AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-04-2010, 14:44   #24001

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
sve je tocno sto svi vi kazete za ronhija,i ja se evo s vama slazem da ga mozda treba nekom utrpati i promijeniti nacin igre,jer on je poceo da puno dribla,ali,ali...kad pogledam ovu sezonu,pamtit cu samo onu pobjedu protiv reala i pamtit cu samo poteze ronaldinha.ipak nas je covjek puno puta odusevio i ja mu skidam kapu.kao da on ne bi volio da po svojoj strani ima clichyja,abidala ili evru ili bilo kojeg drugog igraca svjetske klase,a ne antoninija ili jankulovskog.smijesno.i misljenja sam da je on izvukao iz ove ekipe maksimum i da je velikim slucajem zbog njega Milan ove sezone bio gledljiv u podosta utakmica.ako ce pristati na to drasticno smanjenje place,ako ce vise trenirati,ako ce poceti vise trcati i manje raditi svoj driblerski show,ja sam definitivno za to da ga se ostavi i da se proba uklopiti u nasu "novu" ekipu.

i da.ovo sto cu reci je najbitnije od svega,ak uprava opet usere,ako opet ne dovedu pojacanja,onda molim Boga da ronhi ostane jer bar ce mi on mamiti osmijeh svojim potezima.blizi se kraj sezone,vidjet cemo sta donose ljetni praznici.najgore od svega bi bilo da opet ostane ista ekipa,a ronhi ode,a dodje samo djeko naprimjer.pa koji ce nam kurac samo djeko?nama treba minimalno 3-4 vrhunska igraca,pocevsi od obrane do napada.

prije cu ja postat dida neko cu opet gledati Milan u finalu lige prvaka
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2010, 14:52   #24002

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja iskreno i nisam za tu prodaju Dinha neka njega, prisato je na manji ugovor a on moze puno ovoj ekipi pomoci, pogotovo ako se dovedu u napadu neki koji ZNAJU dati gol tj da dovedu nekog UBICU kao sto ga je imao u Barci ( Etto) i gotovo svaku njegovu asistenciju pretvara u gool... Uglavnom ja mislim da nece biti nekog velikog mercata, ostavit ce ove starohane i mozda dovesti jednog ili dvojicu, a uz to ubjedjen sma prodat ce jos jedinog koji je podnosljiv, Patak...
Old 15-04-2010, 15:41   #24003

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Juniori Milana osvojili talijanski kup

Juniori Milana su jučer, osvajanjem talijanskog kupa, pobrinuli da posrnuli div osvoji prvi trofej unatrag nekoliko godina.

Pod vodstom trenera Giovannija Stroppe, igrači rossonera do 20 godina uspjeli su osvojiti trofej koji im je nedostajao dvadesetak godina od generacije Maldini, Baresi...

Mladi rossoneri su u finalu svladali Palermo na San Siru pogotcima Verdija i Zigonija, što je bilo dovoljno za slavlje nakon 1-1 iz prvog susreta.

'La Gazzetta dello Sport' u današnjem izdanju donosi mnoga imena na koja bi trebalo obratiti pažnju, pa su uz strijelce komplimente dobili i veznjak Rodney Strasser te branič Michelangelo Albertazzi.

Osim pohvala, Gazzetta je upozorila kako klub, koji je nekad na svjetsku scenu iz svojih redova iznjedrio veličine poput Maldinija, Baresija, Gallija, Albertinija, Costacurte i Evanija, danas ne vjeruje izdancima svoje škole.

Popularni talijanski list je doveo u pitanje kupovanje starih igrača, te se zapitao da li bi za Milan bilo efektivnije u momčadi imati primjerice Verdija i Albertazzija umjesto Yepesa i Mancinija
Old 15-04-2010, 16:04   #24004

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Neko rece prodati Huntelara i dovesti Dzeku..Huntelara nemozes prodati ni za 8 mil..Nece ga niko...A dzekina cjena je 40.???
Ljudi nama trebaju 2 bocna igraca pod hitno...Jedan Stoper...A sto se Pata tice ako neko da 50 mil..Odma ga utrpat...Nije to bas klasa Shewe ili Kake,a i stalno je povrjedzen...Mislim da bi Ivanovic bio dobro rjesenje,jer igra i na boku i na stoperu....
Old 15-04-2010, 16:21   #24005

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Neko rece prodati Huntelara i dovesti Dzeku..Huntelara nemozes prodati ni za 8 mil..Nece ga niko...A dzekina cjena je 40.???
Ljudi nama trebaju 2 bocna igraca pod hitno...Jedan Stoper...A sto se Pata tice ako neko da 50 mil..Odma ga utrpat...Nije to bas klasa Shewe ili Kake,a i stalno je povrjedzen...Mislim da bi Ivanovic bio dobro rjesenje,jer igra i na boku i na stoperu....---

to brate,potpisujem.
Old 15-04-2010, 16:29   #24006

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
huntelar vredi 8 mili ondak borielo vredi 4 mili posto je na pola igrac za razliku od Klassa

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2010, 18:38   #24007

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

huntelar vredi 8 mili ondak borielo vredi 4 mili posto je na pola igrac za razliku od Klassa ---

a budale
Old 15-04-2010, 18:52   #24008

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Forza Milan

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2010, 19:46   #24009

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
svaka čast mladin lavovima..na tome triba počivat milan ,a ne na yapesu,i favalliju.itd.itd
bravo momci svaka van dala
BERLUSCONI MERDA!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2010, 19:53   #24010

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
- Mogu potvrditi da je 2009. započela nova era rada u akademiji kluba. I dalje ćemo nastaviti investirati u naš omladinski sektor kako bismo ga podigli na što je moguće višu razinu - veli Galliani.

S OVIM SE SLAŽEM IAKO JE OD OVOGA STAROGA ČELAVCA..STARCE IZBACIT IZ KLUBA!!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 02:54   #24011

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ja iskreno i nisam za tu prodaju Dinha neka njega, prisato je na manji ugovor a on moze puno ovoj ekipi pomoci, pogotovo ako se dovedu u napadu neki koji ZNAJU dati gol tj da dovedu nekog UBICU kao sto ga je imao u Barci ( Etto) i gotovo svaku njegovu asistenciju pretvara u gool... Uglavnom ja mislim da nece biti nekog velikog mercata, ostavit ce ove starohane i mozda dovesti jednog ili dvojicu, a uz to ubjedjen sma prodat ce jos jedinog koji je podnosljiv, Patak...
Ako ga misle ostavit odnosno da mu produže ugovor onda treba s njim sjest i ozbiljno porazgovarat u vezi njegove igre i da to neće više ić tako kao što je bio slučaj ove sezone i da neće moći raditi ovo što je do sad radio odnosno one man show i to trebaju sa njim porazgovarat prije nego mu produže ugovor.Ako misli i dalje ovako kao do sad onda nek se kupi iz milana.
A opet ko zna možda je i od leonarda dobio takve upute da radi to što radi jer je ipak i leo uvidio da on jedini može nešto izvuć iz ovakog milana (a po meni je on 80% zaslužan za ovo 3 mjesto) onda je sve ok,i vrlo je moguće da je tako jer ipak je on donosio većinu rezultata svojim asistencijama i golovima i vjerojatno je dobio odriješene ruke.Možda je malo i pretjerivao ali to mu se nesmije uzet za zlo jer kad uvidimo kakvu je milan ekipu imao ove sezone i kako su pojedini igrali svima nam je sve jasnije
mugello is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 02:58   #24012

mugello

Registered User

Wolfsburgov pritisak: Džeko, reci nam želiš li nas ili ne

TORINSKI sportski dnevnik Tuttosport objavio je informaciju da su čelnici Bundesligaša Wolfsburga počeli pritiskati svog bosanskog nogometaša, 24-godišnjeg Edina Džeku.

Trener Lorenz-Günther Köstner javno je pozvao centarfora da čim ranije objavi svoje namjere za iduću sezonu: točnije, da, ukoliko takav postoji, upozna klub s potencijalnim kupcem koji bi za otkup njegova ugovora bio voljan isplatiti traženih 40 milijuna eura.

"Džeko je s nama do kraja sezone. Tada će se polagati računi. Odluči li ostati, bit će to sjajna vijest za nas. Odluči li se ipak za odlazak, bilo bi dobro da nas čim prije s tim upozna", rekao je trener, dok je Džeko odgovorio:

"Želim i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. O svemu ću odlučiti za nekoliko tjedana. Želim samo reći da nikad nisam kazao da niti jedna druga liga osim talijanske ne dolazi u obzir", prenosi Džekinu izjavu talijanski dnevnik.
Old 16-04-2010, 07:11   #24013

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=_h9aiybJcVo

http://www.youtube.com/watch?v=zbDVtNmFGvc

Eto oba gola Verdia i Zigonia sa finalne utakmice....mali Verdi je veliki potencijal, ali opet ce njega celo posudit npr. Parmi i onda ce ga i prodat, jer uvijek moze dovest Henrya...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 08:02   #24014

mugello

Registered User

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
http://www.youtube.com/watch?v=_h9aiybJcVo

http://www.youtube.com/watch?v=zbDVtNmFGvc

Eto oba gola Verdia i Zigonia sa finalne utakmice....mali Verdi je veliki potencijal, ali opet ce njega celo posudit npr. Parmi i onda ce ga i prodat, jer uvijek moze dovest Henrya...
Ovaj mali verdi me podsjeća na shevu,ima neke njegove pokrete i zamah lijevom rukom kad puca na gol na njega mi pravo liči a i on nosi sedmicu isto,još da bude igrač ko i on to bi bio pun pogodak ali mu treba pružit šansu.Eto ga dečko ima potencijal pa dajte pustite ga da nešto pokaže od toga jebemu život a ne ga gurat na neke posudbe i onda pušiona i nemože se na taj način okretat ka mladima ko što reče galiani da se sad njima okreću i da će im pružit šansu
Old 16-04-2010, 08:29   #24015

Stam

Registered User

Stam is on a distinguished road
Tako je,mali je dobar ali već je ovaj peder ćelavi najavio da kak je on još premlad!
Stam is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules