![]() |
|
|
#2086 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Evo bili smo u Brckom ,sta da kazem seljaci ostaju seljaci , nema se sta vishe pricat .Bosna je pobijedila i zasluzila je pobijedu jer imali su 11 razlike na pluvremenu, dok su se BHf pokazali kao super dobrii navijaci. A oni su opet srali neznam jbg nikad ljudi doc pameti sta ces jbg.
a krivo mi to zbog juveta i aj nek neko kaze da sudije nisu na njhovoj strani ,ili jos gore kad govore da je milan supacki pobijedio lyon , mi smo barem u 90 minuta dali golove , ej oni u 95 .al osvajamo scudeto . et ja se naprica nisam volko dugo od mene , no hate . c ya VOLIM TE BOSNO )
|
|
|
|
#2087 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ja ba ono sramota u Brčkom, tip gleda prema meni i pokazuje mi da će me napolju zaklat
al doduše nisu samo meni pokazivali neg cijeloj našoj strani (ispunile su im se želje na kraju)...Još jednom smo pokazali kak se navija...nemogu skontat te osobe, rođeni tu a navijaju za drugu zemlju, pa hajd et navijaj al nemoj nas ostale vrijeđati... Taman sam mislio dvostruko slavlje kad sam došao kući bilo Cagliari-June 1-0 3min sudijske nadoknade u toku, kad šupci izjednačiše, pa jebem i njima i sudiji sve.....
|
|
|
#2088 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
btw, nemoj se ljutit ako sam cijepidlaka ali Cagliari nije sa Sicilije nego sa Sardinije! ![]()
|
|
|
|
#2089 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nama sudija jednom navuče i ljudi o tom pričaju 10god, junadima navlače svaku tekmu i niko ništa nepriča...pa jebem ti više i ovaj fudbal.
Ako Bog da Scudeto je naš FORZA MILAN!!!!!!!!!
|
|
|
#2090 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
E ljudi o tome sam vam ja pricao....
to se vec dugo dugo desava i Italy i ne mogu vjerovati da neko tome nestane u kraj... Pa igrali bi danas sve dok stoka torinska ne bi dala gol... to je ono sto sam ja htio da kazem i zao mi je sto sam napisao za Tatu Berlusconija da je ////// jos jednom se izvinjavam (cak nosim i majicu sa njegovim likom) ali nije mi jasno da nesto ne ucini u vezi ovog sa stokom torinskom i ljudima u crnom... pa oni nas iz sezone u sezonu masakriraju sa svojim odlukama... Neka neka , lako iim je uzet Scudetto sa JuveCardom ili MasterCardom, sto ne uzmu CL ili bar osjete polu finale... hoce k***c mamu im jebem lopovsku... Ali nek se zna ko je GAZDA U gradu MILANU ![]() |
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ta gamad mafijaška nije vrijedna toga da igra u trećoj hrvatskoj, a kamoli talijanskoj ligi!!! a najbolje je kaj svi vide kaj oni rade i svi samo gledaju i nikog to ne dira... pa jebote, izbacit ih treba iz prvenstva i te suce na lomači spalit...
ja sam misla da je De Santis dobar i pošten sudac, a evo kako sam se prevarila Jedna Će torcida Plakati Ovu noć, Hebi se Hebi splite, DINAMO ŠAMPION!!!!
|
|
|
|
#2092 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
odmah posliej utakmice napisa
|
|
|
|
#2093 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Fuj koja gamad taj Juventus, poludio sam!! Bljak! SAda imamo šansu samo ako im Lazio uzme bodove sljedeće kolo, onda imaju još Palermo, SIENU ( juventusov klub), Regginu. ČAk i ako odigraju s PAlermom i Laziom X prvi su. Prezirem ih.
|
|
|
|
#2094 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Gledala sam i ja tekmu. Ma znamo da su sudije uvijek na njihovoj strani. A ima i nešto dobro. Del Piero promašio penal.
![]() |
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
A to za Brčko, niste mogli ništa drugi ni očekivat. Milsim, žalosno je ali tako je.
|
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
Ја разумијем да се мора мало споменути и домаћа лига и слично,али ипак,сматрам да превише причате о таквим стварима све има своје мјесто,ово је ,бар ја мислим тако,посвећено acmilan-u! |
|
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja zaista ne znam koji je ku+ac ovom ambru ...
Decko ti se zaista trebas preispitati... Sto se tice Brckog ... pa da, sta smo mogli od njih i ocekivati... slazem se sa Irmom ZALOSNO ALI TAKO JE KAKO JE... |
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
aloo ba dosta je sa vam je manite se svadje samo opusteno
ti ambro kakad god nes napises odma neko sranje i svadja razumijem ja da si ti kriticar u dusi al ne nozr ba tako pogledaj prijasnje str ne lazu...........i bezze to izvodis nesto na toj cirilici al haj .................. tako da bezze se svadjate radije pisite kake korisne info o milanu transferima navijacima utakmicama i slicno a moze i o necemu drugo svejedno sam da nije svadja nadam se da je posteno.........
|
|
|
#2100 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Quote:
.Zato ostavi se komentara na nase postove i posteno napusti ovaj navijacki forum o navijacima Milana jer je ocito u tebi problem,a ne u ostalima !I ako sam se ja okorjeli navijac HRVATSKE Reprezentacije koji je prosao od Portugala do Bugarske suzdrzao bilo kakvih nacionalnih komentara,mislim da se i ti mozes jer po razmisljanju i postovima zakljucujem da jos nisi ni izdrkao ga posteno,a ovdje nas ima dosta koji(ZAMISLI) razumiju cirilicu jer su dovoljno stari i pametni(NE MOŽEŠ VJEROVAT).Hvala i dovidjenja!!!! P.S.-I PAMETNIMA DOVOLJNO SAMO JE JEDAN AC MILAN I HATTTEEEE JUVENTUSSS!!!!! ![]() |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|