![]() |
|
|
#24001 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
sve je tocno sto svi vi kazete za ronhija,i ja se evo s vama slazem da ga mozda treba nekom utrpati i promijeniti nacin igre,jer on je poceo da puno dribla,ali,ali...kad pogledam ovu sezonu,pamtit cu samo onu pobjedu protiv reala i pamtit cu samo poteze ronaldinha.ipak nas je covjek puno puta odusevio i ja mu skidam kapu.kao da on ne bi volio da po svojoj strani ima clichyja,abidala ili evru ili bilo kojeg drugog igraca svjetske klase,a ne antoninija ili jankulovskog.smijesno.i misljenja sam da je on izvukao iz ove ekipe maksimum i da je velikim slucajem zbog njega Milan ove sezone bio gledljiv u podosta utakmica.ako ce pristati na to drasticno smanjenje place,ako ce vise trenirati,ako ce poceti vise trcati i manje raditi svoj driblerski show,ja sam definitivno za to da ga se ostavi i da se proba uklopiti u nasu "novu" ekipu.
i da.ovo sto cu reci je najbitnije od svega,ak uprava opet usere,ako opet ne dovedu pojacanja,onda molim Boga da ronhi ostane jer bar ce mi on mamiti osmijeh svojim potezima.blizi se kraj sezone,vidjet cemo sta donose ljetni praznici.najgore od svega bi bilo da opet ostane ista ekipa,a ronhi ode,a dodje samo djeko naprimjer.pa koji ce nam kurac samo djeko?nama treba minimalno 3-4 vrhunska igraca,pocevsi od obrane do napada. prije cu ja postat dida neko cu opet gledati Milan u finalu lige prvaka ![]() |
|
|
|
|
|
#24002 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja iskreno i nisam za tu prodaju Dinha neka njega, prisato je na manji ugovor a on moze puno ovoj ekipi pomoci, pogotovo ako se dovedu u napadu neki koji ZNAJU dati gol tj da dovedu nekog UBICU kao sto ga je imao u Barci ( Etto) i gotovo svaku njegovu asistenciju pretvara u gool... Uglavnom ja mislim da nece biti nekog velikog mercata, ostavit ce ove starohane i mozda dovesti jednog ili dvojicu, a uz to ubjedjen sma prodat ce jos jedinog koji je podnosljiv, Patak...
|
|
|
#24003 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Juniori Milana osvojili talijanski kup
Juniori Milana su jučer, osvajanjem talijanskog kupa, pobrinuli da posrnuli div osvoji prvi trofej unatrag nekoliko godina. Pod vodstom trenera Giovannija Stroppe, igrači rossonera do 20 godina uspjeli su osvojiti trofej koji im je nedostajao dvadesetak godina od generacije Maldini, Baresi... Mladi rossoneri su u finalu svladali Palermo na San Siru pogotcima Verdija i Zigonija, što je bilo dovoljno za slavlje nakon 1-1 iz prvog susreta. 'La Gazzetta dello Sport' u današnjem izdanju donosi mnoga imena na koja bi trebalo obratiti pažnju, pa su uz strijelce komplimente dobili i veznjak Rodney Strasser te branič Michelangelo Albertazzi. Osim pohvala, Gazzetta je upozorila kako klub, koji je nekad na svjetsku scenu iz svojih redova iznjedrio veličine poput Maldinija, Baresija, Gallija, Albertinija, Costacurte i Evanija, danas ne vjeruje izdancima svoje škole. Popularni talijanski list je doveo u pitanje kupovanje starih igrača, te se zapitao da li bi za Milan bilo efektivnije u momčadi imati primjerice Verdija i Albertazzija umjesto Yepesa i Mancinija
|
|
|
#24004 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Neko rece prodati Huntelara i dovesti Dzeku..Huntelara nemozes prodati ni za 8 mil..Nece ga niko...A dzekina cjena je 40.???
Ljudi nama trebaju 2 bocna igraca pod hitno...Jedan Stoper...A sto se Pata tice ako neko da 50 mil..Odma ga utrpat...Nije to bas klasa Shewe ili Kake,a i stalno je povrjedzen...Mislim da bi Ivanovic bio dobro rjesenje,jer igra i na boku i na stoperu....
|
|
|
#24005 |
|
Registered User
![]() |
Neko rece prodati Huntelara i dovesti Dzeku..Huntelara nemozes prodati ni za 8 mil..Nece ga niko...A dzekina cjena je 40.???
Ljudi nama trebaju 2 bocna igraca pod hitno...Jedan Stoper...A sto se Pata tice ako neko da 50 mil..Odma ga utrpat...Nije to bas klasa Shewe ili Kake,a i stalno je povrjedzen...Mislim da bi Ivanovic bio dobro rjesenje,jer igra i na boku i na stoperu....--- to brate,potpisujem. |
|
|
|
|
|
#24006 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
huntelar vredi 8 mili
![]() ![]() ondak borielo vredi 4 mili posto je na pola igrac za razliku od Klassa ![]() |
|
|
|
|
|
#24007 |
|
Registered User
![]() |
huntelar vredi 8 mili
![]() ![]() ondak borielo vredi 4 mili posto je na pola igrac za razliku od Klassa ---a budale ![]() |
|
|
|
|
|
#24008 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Forza Milan
|
|
|
|
#24009 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
svaka čast mladin lavovima..na tome triba počivat milan ,a ne na yapesu,i favalliju.itd.itdbravo momci svaka van dala BERLUSCONI MERDA!!! |
|
|
|
|
|
#24010 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
- Mogu potvrditi da je 2009. započela nova era rada u akademiji kluba. I dalje ćemo nastaviti investirati u naš omladinski sektor kako bismo ga podigli na što je moguće višu razinu - veli Galliani.
![]() S OVIM SE SLAŽEM IAKO JE OD OVOGA STAROGA ČELAVCA..STARCE IZBACIT IZ KLUBA!!! |
|
|
|
|
|
#24011 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A opet ko zna možda je i od leonarda dobio takve upute da radi to što radi jer je ipak i leo uvidio da on jedini može nešto izvuć iz ovakog milana (a po meni je on 80% zaslužan za ovo 3 mjesto) onda je sve ok,i vrlo je moguće da je tako jer ipak je on donosio većinu rezultata svojim asistencijama i golovima i vjerojatno je dobio odriješene ruke.Možda je malo i pretjerivao ali to mu se nesmije uzet za zlo jer kad uvidimo kakvu je milan ekipu imao ove sezone i kako su pojedini igrali svima nam je sve jasnije |
|
|
|
|
|
|
#24012 |
|
Registered User
![]() |
Wolfsburgov pritisak: Džeko, reci nam želiš li nas ili ne
TORINSKI sportski dnevnik Tuttosport objavio je informaciju da su čelnici Bundesligaša Wolfsburga počeli pritiskati svog bosanskog nogometaša, 24-godišnjeg Edina Džeku. Trener Lorenz-Günther Köstner javno je pozvao centarfora da čim ranije objavi svoje namjere za iduću sezonu: točnije, da, ukoliko takav postoji, upozna klub s potencijalnim kupcem koji bi za otkup njegova ugovora bio voljan isplatiti traženih 40 milijuna eura. "Džeko je s nama do kraja sezone. Tada će se polagati računi. Odluči li ostati, bit će to sjajna vijest za nas. Odluči li se ipak za odlazak, bilo bi dobro da nas čim prije s tim upozna", rekao je trener, dok je Džeko odgovorio: "Želim i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. O svemu ću odlučiti za nekoliko tjedana. Želim samo reći da nikad nisam kazao da niti jedna druga liga osim talijanske ne dolazi u obzir", prenosi Džekinu izjavu talijanski dnevnik. |
|
|
|
|
|
#24013 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=_h9aiybJcVo
http://www.youtube.com/watch?v=zbDVtNmFGvc Eto oba gola Verdia i Zigonia sa finalne utakmice....mali Verdi je veliki potencijal, ali opet ce njega celo posudit npr. Parmi i onda ce ga i prodat, jer uvijek moze dovest Henrya...
|
|
|
#24014 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24015 |
|
Registered User
![]() |
Tako je,mali je dobar ali već je ovaj peder ćelavi najavio da kak je on još premlad!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|