![]() |
|
|
#24931 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
|
|
|
#24932 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Milan je pokusao dovuci Balea. Predali su ponudu, ali Tottenham ju je odbio. Bilo je cak rijeci da su im ponudili i Klaasa, ali izgleda da to ne privlaci Tottenhama. Tako da nista od Baleta. Pokusat cemo dovuci nekog drugog. Jbg.
Mozda pogledat Aoga iz HSV, on igra desnog. Tako bi Antonini ostao lijevo. Ne znam za vas, al meni se onaj Marcelo svidja. Brz lijevi bek. Drenthe mi je vise krilo nego bek. A posto smo u super poslovima sa Realom, bilo bi super kad bi za neke jeftine pare dovukli Marcela. Naravno, JEFTINE, jer sve preko 8mil.€ ne dolazi u obzir.
|
|
|
#24933 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24934 |
|
Registered User
![]() |
Luis Fabiano želi u Milan zbog prijatelja
Brazilski nogometni reprezentativac u redovima Seville Luis Fabiano (29) javno je izrazio želju da sljedeće sezone zaigra u redovima Milana. "Iako imam još godinu dana ugovora sa Sevillom, sve se može promijeniti nakon SP-a u Južnoafričkoj Republici. Razgovarat ću s predsjednikom (Seville) Joseo Mariom Del Nidom posljednji put. Prije godinu dana također smo razgovarali o mom mogućem transferu u Milan. Uostalom, kao što sam već rekao i ranije, tamo igraju moja dvojica prijatelja iz reprezentacije Ronaldinho i Pato", rekao je Luis Fabiano za Gazzettu dello Sport. Prošle se godine odštetni zahtjev od 25 miliona eura za Fabiana pokazao previsokim za Milan, a sada se brazilski napadač, koji brani boje Seville od 2005. godine, nada da će uspjeti nagovoriti predsjednika da smanji potraživanja. Osim Milana, kao najveći kandidat za dovođenje Fabiana slovi Manchester United. |
|
|
|
|
|
#24935 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Dakle, antonini – nesta – silva – pojačanje ili silva – nesta – onyewu – pojačanje ili wiel – nesta – silva - antonini.. opcije u poslednjoj liniji koje bi mene, a i verujem većinu navijača zadovoljile s obzirom na sposobnosti Festera i sume novca koja je data na raspolaganje ovo leto. ps. Još samo da ispravim sebe.. naravno da Capello nije mogao da pozove Bale’a, jer je ovaj već odigrao preko 20 mečeva za wales.. malo sam pobrkao lončiće |
|
|
|
|
|
|
#24936 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Capello potpisuje novi dvogodišnji govor
Prema pisanju uglednog "The Timesa", Fabio Capello ostaje izbornik Engleske do kraja EP-a 2012. u Ukrajini i Poljskoj. Vodstvo engleskog nogometnog saveza ponudilo je Fabiju Capellu novi dvogodišnji ugovor! Tako, naime, piše ugledni "The Times" i Capello bi, ne bude li problema, u srijedu trebao potpisati taj ugovor, na temelju kojeg bi bio na engleskoj klupi do završetka EP-a 2012. u Ukrajini i Poljskoj. Jedan od čelnika saveza sir Dave Richards telefonski je u ponedjeljak razgovarao s Capellom i uvjerio ga da FA želi njegov ostanak na reprezentativnoj klupi, neovisno o rezultatu ostvarenom na SP-u. Podsjetimo, Capello sada zarađuje šest milijuna eura neto, a Inter mu nudi deset milijuna eura neto da dođe odmah nakon SP-a u Južnoj Africi! Ako se, pak, ne dogovori s Englezima o ostanku i ipak već ovog ljeta ode u Inter, Capello će morati platiti odštetu jer mu i sadašnji ugovor traje do 2012. godine. Međutim, Capello donedavno uopće nije razmišljao o odlasku i u razgovoru s bivšim predsjednikom saveza lordom Triesmanom prije tri tjedna usmeno je potvrdio ostanak na klupi do kraja EP 2012. godine, bez poboljšanja financijskih uvjeta. No, u međuvremenu pojavila se Interova bogata ponuda i Capello još razmišlja... |
|
|
|
|
|
#24937 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24938 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ja vam garantujem da nase najace pojacenje za sledece sezone bit ce Huntelar.
|
|
|
|
#24939 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24940 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=dkpIPL-G46A
Zamislite da ovako budemo igrali sljedece sezone....losiji je protivnik al eto fina utakmica. Iskreno se nadam da ce biti ovako...uz par finih pojacanja. |
|
|
|
|
|
#24941 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Golman Italije Đanluiđi Bufon priključio se velikoj grupi nezadovoljnih igrača u kritikovanju lopte za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.
Bufon; "Pirlo inаče šаlje loptu nа desetаk centimetаrа od igrаčа а jаbulаni mu beži po 2 - 3 metrа...." Hahahaha.. e moj Đanluiđi.. nije to do lopte.. odavno se dodavanja komiranog mere u "metrima od igrača" Last edited by Efekat leptira; 03-06-2010 at 04:59. |
|
|
|
|
|
#24942 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
-revijalno |
|
|
|
|
|
|
#24943 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#24944 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja bi volio da oboje(Pirlo i Dinho) odu dok još možemo uzet neke novce!Hvala im na svemu,ali sad mogu biti samo lošiji što godine idu! Pirlo već 2-3 godine stagnira od vrhunca kojeg je imao na SP 2006,a Dinho ne želi da trči,a prema njemu se sastav slaže tako da i on može što se mene tiče put pod noge. Normalno,ovo sve priželjkujem pod pretpostavkom da se dovedu zamjene za njih koje su dovoljno mlade pa da ih i trpimo 1-2 godine ako u njima ima nešto nauštrb rezultata na kojeg smo ionako navikli zadnjih 2 godine da ga nema,ali nismo vidjeli nikakav napredak,meni bi bio napredak da se slaže nova momčad pa neka i ne idemo u europu 2 godine! Usrali su ova dva balvana(+ Carletto) previše stvari da bi mogli očekivat u jednoj sezoni oporavak,treba nam vremena i strpljenja da bi ponovo postali ono što smo bili i što nam po tradiciji i ugledu pripada!
Do tada samo nada,strpljenje i pribranost bez puno euforije!!! FORZA MILAN |
|
|
|
|
|
#24945 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
de skuzite nakon dinhovog gola kako je neko uhvatio za sise s ledja.....jebote imamo i pedere u ekipi.....
|
| Tags |
| balkan |
|
|