![]() |
|
|
#2461 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
A naravno da će Ricky biti najbolji na SP..... Ronaldinha ne podonosim a Beckham mi je postao drag nakon što nije ubacio Ronaldinha na listu najboljih igrača svih vremena....... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A naravno da će Ricky biti najbolji na SP..... Ronaldinha ne podonosim a Beckham mi je postao drag nakon što nije ubacio Ronaldinha na listu najboljih igrača svih vremena....... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Registered User
![]() |
Dupli post, sorry
|
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Registered User
![]() |
Tvoj favorit: Kaka
Tip cure: sramežljivica Ti si u duši veliko dijete kojemu se uopće ne žuri odrasti. Ne pokušavaš se progurati u centar pažnje, ali kada se to i dogodi, nije ti jasno zašto ti se ljudi dive. Najviše voliš biti u svom malom svijetu i zahvalna si na svemu što imaš u životu. Kaka je vrlo religiozan, osobito otkad se pravim čudom oporavio od ozljede koja mu je mogla uništiti karijeru. Svaki svoj gol i dobar potez on poprati zahvalnim pogledom prema nebu, svoju snagu crpi iz vjere. Ti trebaš: tebi treba vjera u ljubav, ljude i pravdu, bez toga se vrlo lako izgubiš. Zapravo, ti si jedna nježna i osjetljiva dušica, ali u sebi kriješ pravu snagu i sposobna si za velike stvari. Tvoja će ti skromnost puno pomoći, no neke ćeš stvari morati odlučno zahtijevati. Zašto te osvojio Kaka: pravim imenom Ricardo, ovaj slatkiš ima sve što cura može poželjeti. Iako zarađuje goleme svote novca, Kaka zna što je siromaštvo jer je u njemu odrastao, pa je odavno naučio cijeniti prave životne vrijednosti. Kaka i ljubav: u braku je sa svojom curom iz školskih dana, vjenčali su se prije nekoliko mjeseci i nadaju se gomili klinaca. Ovo je iz jednih novina...... Ma vidite zašto se meni i Eve sviđa Kaka' (mada mislim da to vi momci ne možete skontat) ![]() SAmo mi se ne sviđa ovaj dio "Kaka i ljubav" jer ja to pokušavam zaboraviti a oni stalno pišu i pišu o tome |
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Gledao sam Brazil-Novi Zeland i Kaka je bio odlican pucao je i asistirao a Dinho je zatajio.
Btw. jestel znal ida Ronaldinho ima sina!?ja tek sad sazno. |
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2467 |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
zene i sport,ma ne ide to....
|
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ako sport i cure ne idu zajedno, šta onda ja radim svaki dan po više od sat vremena? |
|
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma kako da ne ima za sve vrijeme futbal po danu cure po nocu very simple!!!!!!
|
|
|
#2471 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
iako provodis to vrijeme na sport,obrati paznju,vecina postova ti je posvecena prvatnom zivotu kake! |
|
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A to što mi je većina postova posvećena privatnom životu Kake ništa se ne razlikuje od tvoje velikeeeeeeee ljubavi i poštovanja prema Ambrosiniju jer ti to svugdje iskazuješ (ne možda tak' izraženo kao ja ali ......)!!!!!!! Ma idem ja spavat. ![]() Last edited by Irma; 09-06-2006 at 17:23. |
|
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
![]() mene to ne zanima iskreno da ti kazem i u tome je razlika nemoj pogresno da me shvatis,nemam ja nista protiv tvoje simpatije prema kaki(fizicke),ali samo sam pomislio i dalje mislim,da vecina zena gleda fudbal tim ocima,ako shvaras sta zelim reci |
|
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali i ne mislim da ćeš se ti interesovati za njegov privatni život (zbog očitih razloga). Ajd' idem ja spavat......... |
|
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote: