![]() |
|
|
#24091 |
|
Registered User
![]() |
Po novim vijestima iz milana gotovo je sigurno da leonardo neće sjedit na klupi kluba i naredne sezone.U naznaku toga dalo se naslutit iz galianieve izjave koji odugovlači s produžetkom postojećeg ugovora ronaldinhu koji je rekao da nema žurbe s produživanjem jer se još ne zna ko će bit na klupi sljedeće godine i kako će se ronaldinho uklapat u koncepciju igre budućeg trenera,dok ovaj ima još godinu dana postjećeg ugovora.A ovaj se navodno unervozio zbog ne ponuđivanja novog ugovora a navodno se spominjalo 40% rezanja postojećih primanja u novom ugovoru i moguće je da pronađe novi klub.No sutra će se dosta toga znat jer će bit poznat proračun s kojim će se krenut u kupovinu na ljeto pa ćemo moć računat i preračunavat i kontat i prekontavat,kako,tko,gdje,kada,za kolko..................?
|
|
|
|
|
|
#24092 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Mauro Tassoti je novi trener Milana od slijedece sezone. Leonardo se vraca u Brazil i preuzet ce organizaciju SP 2014. U vezi Dinha se ceka ponuda Man City za Kaku. Jer, u slucaju da ga City ne kupi, Milan je spreman prodat Dinha City, a dovuc sebi Kaku kao posudbu. Al ima jos do toga. Za sad je sigurno, slijedece sezone nece sjedit Leonardo na klupi Milana.
|
|
|
#24093 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24094 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24095 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balotelli DoĐi U Milan.....berlusconi,galliani Umrite ViŠe!!!!!kako vas sram nije štakori jedni ljigavi uništavate MIlan |
|
|
|
|
|
#24096 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Balottelli i Kaka' u Milan!!! To bi bilo toliko genijalno da bih se ja smijao svake nedjelje cijele sezone bez obzira na rezultate Milana! Ali to nije moguce jebiga...
Forza super Mario rossonero! ![]() P.S. Ozbiljno, ensare, gdje si cuo to za Kaku??!!
|
|
|
|
#24097 |
|
Registered User
![]() |
Zna li iko šta se događalo na današnjem sastanku u vezi proračuna i uopće o daljnjoj budućnosti kluba kako,šta?
Ensare brate,ti si jednom prevodio nešto sa talijanskog kad je bilo pa haj ako ti nije teško prevedi nam o čem je bilo riječi.Ja sam našao na milannews ali neznam baš potpun prevod pa ako ti nije problem napiši nam neki sažetak o čem je sveukupno bilo riječi. |
|
|
|
|
|
#24098 |
|
Registered User
![]() |
Na milannews ali vise sam saznao o ovom na forumu gazzette. Jer, Realu se decko ne svidja. Ne sjeda im. City se javio kao glavni kupac, i razmatraju tu mogucnost da im ga prodaju, u sto ne vjerujem, jer Kaka nije igracka kao Anelka da ga moze j*bat ko kako hoce. Zato cisto sumnjam da ce prihvatit da ode u City (iako postoji karta: Mancini). U drugom slucaju, City bi mozda pokusao kod Milana da kupi Dinha, usto bi se i nasa uprava ukljucila da im da Dinha, a da dovede Kaku na posudbu. Galliani pokusava da izmami odkupnu cijenu, sto Real nece ni da cuje. Ugovor se krece oko 50% do 75%
|
|
|
#24099 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Sprema se velika zamjena: Huntelaar za Berbatova...
Dimitar Berbatov više nije u planovima Alexa Fergusona za sljedeću sezonu, a Klaas-Jan Huntelaar nije se snašao u Milanu. Britanskim medijima to je dovoljno da razviju 'pakleni plan' zamjene ta dva igrača na relaciji MIlan - Manchester. - Huntelaar je pri odlasku iz Reala imao priliku otići u Englesku, no izabrao je Milan. No Premiership bi mogao biti buduća Klaas-Janova destinacija - znakovito je poručio dopredsjednik Milana Adriano Galliani. Ranije ovoga tjedna u talijanskim su se medijima pojavila nagađanja o interesu Milana za Dimitra Berbatova, a od ranije je poznato da se Alexu Fergusonu sviđa Huntelaarov način igre. - Čitao sam o našem interesu za Dimitra, no nemam apsolutno ništa dodati na to - rekao je Galliani. Čini se da bi ljetni prijelazni rok mogao donijeti veliku zamjenu, a Huntelaar se ionako čini premlad za 'veteransku' momčad 'crveno-crnih'.
|
|
|
#24100 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
PALERMO-MILAN:
Abbiati, Dida, Roma, Albertazzi (n° 59), Antonini, De Vito (n° 56), Jankulovski, Oddo, Romagnoli (n° 53), Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Novinic (n° 55), Pirlo, Seedorf, Strasser (n° 51), Adiyiah, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho je li ovaj iz naših krajeva??
|
|
|
#24101 |
|
Registered User
![]() |
izgubili smo 9,8 miliona €
to je super naspram prosli godina. Ne prodaju se: Pato, Thiago i Dinho Tezak mercato nas ocekuje Dionicari su ga odma napali i rekli da se boje za ovaj Milan, jer su previsoki ugovori, gube se pare, prestar tim, i vec 3 godine nema pomaka ni u jednom prvenstvu, kako Italijanskom tako i Europskom. Ljude se brinu putem kojim ide ovaj Milan. Na sto je Galliani odgovorio da polako ubacuju mlade (pitam se kad? Kad smo to ubacili mlade? Koju je to on gledao utakmicu, jer mora da me bet365 laze i ne prikazuje mi prave utakmice Serie A, posto ja non stop vidim Pippo, Ringhio, Ambro, Favalli, Zambro, Oddo, Dida, Seedorf, a koliko ja znam to nisu mladi igraci vec buduci treneri). Za Sneijdera nisu znali da ce im toliko trebat jedan polu-spic, a uostalom tek sad se pokazalo kako je to sjajan fudbaler (wooow, zar to nisu iste rijeci koje je uputio kad smo propustili da kupimo Torresa???). Pandev - Milan ne uzima igrace koji se oslobadjaju kluba preko suda. (Tako je, mi samo uzimamo stare i peremo pare kroz taj transfer: Roma iz Monaca, platili ga 1mil.€) Galliani je izjavio da ce 2010 biti puno puno teza od 2009, jer nema vise Kake da se proda pa da se isprave racuni. Mercato ce biti duboko razmotren, i bit ce kupljeni samo prijeko potrebni igraci. - znaci zbogom Dzeko, kupit cemo te kad ti se cijena popne na 70 mil. €
|
|
|
#24102 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi pa mi ćemo postat kurac od kluba sa ovakvom politikom,pa ove galianieve izjave su smiješne.
Bio jednom jedan Ac Milan,sve mi vuče na ovo,ustvari mi smo već sad kurac od kluba,ne bukvalno ali sve su prilike.Pa jebem ti život čitava se evropa sprda sa ovim sadašnjim milanom,bukvalno niko nas ne uzima za ozbiljno i ona pobjeda nad realom je bio samo jedan bljesak,to je mišljenje mnogih i većina govore da je real imao loš dan.Jebemu život ja kad pogledam neke prosječne klubove i kako trče i kako se brzo kreću i kako ta lopta ima protok,vjerujte mi da mi je poslije tih utakmica milanove utakmice smor gledat,sve stoji sve statira niko se ne kreće,tuga majke mi i sad ovakva današnja izjava od strane galiania me tako sjebala da mi je sva nada uvela što se tiče pojačanja.Ja neznam šta oni misle i kako dalje,pa zar misle upropastit i ukaljat do temelja ovo sveto ime Ac Milan,šta će ovo bit nemogu ni da zamislim i neznam više šta bi napisao jer sam tako smoren i razočaran. |
|
|
|
|
|
#24103 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24104 |
|
Registered User
![]() |
Pato se razvodi nakon samo deset mjeseci
Brazilski nogometaš, 20-godišnji Pato, uživao je u bračnoj zajednici s tri godine starijom Sthefany Brito samo deset mjeseci. Talijanska javnost je najavila skorašnji razvod... Zvijezda Milana koja je ove sezone igrala malo zbog učestalih ozljeda se oženio za glumicu Brito početkom srpnja 2009. godine, a raskošno vjenčanje je priređeno u Copacabana Palaceu, te je stajalo oko pola milijuna američkih dolara. No, idila je vrlo brzo prestala kao i ljubav mladog bračnog para. Tako se Pato već odselio iz zajedničkog stana, te neko vrijeme živi u hotelu, dok su njegovi odvjetnici već pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Inače, brazilski mediji su prvi otkrili da je veza Pata i Brito pred raspadom, a po njihovim informacijama je glavni razlog taj što je Pato, prvenstveno s Ronaldinhom, prošle i ove godine bio stalno viđen u razularenom noćnom životu. |
|
|
|
|
|
#24105 |
|
Registered User
![]() |
koji qrac onaj oddo ide prisilno na stopera, a mladi albertazzi na klupi???ako su vec odustali od borbe za naslov, pa neka forsiraju mlade igrace da vide kako ce im koji ragirati u seniorskom sastavu!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|