![]() |
|
|
#2476 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
aj prestanite,nek prica o kome god hoce jbg sve moze biti interesantno ,al nemorate se svadjat sad tu.
|
|
|
|
#2477 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
SUPER OTVARENJE PRVENSTVA!!!I ODMAH REKORD!Malog Lahma treba kupit ne samo zbog gola nego opcenito igre a i momak je mlad,danas England treba mi 1 za 100eura ako ne dobijem srusit su ovaj forum
![]() |
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ej ljudi ! Vidim da puno pišete pa se osjećam dužnim da i ja malo tipkam...
Hrvatska igra s Brazilom u utorak, joj to će bit ludo! Počelo je Svjetsko i sad uopće ne mogu učiti za faks, užas! Past ću godinu zbog nogometa. I tako... ajmo napravit malu kladionicu između nas ovdje. Na primjer....svatko neka kaže što misli o tome tko će biuti prvak, najbolji strijelac i najboji igrač prvenstva?? evo mojih predviđanja....z malo obrazloženja da bude zanimljivije.1. PRVACI - Italija ( ako ne bude svađa u kampu Lippi bi mogao napravit nešto sa Azzurima, uz našeg Pippo,Gilu,Pirla,Nestu, i Buffona , nadam se da ce Talijani uspjeti...)2. STRIJELAC - Klose ( solidan igrač. Njemci sigurno nece odmah ispasti , a kod njih on najvise zabija. dobro je poceo. ) 3, NAJ IGRAČ - KAKA' - on ce biti igrač SP-a
|
|
|
|
#2479 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dobra Ideja Mrki . . .
1: Prvaci - Pa ja ću staviti Brazil ili Italy (mislim da su objektivno najjači) 2: Strijelac- Ronaldo ili Luca Toni ( Daj Bože Gilardino )3: Naj Igrač SP- DEFINITIVNO KAKA' ( i ne samo SP-a NEGO I U NAREDNOJ SEZONI ) FORZA AC MILAN FORZA B H F ![]() |
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Prvaci = ? ne znam, zbilja ne znam! al znam da to nece bit autsajder.... sigurno! al najvjerojatnije Brazil
Naj strijelac = Owen (sitni, ali dinamitni) ili Lampard.... ili neki bavarac Naj igrac = ziher Kaka' (ima vvvvvveeeeliku zelju svima dokazat da nije Dinho sve kaj brazil ima i bas je nekako veseo poceo... malo se i razbahatio u zadnje vrijeme... bit ce pozitivno nabrijan!)
|
|
|
|
#2481 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() Prvaci : Brazil ili Italja (moji favoriti) Strijelac: Klose Igrač: Kaka' |
|
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Osvaja : Brazil
Strijelac: Henry Igrac: Ronaldinho Iako navijam za Italiju mislim da oni nece ni grupu svoju proci.
|
|
|
#2483 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
niko se nesvadja
![]() Prvaci: Brazil definitivno Strijelac: Adriano Igrac: Saviola al ovo je jos prerano ,zavrsile se 4 utakmice al nema veze malo radi furke .
|
|
|
|
#2485 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Prvak:Hrvatska
Strijelac:Ronaldo Igrac:Ronaldinho |
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
|
|
|
#2488 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
PRVAK:Italija
STRIJELAC:Gilardino ![]() IGRAC:Ricardo Off topic:pogledajte ovo ameri misle da mogu osvojit :lol: http://msn.foxsports.com/soccer/story/5600044?GT1=8297 |
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Prvak: Argentina
Strijelac: Klose Naj Igrac: Kaka
|
|
|
#2490 |
|
Registered User
![]() |
Hvala Maji _ TZ.
![]() Danas sam bila u Tuzli i otkrila dva razloga zašto je odlično živjeti tamo: 1. Prelijep grad (možda se meni malo teško snaći jer su Zavidovići naspram Tuzle veoma mali grad) 2. U Tz postoje najslađi momci na prostoru cijele BIH (jedan mi je u prolazu "zapao za oko") Mada sam vidjela i jednog koji izgleda kao da mu je petarda pukla u kosi ![]() Na jezeru nisam bila dugo jer su neke škole dolazile tu na ekskurziju (morali su baš danas ghhhhh ) Btw. Mislim da su nade SAD nestale nakon onog današnjeg poraza........ ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|