![]() |
|
|
#256 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Dobro nema veze, neg de da mi promijenimo temu, evo sutra Milan igra sa mljekarima...
|
|
|
#257 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
da,jos jedan vazan ispit za CARLOVU squadru...ma tu je sigurno nova pobjeda,te nadam se da ce lazi bar pokusat nesto u torinu....pa onda za 2 kola....VELIK DERBY....pazite sta vam kazem ne samo zato sto navijam za milan,al GAZIMO JUVE!!!
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Moderator
![]() |
I ja mislim da ćemo pobijediti sutra. Evo kakav bi sastav ja izveo:
-----------------Abbiati------------------------------- ---Cafu---Coloccinni------Nesta-----------Kaladze----- --------------Dhoraso--------------------------------- ----Brochi----Rui Costa-----Kaka-------Serginho---- ----------------Crespo------------------------------ Pružio bi priliku nekim igračima sa klupe da se dokažu...
|
|
|
#259 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Mislim da sam to napisao na nekoj biografiji ali nisam siguran..studiram medicinu u Zagrebu i 5. sam godina..i inace sam iz ZG..
Redovito gledam ove stranice, a nekako mi se ne da pisati i raspravljati..vidim da ste se vi na 'balkanskoj' fino skompali..bas mi je drago.. Dragana, odlicno sto si zapocela onaj thread..premalo ljudi zna osnovne stvari o AIDS-u i HIV-u.. Osnova lijecenja te bolesti je prevencija, a tu je kljucna edukacija ljudi.. eto..pozdrav ljudi.. |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Moderator
![]() |
jeebiga sva sreca da ti ne odlucujes o milanovom sastavu ovaj sad koji si napiso uzasan je...
![]() |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Moderator
![]() |
oskarius ja cesto visim u zg,imam tamo rođaka,iz kojeg si kvarta??
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Moderator
![]() |
pa nravno da znam,cuj njega,tamo vikendom stalno visim(pirana,aquaris,baobab..)ja sam ti na tresnjevci,pored zg stadiona...aj nadam se da cemo se jednom naci,popit po jednu,upoznat me s nekim trebama..i tako..
![]() |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Moderator
![]() |
Parma-AC Milan (pocetna postava -99%)
-----------dida------- ----cafu--------nesta---------maldini----------pancaro------ -----gattuso------------pirlo-----------seedorf-------- -------------------kaka'-------------- --------sheva-------------crespo------- |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Registered User
![]() |
Definitivno..ja shvatio da si u BiH i svake prijestupne dolazis ovamo..
![]() |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Moderator
![]() |
ma zivim i rođen sam u bih,al visim stalno u zadru,studiram u st te svaki 3 mj sam u zg
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Moderator
![]() |
Bio sam i ja na Jarunu prije ja mislim 2 godine, bilo neko ARG takmičenje (jedna disciplina radio-amatera), sila vam je tamo....
A šta fali mom sastavu Davide??? Treba ba malo pokušat više kombinacija sa klupom, a ne da samo truhnu na klupi, ja bi više prilike dao Serginhu, mislim da je zaslužio... Vidio si šta uradi Serginho Parmi, ma legenda je, nemora igrat u prvom timu,al bar da ga ubacuje kao jokera oko 60min , jer odlično probija po boku ima dobru tehniku, brz je i sila centaršut..
|
|
|
#268 |
|
Moderator
![]() |
Evo kakav bi ja tim izveo protiv Celtica:
--------------Abbiati--------------------- ---Cafu----Colloccini--Nesta-------Kaladze -----------Dhorasso---------------------- ----Gattuso----Brocchi-----------Serginho ------------Kaka-------------------------- -------------Crespo-----------------------
|
|
|
#269 |
|
Moderator
![]() |
sta ti je ba mirza sine,milan tu mora ic na pobjedu da al sigurno da budu 1 u skupini sto je veoma vazno,kakav brocchi sta pises ba,jos nema pirla il seedorfa,sine zar ti nije jasno da mora neko dijelit te lopte,serginho je za napad,brocchi ne zna,gattuso također jedino nesto dhorasso moze pokusat,jos nema sheve,sastav je UZASAN i ne daj boze da tako igraju,dobro ti kazes da trebas mijenjat,al treba mijenjat u zadnjem kolu seria-A kad budemo 1 i budemo igrali protiv recimo atalante doma,do tad nema nikakvog rizika!!!shavacam ja tebe,al NE SAD I NE TAKO!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Registered User
![]() |
meni se zdi postava sprejemljiva, ceprav je midfield nekam cuden. Itak lahko igramo tudi izenaceno, ali pa celo izgubimo (ker barcelona ima danes nepredvidljivega nasprotnika, igrali pa bodo verjetno z mlajsimi igralci) Drugace pa je do konca sezona samo se par tekem in vsi igralci bodo prisli do zasluzenega pocitka
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|