AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-08-2010, 18:19   #26011

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Hahahahah ne budi toliko glup, malo si se sjebao jer taj sto ti je ime njegovo dolazi u onaj bolji i ljepsi dio grada Milana. A sad ovo sto si prezentirao sve fus do fusa od stranica i to sigurno nije tacno a da ti objasnjavam kako znam to mi se ne da... u ostalom hajmo uzet da i jest tako , evo senna ti je najbolje opisao , sta kad mu istekne ugovor, ti ces ga ili mozda Morati sacekat s tenkom negdje i zabranit dolazak??? haj odjebaus ))
Old 26-08-2010, 18:31   #26012

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
http://www.rossoneriblog.com/live-ib...pole-position/

Prodajemo Flaminija za 10-15 milja Lyonu? :S

Navodno je dogovor za Ibru 40 milja, 2 rate po 15 i jedna od 10... sutra će se sve znat...
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 04:41   #26013

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
jebo te led... pa gdje je onih 20 miliona obećanih? pa ajde, daj 15 + 15 + 10 u tri rate, ne diraj flaminija, ko će nam trčat.... sjebat ćemo se kao sa gourcuffom. mi jedini pravim ovakvu dramu oko transfera

Quote:
1. okser kući 2. ajax gosti 3. real gosti 4. real kući 5. okser gosti 6. ajax kući
http://www.uefa.com/uefachampionslea...hes/index.html evo link sa rasporedom kompletnim, nadam se da će chelsea i marseille sredit stvari kao chelsea i porto prošle sezone do zadnjeg kola pa ćemo možda imat ajax kući na hrtu! bayern-roma je utakmica 1. i 5. kola definitivno em radi utakmice em radi ole i pranje, chelsea i marseille 2.

http://www.sportske.net/vest/medjuna...emu-27533.html

Last edited by RossoneroCroato; 27-08-2010 at 04:44.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 05:46   #26014

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
jebo te led... pa gdje je onih 20 miliona obećanih? pa ajde, daj 15 + 15 + 10 u tri rate, ne diraj flaminija, ko će nam trčat.... sjebat ćemo se kao sa gourcuffom. mi jedini pravim ovakvu dramu oko transfera

http://www.uefa.com/uefachampionslea...hes/index.html evo link sa rasporedom kompletnim, nadam se da će chelsea i marseille sredit stvari kao chelsea i porto prošle sezone do zadnjeg kola pa ćemo možda imat ajax kući na hrtu! bayern-roma je utakmica 1. i 5. kola definitivno em radi utakmice em radi ole i pranje, chelsea i marseille 2.

http://www.sportske.net/vest/medjuna...emu-27533.html
ja se nadam da cemo prije zadnjeg kola osigurati prolazak skupine. a sve utakmice i u prvenstvu i u ligi prvaka mozes bez problema pratit preko streama.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 07:17   #26015

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Samo da se ne proda Flamini, onda cijela fama oko dolaska ibrahimovica pada u vodu, jel veza ostaje na sporim penzionerima koji se s ozbiljnijom ekipom ne mogu nosit!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 07:20   #26016

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Samo nek neko prevede ovo... znači li da ibra ipak ne dolazi...?

Le 24 ore chieste da Zlatan Ibrahimovic per decidere del suo futuro sarebbero, secondo le ultime, una parizale copertura al vero obiettivo del giocatore e del suo agente. Pare infatti che per porre fine, in maniere definitiva, al rapporto con il Barcellona, il giocatore voglia una buonuscita da parte del club catalano.
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 07:51   #26017

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
Samo nek neko prevede ovo... znači li da ibra ipak ne dolazi...?

Le 24 ore chieste da Zlatan Ibrahimovic per decidere del suo futuro sarebbero, secondo le ultime, una parizale copertura al vero obiettivo del giocatore e del suo agente. Pare infatti che per porre fine, in maniere definitiva, al rapporto con il Barcellona, il giocatore voglia una buonuscita da parte del club catalano.
Isto sto je Eto'o uradio prosle godine. Trazi milione od Barcelone, jer napusta klub. Stvar je u tome sto mu je Barca duzna jos 4 godine po 12 miliona, a to su velike pare za odricanje. Pa zbog toga Ibra hoce da dobije nesto kesa jer se toga odrice.
Ja navijam da se to Odbije!!! Navijam da mi nedodje Ibra, jer davat 40 miliona €!!!! za jednog 29god. je ludilo, idiotizam. Majke mi klub nam je potpuno pomahnitao. Pa ti 40 mil. €je cifra koju trazi Wolfsburg za Dzeku, a on ne trazi 8 mil. € godisnje ko Ibra, vec 4mil.€
Ma jebi se Galliani.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 08:01   #26018

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ako dovedemo ibru, to znači da i dogodine gubimo 15 milijuna ili u prijevodu i boatenga i strassera i onu dvojicu i grka i vjerovatno flaminija. dakle dogodine osvojit sve moguće trofeje ili ništa. kraće rečeno nemamo para sljedećih par godina za ništa.

http://www.sportske.net/vest/medjuna...lje-27537.html
Old 27-08-2010, 09:12   #26019

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Isto sto je Eto'o uradio prosle godine. Trazi milione od Barcelone, jer napusta klub. Stvar je u tome sto mu je Barca duzna jos 4 godine po 12 miliona, a to su velike pare za odricanje. Pa zbog toga Ibra hoce da dobije nesto kesa jer se toga odrice.
Ja navijam da se to Odbije!!! Navijam da mi nedodje Ibra, jer davat 40 miliona €!!!! za jednog 29god. je ludilo, idiotizam. Majke mi klub nam je potpuno pomahnitao. Pa ti 40 mil. €je cifra koju trazi Wolfsburg za Dzeku, a on ne trazi 8 mil. € godisnje ko Ibra, vec 4mil.€
Ma jebi se Galliani.
Ja to ne kuzim. Cijeli forum, svugdje, se brine o novcima Milanovog proračuna! Pa kog briga?!! Milan ima love kao Barca, Chelsea itd., samo ako Silvio hoce. Nije bitno koliko tko kosta uopce! ne plaćamo mi to. Neka Silvio plati, dugo nije nista platio, sta me briga!

NEka plati jos i Balea za 40mln i Fabregasa nagodinu za 50! Sto se mene tice moze 100mln i baciti u more ako hoce.

Navukli su vas Silvio i Galliani da razmisljate kako oni pricaju.
Old 27-08-2010, 10:07   #26020

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ja to ne kuzim. Cijeli forum, svugdje, se brine o novcima Milanovog proračuna! Pa kog briga?!! Milan ima love kao Barca, Chelsea itd., samo ako Silvio hoce. Nije bitno koliko tko kosta uopce! ne plaćamo mi to. Neka Silvio plati, dugo nije nista platio, sta me briga!

NEka plati jos i Balea za 40mln i Fabregasa nagodinu za 50! Sto se mene tice moze 100mln i baciti u more ako hoce.

Navukli su vas Silvio i Galliani da razmisljate kako oni pricaju.
Problem je u tome prijatelju, sto cijelo vrijeme lazu kako nemaju novaca, a onda odjednom 40 miliona za pomalo istrosoenog igraca. Mogli smo dobit Dzeku za te pare, po meni novog Shevu. Al jasno je meni da Berlusconi dovodi samo one igrace ciji dres moze prodat u rekordnom broju, bez obzira trazi li ih trener. Ima milion primjera, od Ronalda preko Beckhama pa sad do Ibrahimovica.Stari celavac samo biznis ganja...
huss is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 10:50   #26021

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
u ostalom hajmo uzet da i jest tako , evo senna ti je najbolje opisao , sta kad mu istekne ugovor, ti ces ga ili mozda Morati sacekat s tenkom negdje i zabranit dolazak??? haj odjebaus ))
Biseru veliki klubovi to više ne dozvoljavaju. Balotelli je i u Interu ulazio u zadnje dvije godine ugovora i nakon što je procijenjeno da bi pregovori oko novog ugovora bili nemogući izabrana je opcija prodaje.

Ukoliko odluči ići iz Cityija morat će ga prodati jer džaba ga neće dati sigurno. Produljenje ugovora će mu biti ponuđeno bar dvije godine prije isteka postojećeg.

Davati Huntera i Flaminija da bi uzeli 29 godina starog Ibrahimovića je čista glupost.

Huntelar - Pato je jako talentovan dvojac kojem treba dati šansu
Pravi Ronaldinho još uvijek može hraniti loptama
Flamini - Boateng su strašan dvojac
Silva i Nesta (zdrav) su jako dobar dvojac
Bokovi su rupe u koje treba ulagati, daleko najtanji dio momčadi.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 11:26   #26022

mrki

Registered User

mrki's Avatar

To ti Interimovicu ponovo ponavljaš ono što sam komentirao u zadnjem postu. 40mln, čijih? Glupost? Tko kaže, mi? JEdan Moggi mjesecima govori kako je najbolji mogući potez za Milan Ibra. Berlusconi odluči platiti jednom u 3 godine poštenog igrača i sad se svi bune!

Da je bio faca mi ne bi prodali Kaku, još bi Gourcuffa zadržali, doveli Chissokha, desnog beka, i još bi platili Ibru i meni nebi bilo žao! Ovo je MINIMUM što Silvio mora napraviti za Milan! Minimum! Pa mi smo Shevu zamjenili sa Oliveirom i Kaku sa Hunterom!

Hunter ne može igrati u 4-3-3 Interimoviću, on odlazi jer danas je bio Braida kod Allegria i govorio o Hunteru i Schalkeu. Talentiran? Da, za bundesligu. Mene je demantirao isto, a branio sam ga.

Flamini nece biti prodan ipak, sto je i normalno!

Samo naprijed Berlu, plaćaj i sjebi merdu. Još čekam lovu nagodinu za koji je rekao predsjednik Genoe da ju Milan sprema itd.

Balotelli ce biti posudba iz Genoe

Samo da kazem jos, Inter je JAČI od nas i oni su prvi favoriti. Mi mozemo, ali ako nas ozljede ne pokose.
Old 27-08-2010, 11:48   #26023

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
hoće li mi neko objasniti šta ovaj merdaš radi na našem forumu?

gospodo admini i moderatori molim vas objasnite mi zbog čega ovaj zlotvor nije još uvek banovan? pravila bi trebalo da su jasna.. svako ko je sa grbom, slikom, imenom i potpisom direktno ili indirektno povezan sa Zlom dobija automatski ban.

nije nam dosta naše muke, nego treba i ovaj foler sa šatro dobrim namerama da se sprda i da me ubeđuje kako huntelaru treba dati još koju sezonu ne bi li odsvirali labudovu pesmu uništene generacije.

Kad si već tu, da ti kažem nešto bez obzira što nećeš shvatiti. Vaša CL titula je Najsramniji trenutak u istoriji fudbala. Vi ste klub koji je do bitnih trenutaka u svojoj sportskoj istoriji dolazio vrlo često prevarama, lopovlucima i besramnim krađama. I dočekali ste svojih pet minuta. Istorija nisu samo sneijder, maicon, milito i besprekorna murinjova postavka. Istorija se gradila mnogo ranije. I kada Kosmička Pravda sabira i oduzima, ona pamti Sve. Kada su Milanovi i Juventusovi doktori fudbala klesali imena u svojim pobedama i porazima, neki drugi su ispuzali iz svojih smrdljivih pećina. I uništili sve. Godine truda, znoja, stvaranja, iskrenog verovanja u sportsku pravdu otme ti Laž. Oličena u vašem Nemoralu. Vaša bolesna frustracija i opčinjenost sopstvenom predrasudom o veličini. Spremna na sve. Jer morati ne pita za cenu. Plaća. Koliko treba. Koga treba. Sudije i Sudove. Al neka, nek ste se popeli do vrha.. zato će pad i otrežnjenje biti surovo i bolno.

I sada si ti došao ovde da nam soliš pamet koga i šta treba kupiti da bi konkurencija i liga, koju ste vi unakazili, bila jača i kvalitetnija. Kako te nije sramota? To je kao kad Balrog u Gospodaru prstenova izgmiže iz svog vekovnog moralnog kala. Fuj prljava prasad. Neka vam. Evo vam godinu dana. A onda mrš nazad u svoj pakao frustracije.

Neko će reći da sam interofob. Slobodno. Kada drugi kradu, to rade sa stilom, a vi pljačkate. I zato vas nikada, niko ko ceni viteštvo u sportu neće voleti. Nikada.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 11:53   #26024

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Problem je u tome prijatelju, sto cijelo vrijeme lazu kako nemaju novaca, a onda odjednom 40 miliona za pomalo istrosoenog igraca. Mogli smo dobit Dzeku za te pare, po meni novog Shevu. Al jasno je meni da Berlusconi dovodi samo one igrace ciji dres moze prodat u rekordnom broju, bez obzira trazi li ih trener. Ima milion primjera, od Ronalda preko Beckhama pa sad do Ibrahimovica.Stari celavac samo biznis ganja...
E bravo. Pa vidjet ce koliko ce dresova bit prodano. Hoce po Kini i Americi, jer oni i ovako nemaju pojma o desavanju. A evo koliko vidim na ostalim forumima, vecina nece ni da vidi novi dres. Meni se novi dres toliko svidja, da sam siodvojio 70€ da ga kupim, ali rekao sam da cu sacekat 31.08., u slucaju dolaska Ibre, te pare se okrecu na pijanku. Jer ko sto kazes, Ibra i jest cilj prodaje dresova i karti. E pa nek ti djeca kupuju karte Celavo djubre.
Majke mi da nisam stranstveni navijac Milana (kao i Celika), odreko bi ga se istog momenta. Ne mogu da shvatim da pravimo istu glupost ko prije 2 godine kad smo dovukli cirkusanta, pardon DJ Ronaldinha. I dobro onaj na milannews rece: 40 mil€ odma + 4 x 8 mil.€ godisnje, i to da ce na isteku ugovora cojveku biti 34 godine, pitam se kome prodat igraca za kojeg smo pljunili: 72 mil. €!!!!!! Ko ce ti kupit 34 godisnjaka za te pare? NIKOOO!!!
Bravo Galliani, s tobom u bolje sutra, s tobom u Serie B!!!
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2010, 11:58   #26025

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Ma šta pričaš ensare??? Kakav GALLIANI? Pa Berlusconi je ovo kupio, odobrio i platio... Kakav Galliani??? Odgovori mi molim te.

Leptire - ti si car. Tako govoraše Leptir

Tags
balkan

Posting Rules