![]() |
|
|
#25441 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
al mora se priznati da ti spanjolci imaju srece do jaja.kud igraju dobro i imaju najbolju pas igru na svijetu oni tri puta po 1:0 dodju do finala.i to sve neki sugavi golovi da ne mogu biti sugaviji.svaka njima cast na igri al nimalo me nisu impresionirali.
a ovaj del bosque je mentalno retardiran covjek.pa jel on uopce ima osjetilo vida,sluha,jel uopce ima osjetila? pa ekipa mu udje u finale svjetskog prvenstva a on nistaaaaaaa.nevjerovatno.jel se on ikad nasmijao? ako itko ima ikakav link gdje se on smije neka stavi pa da i to vidim.strasan covjek.i jos strasniji trener.heh |
|
|
|
|
|
#25442 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
uf kako mi je drago da su njemci konacno izgubili.... i to ih izbaci "abortus" del bosque ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25443 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
pogledaj kako je capello reagirao nakon 4. gola kad smo 94. demolirali barcu u finalu LP |
|
|
|
|
|
|
#25444 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
jednostavno su jači u svim segmentima igre i tu prestaje svaka priča.. pitanje je jedino bilo da li će moći izdignuti volju na nivo svojih sposobnosti..
inače taj propali abortus je večeras utišao ne samo ceo svet, već i čitavu španiju koja je od početka negodovala što šofer igra sa 2 DM i čudili se šta buskets radi na terenu.. danas je taj 22godišnji dečko odigrao bez mrlje, izgubio je 0 (slovima; nula) duela i ponizio ozila do te mere da je ovaj skoro počeo da plače.. jesu xavi i iniesta širili magiju, ali igra busketsa i pikea večeras je bila savršenstvo bez mane.. ovo večeras je pobeda fudbala i španija ukoliko osvoji u nedelju duplu krunu (euro+sp) postaje jedan od najvećih timova svih vremena, za mene je to već |
|
|
|
|
|
#25445 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ti nemas veze sa zdravim razumom,tvoj idealni trener je sigurno dunga ili možda josip kuže...taj del bosque je svake sezone realu donio trofej.2000. i2002. ligu prvaka a 2001. i 2003. prvenstvo....najveća je misterija zašto je on dobio otkaz(zna se naravno zasto nego ja i dalje to ne shvaćam kao što ne shvacam zasto busquets igra prije fabregasa)...jedini čovjek koji je sa onim superzvijezdama osvajao trofeje...dakle odi kupi nogometni leksikon ili idi na wikipediju pa nauci nesto više o del bosqueu...
|
|
|
#25446 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25447 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25448 |
|
Registered User
![]() |
jednostavno su jači u svim segmentima igre i tu prestaje svaka priča.. pitanje je jedino bilo da li će moći izdignuti volju na nivo svojih sposobnosti..---
ma daj sta ti je.nema teorije da su jaci u svim segmentima.imali su dvije prilike na tekmi i zabili jedan gol.drzali su loptu vise i zato su jaci u svim segmentima??imaju super srednji red i to stoji,a to sto im je stoper zabio gol iz kornera to je druga stvar.da je kroos zabio onaj gol isto bi bila druga prica.i taj cisti penal na ozilu.spanjolska je bila malo bolja i vise napadala al da je toliko bolje od njemacke ma nema sanse.jos i nijemcima nije igrao muller koji bi capdevillu unistio.garantiram.ali ta je tu je.ako spanjolci ne odigraju najbolje kako znaju mislim da ce ih sneijder i robben srediti laganini.jedva cekam.spektakularno finale.nizozemska-spanjolska.i dobivamo novog svjetskog prvaka.koji nikad prije nije bio prvak. |
|
|
|
|
|
#25449 |
|
Registered User
![]() |
ma naravno da se da raspravljati,želim reći da je bilo toliko sudskih grešaka koje su nekim reprezentacijama nanijele štete a nekima donijele korist...ove kojima su te greške donijele korist su daleko dogurale, i ipak je malo pretjerano reći da će španjolski trijumf biti trijumf nogometa....
|
|
|
#25450 |
|
Registered User
![]() |
i da.za mene je igrac utakmice pedro.mali je cuda radio,najvise sutirao,trcao non stop,izludjivao nijemce.jedina mrlja je ona prilika gdje je trebao dati toresu ali je bio skrt.ostalo sve super.
|
|
|
|
|
|
#25451 |
|
Registered User
![]() |
shockey brate povedi ova tri genijalca kod sebe da im pokazeš svoju kolekciju ploča ono "zelen sam ko šljivčuga u zoru, ali volim ratare kad odu..
dejo, fudbal nije mahanje palicom pa da se „zalomi“.. tim izrazima vređaš ovu igru a i same igrače.. koliko si utakmica pogledao barselone?? sećaš li se možda finala u rimu pre god dana? jel mu se i tad zalomilo.. dečku od 22 god koji dobija priliku pre fabregasa.. i to kod trenera kojeg izuzetno cenite.. veze vi s fudbalom nemate.. pa ako je buskets debil, pa šta je onda del boske koji veruje u njega?? strašno.. vi ste izgleda sposobni samo primetiti gol sa 30m pod prečku i igru u ofanzivi.. zato je Laik pravo ime za vas dvojicu prekršaj nad ozilom je postojao ali van 16m, o ostalim irelevantnim situacijama koje ne bi ništa suštinski promenile i da se nisu desile ne treba previše diskutovati.. pobeda fudbala, to je ono kad zamalo svršiš jer prave poeziju od igre, to je ono kad ti zastane dah u jednom trenutku jer su xavi i iniesta sa 2 pasa izbacili 4 igrača, pobeda fudbala je pobeda igre sa loptom protiv igre bez lopte.. pobeda nad murinjovim shvatanjem ove igre.. drugima savetuješ da budu objektivni a ti si najdalje od tog pojma.. sramota. |
|
|
|
|
|
#25452 |
|
Registered User
![]() |
memo druže, mogu nešto iskreno da ti kažem.. ti ili veze nemaš s fudbalom ili se samo praviš malo tupav.. to što si ti svim srcem navijao za nemačku ti ne daje za pravo da pišeš ovakve gluposti.. spominješ sreću.. to je navika budala.. izmišljena kategorija.. a jedino što je istina u vezi te „pojave“ jeste da prati hrabre.. a to što su tebi pobede španije od 1 0 više sreća nego pamet dovoljno govori o tvom shvatanju ove igre i ja više s tobom u diskusiju neću ući dok sam živ
timu kao što je nemačka, dozvolili su 2 polukontre i jednu šansu za 90min.. protiv tima koji je daao do sad 13 pogodaka.. silovali su ih u pravom smislu te reči.. ujak iz berlina koji me ubija svaki dan pričama o „super“ nemačkoj nije imao šta da kaže ali si ti našao da se javiš kako je sreća faktor koji je odlučio.. daj daj čoveče, nemoj kvariti ovo divno veče šta ti misliš, da španija ne bi dala svakom po 5 komada da se njihovi protivnici ne brane sa 11 u polju?? pa danas je i novi zeland teško probiti kad igraju sa 6 štopera.. a ne jednu nemačku, paragvaj i portugal .. ajde koncentriši se molim te |
|
|
|
|
|
#25453 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
u nogometu je najizglednije da ćeš kontrolirati utakmicu 94 minute a da ćeš u 95. dobiti gol,izgubiti a zatim će protivnika hvaliti kako se sjajno branio i pobijedio uputivši jedan udarac na gol. da cjenim del bosquea ali nije nepogrešiv...busquets je nogometaš u rangu materazzija i legrotagliea,najobičniji balvan bez ikakve veze s nogometom evo sada očekujem da me izvrijeđaš i da mi kažeš da idem pušiti kurac jer se ne slažem s tobom
|
|
|
|
#25454 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#25455 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
U afektu znam reći da nemate veze s fudbalom pri tom misleći na jednu određenu dimenziju u kojoj ja zaista vas posmatram kao laike ali neću zbog toga vređati (zna se šta znači ta reč).. ja sam imao onaj jedan post gde sam koristio pogrdne reči ali to je upućeno osobama koje su me bukvalno "čekale na nož" i onako maliciozno hvatali neke kvačice kako bi eto mene i moje mišljenje ismejali.. i to je podlo, i takvim osobama možeš jedino na onakav način odgovoriti da bi konačno shvatili pravu poruku. evo recimo naš drug kalla mene vrlo često napadne, moje shvatanje igre, moj neki stav, ponekad se zeza na račun mojih prognoza, naše reprezentacije i sl... ali on to radi na jedan krajnje otvoren način, bez bilo kakve podlosti i zlobe i ja ga nikada nisam uvredio niti ću , već pokušavam da odgovorim u jednom normalnom tonu. Last edited by Efekat leptira; 07-07-2010 at 17:28. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|