![]() |
|
|
#2281 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
ARSENAL VODIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Moraju izbaciti onog "čarobnjaka" Ronaldinha
|
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
i meni bi bilo draze da Arsenal uzme samo zbog PONISTENOG
a REGULARNOG gola SHEVCHENKA na Nou Campu ... Gallas je OK ... |
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
JOS sam nesto načuo da navodno osim Galasa
treba da nam dodje i Ibrahimovic (ako Sheva ode), pa i Poulsen iz Shalkea (Kako ga mrzim), kazu samo potpis, i da je gotova stvar sa igracem Francuskog Rena 19-ogodisnjim Gourcouff-om (zamjena Rui Costi, podrska Kaki )... jos nam je i Favali potpisao a navodno i Lacio odbio da nam proda ODDA... PS: A Kalac nam otkriven u kladjenju (kao i Bufon) to nam je samo nedostajalo mamicu mu je*bem, jos su ga "NASI" nekoliko puta upozorili na pocetku sezone da to nesmije raditi znajuci da je strastveni kockar... SRANJE... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ne razumijem kako ce on namjestat utakmice kad je 1 tekmu odigro za nas:lol:
|
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2286 |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
nazalost barsa je ponovo uz visak srece pobijedila,jebem ti ja tu njihovu srecu,ono je klasicna ekipa foliranata,pihhhh
galas je dobar igrac a i nije puno star!ako ibrahimovic dodje mnogo cu se razocarati u klub! |
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2288 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Gennaro, Shevchenko, Rui Costa
![]() |
Supak Eto je bio u ofsajdu kad je zabio gol stoka jedna stoo posto na hrt u su pokazali replay jednom bas unak u crti i to samo jedan jedini put i tocno se vidilo da je bio jedno 2 metra iza cijele obrane kad mu je larson proslijedio loptu. to ko nece vidit nece ali ja sam to vidio 100% i tako je bilo. a dam se kladit da to nikad vise, al ono nikad, nece niko, al ono niko, pokazat!
A kad smo kod eta heh, poglete sta je reko, stajaznam ak je istina ono onda strasno, zast to ne mogu nac na engleskom da im postam tamo onima sto navijaju da dodje bilo bi smijesno do neba: http://www.nogomet.com/forum/showthread.php?p=1146 e da, hrvatska nije na balkanu a onda nije ni bosna pa ne znam zast ja ovjde pishem,buhahahaha!
|
|
|
#2289 |
|
Registered User
![]() |
Al kontam da je to laz..mislim nije to rekao...vald
![]() |
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Ibra bio mogao biti dobar mlad je i ima jos da nauci, dobro dribla itd.
U juveu nije mogo doc do izrazaja jer oni igraju neopisivo debilno, imao je jako losu sezonu ali vjerujem da bi mu se forma podigla ako bi igrao za nas. |
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
gallas,oddo,taj mladi francuz ( neobično prezime pa nisam zapamtio), favalli, poulsen( idiot), i henry. to bi mogao biti popis naših novih igrača ako prodamo shevu.
ALI, to znači da smo odustali od Diarre i De Rossia, što nadalje znači da ce veza ostati pirlo-seedorf-gattuso. što navodi na činjenično stanje prema kojemu smo opet prespora momčad koja ne može ubrzati ritam igre. Što opet vodi k činjenici da je Ancelotti idiot. Šo vodi k...bla,bla.....otjerajte Ancelottia!!!!
|
|
|
|
#2294 |
|
Registered User
![]() |
Ma zajebi Gallasa, ak ga oni nece prodat nemoraju, al kao dolazi, eto tu cemo dat paru. Favalli i Poulsen su bespla sto je zakon, mali Francuz je jeftin, a ne preskup bi trebao bit i Henry. Kad zbrojis to sve skup zajedno trebalo bi bit ne skuplje od pare koju smo dali proslu sezonu. Sto znaci da ne moramo prodat Shevu da bi se to dogodilo, ne? E sad, ako cika silvio hoce dat novaca za diarru onda super.
Sto me navodi da pitam sta je to napravio Poulsen da ga niko ne voli?
|
|
|
#2295 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Koliko se ja secam( nisam bas sigurna )ali Poulsen se stalno kacio sa Kakom prosle godine u CL-u i zesce ga je faulirao par puta i onda se i Gattuso bio umesao i svasta mu je rekao(citala sam s usana,veruj mi da je bio veoma `recit`
). Uz sve to,pre dve godine je on bio igrac na kog je Totti pljunuo(takozvani lama effect ) pa ga bas u Italiji ni zbog toga ne vole.Uglavnom da svedem na par reci, momak je dobar u nerviranju protivnika.....![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|