![]() |
|
|
#2266 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2267 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
pogledajte shevine slike s današnje utakmice. dođe ti da zaplačeš, pa kako može uopće poželjeti otići od takvih navijača???
|
|
|
|
#2268 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2269 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Gledajte nemojte bit pregrubi prema Shevi, ta zenska i sin su mu porodica a kao sto je jedan lik rekao vec na forumu da je porodica najvaznija, ne postoji igrac koji klub voli vise
od porodice. Ali on je napravi oogromnu gresku sto nam je lagao, svima rekavsi prije 7 dana da hoce da bude kao Paolo i Billy. Neznam da li je istina ovo sto je rekao za porodicu, vjerujem da jeste ali eto nemojte biti previse grubi prema njemu. P.S:Stam se oprostio od Milana kako mi je bilo zao jedan je od najboljih defanzivaca. Last edited by King tiger; 15-05-2006 at 07:34. |
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ev ak slucajno niste vidili potpisite peticiju
http://www.petitiononline.com/mod_pe...cgi?sh700777&1
|
|
|
#2271 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma ne mogu vjerovat da zbilja misli otić!!! pa to nije normalno!!! nije da ga osuđujem ali šta ima London a Milano ne? žena mu je fakat očito među glupljim sponzorušama!
zar je chelsea odjednom postala bolja od nas?? ma molim vas, oni su tek dve godine pri vrhu i ne mogu se mjerit s NAMA!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2272 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#2273 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
prvo da poredimo celski s nama nema smisla da se jedan veliki trofejni klub ac milan spusta na taj nivo da ga poredimo s jednim prosjecnim klubom iz engleske koji je kupio ruski mafijas koji se ne razumije u fudbal ni najmanje sta mu se god svidi to i kupi i ustvari naj taj nacin samo ce upropastit najvazniju sporednu stvar na svijetu......ako on uopste i zna sta je to....
prema tome dobri ljudi sirom svijeta mrzite celski i njegovog vlasnika i bori te se za fudbal..... a sto se tice te sevine gospodje ja ne znam necu da trosim na nju rijeci ja sam tekst o njoj i romanovoj zeni davno napiso na ovom forumu izvor index o tome kako se druzi snjom i kako sve ce uradit da dovede sevu u london jel joj se svidja grad ko nju sta pita seva je trebo odma dokazat da je glavni u kuci i da pokaze ko u kuci piša stojeci.. a ono sto je ocito je da seva nije ni u pola dobar u trazenju zena ko sto je stroj u fudbalu jebem ga gdje su mu oci bile pa ozeni sponzorusu tesku......dodje mu glave odvede dijete i rastavi ga od najvece ljubavi AC MILANA nis po meni on treba njoj otvoreno rec:zeno ba volim te al milan ipak vise ... eheeehheeeh haj pusa svima i konacno ocekujem te nove transfere nadam se da ce milan dovest sve igrace koji su potrebni prije svjetskog,,,,,,,,,,,,,tolko
|
|
|
#2274 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
aj ba ne seri ,
pozz za sve rossenere
|
|
|
|
#2275 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
favalli u milanu......crkni galliani!
|
|
|
|
#2277 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nemoj tako Mrki pa dobar je Favali ima samo 34 godine,mlad je
buducnost nasa... jos neka dovedu Couta i prodaju Shevu (jebem mu zenu sa postovanjem prema njemu) , ne potrude se da nam vrate zadnja 2 Scudetta i neizbace sugavce/lopove u 3-4 ligu, i bit ce to tu negdje... Sheva OSTATI ,zanemari Zenu...puno je more ribe FORZA AC MILAN FORZA SHEVA FORZA F D L FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma ovaj galliani stvarnoi je lud ili mu corape smrdi neznam sta mu je sve ide oko stare babe pa ako to zeli ja neznam zasto ne dovede romaria da nam golove fura tako nam treba tako i on ima cilj 1000 goal moze ovde to da ureadi i serie a .
ma ima lo jos neko da dode pa da budemo stari dom????
|
|
|
#2279 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ja sam gledala na jednoj talijanskoj televiziji tu Shevinu izjavu.
Rekao je da ide zbog obiteljskih razloga, novac ga ne zanima, međutim da ništa NIJE knoačno i da ovo nije nikakva odluka. A Pippo je izjavio (kada su ga pitali s kim bi volio igrati: Henryem ili Eto'om) da bi volio igrati samo sa Shevom. "Ja podržavam navijače i volio bih da Sheva ostane ali na njemu je da donese odluku. A nastup u repki Italije posvećujem i moju sreću želim da podjelim sa navijačima Milana, jer su oni to željeli koliko i ja". Tako nekako je rekao............. |
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
A dolazi nam i Wialiam Gallas, 29-ogodišnjak iz Chelsea |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|