo drugi 50% Paloschia u januaru, pa tako da mozemo prijavit jos jednog naseg igraca (igrac koji je treniran u klubu).
Velikim koracima se ide u ozdravljenje Bonere. Shvatili su da im treba, da bi gurnuli Zambru na lijevu stranu.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 05:38   #20141

Gale

Registered User

Gale is on a distinguished road
Evo Milanezi prodaje se original Milanova majica veličine XL iz sezone 07/08 sa logom lige prvaka na rukavima, nabavljena od milanovog Fizioterapeuta Tome Vrbnjaka koji je iz vž-a kao i ja, na leđima natpis pato i broj 7 , prodajem za 250 kn, šaljem i poštom

http://img76.imageshack.us/img76/3158/picture004f.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/8...ture002kha.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/2...ture005gxd.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/6...ture003dch.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/1610/picture001rmx.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/8...ture009wcm.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/188/picture008r.jpg
Gale is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 05:39   #20142

Gale

Registered User

Gale is on a distinguished road
najniže mogu spustiti na 200kn, ak cu slati poštom vaša je poštarina od 20kn , majica mi bezveze stoji na zidu a uopće nisam ni simpatizer ni navijač Milana
Gale is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 06:29   #20143

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
evra je lijevi full back,maicon postaje legenda intera,d.alves bi mogao doci,nisu u barci zadovoljni s njim....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2009, 08:03   #20144

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
DAjte ba ljudi,pa nemozete stavljati Ambrosinia u kos sa tim ostalim klocevima..to je trenutno jedini igrac Milana koji ostavlja srce na terenu...zato nemojte srat bezze,barem nepravi gluposti kao Gatusso i Flamini....(mislim na one glupe kartone koje dobijaju)..
Pato navodno nema lopti,ma ja...Sinoc ide 1 na 1 i glupira se,tako je bilo i u zadnjih nekoliko utakmica,totalno je van forme zato klupa...PA bolje da igra huntelart nego on u ovakvoj formi...
Old 01-10-2009, 08:48   #20145

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Berlusconi: AC Milan je katastrofa

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi okarakterisao je igru svoje ekipe kao "kastrofalnu" nakon poraza u Ligi prvaka od Zuricha.

Upitan nakon poraza na San Siru šta misli o igri svoje ekipe, Berlusconi je kazao:

"Ovo je katastrofa. Milan je večeras napatio svoje navijače, Milan je večeras i mene napatio", rekao je predsjednik kluba sa San Sira

Tags
balkan

Posting Rules