![]() |
|
|
#26011 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Hahahahah ne budi toliko glup, malo si se sjebao jer taj sto ti je ime njegovo dolazi u onaj bolji i ljepsi dio grada Milana. A sad ovo sto si prezentirao sve fus do fusa od stranica i to sigurno nije tacno a da ti objasnjavam kako znam to mi se ne da... u ostalom hajmo uzet da i jest tako , evo senna ti je najbolje opisao , sta kad mu istekne ugovor, ti ces ga ili mozda Morati sacekat s tenkom negdje i zabranit dolazak??? haj odjebaus
))
|
|
|
#26012 |
|
Registered User
![]() |
http://www.rossoneriblog.com/live-ib...pole-position/
Prodajemo Flaminija za 10-15 milja Lyonu? :S Navodno je dogovor za Ibru 40 milja, 2 rate po 15 i jedna od 10... sutra će se sve znat...
|
|
|
#26013 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
jebo te led... pa gdje je onih 20 miliona obećanih? pa ajde, daj 15 + 15 + 10 u tri rate, ne diraj flaminija, ko će nam trčat.... sjebat ćemo se kao sa gourcuffom. mi jedini pravim ovakvu dramu oko transfera
Quote:
http://www.sportske.net/vest/medjuna...emu-27533.html
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 27-08-2010 at 04:44. |
|
|
|
|
|
|
#26014 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26015 |
|
Registered User
![]() |
Samo da se ne proda Flamini, onda cijela fama oko dolaska ibrahimovica pada u vodu, jel veza ostaje na sporim penzionerima koji se s ozbiljnijom ekipom ne mogu nosit!
|
|
|
|
|
|
#26016 |
|
Registered User
![]() |
Samo nek neko prevede ovo... znači li da ibra ipak ne dolazi...?
Le 24 ore chieste da Zlatan Ibrahimovic per decidere del suo futuro sarebbero, secondo le ultime, una parizale copertura al vero obiettivo del giocatore e del suo agente. Pare infatti che per porre fine, in maniere definitiva, al rapporto con il Barcellona, il giocatore voglia una buonuscita da parte del club catalano.
|
|
|
#26017 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Ja navijam da se to Odbije!!! Navijam da mi nedodje Ibra, jer davat 40 miliona €!!!! za jednog 29god. je ludilo, idiotizam. Majke mi klub nam je potpuno pomahnitao. Pa ti 40 mil. €je cifra koju trazi Wolfsburg za Dzeku, a on ne trazi 8 mil. € godisnje ko Ibra, vec 4mil.€ Ma jebi se Galliani.
|
|
|
|
#26018 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ako dovedemo ibru, to znači da i dogodine gubimo 15 milijuna ili u prijevodu i boatenga i strassera i onu dvojicu i grka i vjerovatno flaminija. dakle dogodine osvojit sve moguće trofeje ili ništa. kraće rečeno nemamo para sljedećih par godina za ništa.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...lje-27537.html
|
|
|
#26019 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
NEka plati jos i Balea za 40mln i Fabregasa nagodinu za 50! Sto se mene tice moze 100mln i baciti u more ako hoce. Navukli su vas Silvio i Galliani da razmisljate kako oni pricaju.
|
|
|
|
|
#26020 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26021 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ukoliko odluči ići iz Cityija morat će ga prodati jer džaba ga neće dati sigurno. Produljenje ugovora će mu biti ponuđeno bar dvije godine prije isteka postojećeg. _________________________________________________________________ Davati Huntera i Flaminija da bi uzeli 29 godina starog Ibrahimovića je čista glupost. Huntelar - Pato je jako talentovan dvojac kojem treba dati šansu Pravi Ronaldinho još uvijek može hraniti loptama Flamini - Boateng su strašan dvojac Silva i Nesta (zdrav) su jako dobar dvojac Bokovi su rupe u koje treba ulagati, daleko najtanji dio momčadi. |
|
|
|
|
|
|
#26022 |
|
Registered User
![]() |
To ti Interimovicu ponovo ponavljaš ono što sam komentirao u zadnjem postu. 40mln, čijih? Glupost? Tko kaže, mi? JEdan Moggi mjesecima govori kako je najbolji mogući potez za Milan Ibra. Berlusconi odluči platiti jednom u 3 godine poštenog igrača i sad se svi bune!
Da je bio faca mi ne bi prodali Kaku, još bi Gourcuffa zadržali, doveli Chissokha, desnog beka, i još bi platili Ibru i meni nebi bilo žao! Ovo je MINIMUM što Silvio mora napraviti za Milan! Minimum! Pa mi smo Shevu zamjenili sa Oliveirom i Kaku sa Hunterom! Hunter ne može igrati u 4-3-3 Interimoviću, on odlazi jer danas je bio Braida kod Allegria i govorio o Hunteru i Schalkeu. Talentiran? Da, za bundesligu. Mene je demantirao isto, a branio sam ga. Flamini nece biti prodan ipak, sto je i normalno! Samo naprijed Berlu, plaćaj i sjebi merdu. Još čekam lovu nagodinu za koji je rekao predsjednik Genoe da ju Milan sprema itd. Balotelli ce biti posudba iz Genoe ![]() Samo da kazem jos, Inter je JAČI od nas i oni su prvi favoriti. Mi mozemo, ali ako nas ozljede ne pokose.
|
|
|
|
#26023 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
hoće li mi neko objasniti šta ovaj merdaš radi na našem forumu?
gospodo admini i moderatori molim vas objasnite mi zbog čega ovaj zlotvor nije još uvek banovan? pravila bi trebalo da su jasna.. svako ko je sa grbom, slikom, imenom i potpisom direktno ili indirektno povezan sa Zlom dobija automatski ban. nije nam dosta naše muke, nego treba i ovaj foler sa šatro dobrim namerama da se sprda i da me ubeđuje kako huntelaru treba dati još koju sezonu ne bi li odsvirali labudovu pesmu uništene generacije. Kad si već tu, da ti kažem nešto bez obzira što nećeš shvatiti. Vaša CL titula je Najsramniji trenutak u istoriji fudbala. Vi ste klub koji je do bitnih trenutaka u svojoj sportskoj istoriji dolazio vrlo često prevarama, lopovlucima i besramnim krađama. I dočekali ste svojih pet minuta. Istorija nisu samo sneijder, maicon, milito i besprekorna murinjova postavka. Istorija se gradila mnogo ranije. I kada Kosmička Pravda sabira i oduzima, ona pamti Sve. Kada su Milanovi i Juventusovi doktori fudbala klesali imena u svojim pobedama i porazima, neki drugi su ispuzali iz svojih smrdljivih pećina. I uništili sve. Godine truda, znoja, stvaranja, iskrenog verovanja u sportsku pravdu otme ti Laž. Oličena u vašem Nemoralu. Vaša bolesna frustracija i opčinjenost sopstvenom predrasudom o veličini. Spremna na sve. Jer morati ne pita za cenu. Plaća. Koliko treba. Koga treba. Sudije i Sudove. Al neka, nek ste se popeli do vrha.. zato će pad i otrežnjenje biti surovo i bolno. I sada si ti došao ovde da nam soliš pamet koga i šta treba kupiti da bi konkurencija i liga, koju ste vi unakazili, bila jača i kvalitetnija. Kako te nije sramota? To je kao kad Balrog u Gospodaru prstenova izgmiže iz svog vekovnog moralnog kala. Fuj prljava prasad. Neka vam. Evo vam godinu dana. A onda mrš nazad u svoj pakao frustracije. Neko će reći da sam interofob. Slobodno. Kada drugi kradu, to rade sa stilom, a vi pljačkate. I zato vas nikada, niko ko ceni viteštvo u sportu neće voleti. Nikada. |
|
|
|
|
|
#26024 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Majke mi da nisam stranstveni navijac Milana (kao i Celika), odreko bi ga se istog momenta. Ne mogu da shvatim da pravimo istu glupost ko prije 2 godine kad smo dovukli cirkusanta, pardon DJ Ronaldinha. I dobro onaj na milannews rece: 40 mil€ odma + 4 x 8 mil.€ godisnje, i to da ce na isteku ugovora cojveku biti 34 godine, pitam se kome prodat igraca za kojeg smo pljunili: 72 mil. €!!!!!! Ko ce ti kupit 34 godisnjaka za te pare? NIKOOO!!! Bravo Galliani, s tobom u bolje sutra, s tobom u Serie B!!!
|
|
|
|
#26025 |
|
Registered User
![]() |
Ma šta pričaš ensare??? Kakav GALLIANI? Pa Berlusconi je ovo kupio, odobrio i platio... Kakav Galliani??? Odgovori mi molim te.
Leptire - ti si car. Tako govoraše Leptir
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|