![]() |
|
|
#2731 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
A vidim ima i nekih koji su ZALUTALI na ovaj forum...
Pajo odj... sa ovog foruma... FORZA AC MILAN FOREVER |
|
|
|
|
|
#2732 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Registered User
![]() |
Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pokrenula je istragu o isključenju Zinedine Zidanea u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. "FIFA će provesti disciplinski postupak kako bi utvrdila ...
... sve okolnosti incidenta koji se dogodio u finalu World Cupa," poručili su iz sjedišta FIFA-e. U priopćenju se navodi da sudačka trojka nije vidjela incident, no sve je zabilježio četvrti sudac Luis Medina Cantalejo koji je o tome izvjestio glavnog suca Elizonda. Glasnogovornik krovne nogometne organizacije odbio je kazati hoće li istraga obuhvatiti i ponašanje braniča talijanske reprezentacije Marca Materazzija. Prema najnovijoj verziji događaja koju su u javnost iznijeli članovi Zidaneove obitelji, Materazzi je u pogrdnom kontekstu spomenuo Zidaneovu majku koja je baš u jutro na dan utakmice, zbog teške bolesti od koje odavno boluje, završila u bolnici. Ružne riječi na njen račun očito su za Zizoua bile previše. Islamski ekstremisti iskoristili su cijelu priču kako bi Materazziju putem internet foruma zaprijetili smrću, proglasivši mu fetvu (sveta obveza koja svakog muslimana obvezuje na izvršenje smrtne kazne). |
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pročitala sam to o Niki ali mislite li vi njeg' pustit jednom na miru? Pretjerali ste, zaista! |
|
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
BANNED!
Fave Players: ambro,maldini,kala
![]() |
Quote:
svaki suprotan stav je pozeljan ako se komunikacija vodi na zdravim osnovama,samo bez vrijedjanja i ostalih gluposti za mene si ti dobrodosao ti izlozis svoje,ja svoje,pa da vidimo ko ima bolje argumente i cinjenice i ko je vise u pravu |
|
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
da nije mozda bio igrac milana pa ti je mio,ili je mozda zgodan? |
|
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#2739 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
ako neko navija za milan,ne znaci to da mi je drug ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
OK, vo red je (izvini za jezik(srpski), stvarno mi e los). Meni ne smeta niko, bez razlike dal navija za Milan, Inter ili Juve. Ja hocu da zburujem za fudbal, ne za neko ko mrzi Inter i negovi fanovi. I na nasi (forza-inter) forum ima milanezi, niko je nikad uvredio nima. Dodji i ti ako hoces, doznajes mnogo stvari i preneses gi tu. Inace, gde ides na odmoru? Ja idem u Budva sad na 17. Imam sestre is Beograda koje je ide tamo. Tesko mi je da zborim na Srpski, razumes li makedonski?
|
|
|
|
#2741 | |
|
BANNED!
![]() |
Quote:
![]() meni odmora nema,ja idem da radim u budvu za par dana,bicu tamo do 17 inace,reci mi kakva je tamo situacija,dje idete na more? da li ljudi znaju srpski tamo,da li se uci? |
|
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
ne RAZBIRAŠ srpski aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'??, a sve si me razumio,,,,,mafija ste vi makedonci,,,stvarno,,,,kažeš meni da sam idiot,,,,sram da te bude,,,, ni ja ne serem po nekoj interovoj stranici,,,,,poštuj malo to da ovdje svi mrze Inter,,,skontaj se malo nisam imao namjeru da vrijeđam,,,, al vi Narazzuri sve od strane milana shvatate kao uvredu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. pozdrav od rossonera
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Pogledaj imena-----------------,,zato što je Zidane musliman,,to svima smeta,,, ja ga branim(ne zato što je musliman) zato što se jednom tako velikom znalcu nogometa,,na zadnjoj utakmici karijere može oprostiti ,,on više neće igrati nogomet,,,,,,,,,,,,,,,,nije isprovociran nego UVRIJEĐEN,,,,,,, a materazzi je to uradio zato jer ne voli muslimane,a znao je kako zidanea uvrijediti da tako reaguje,, P.S. molim vas da se niko ne nađe uvrijeđen,,,ne želim svađu na ovom forumu,,,, ako se neko uvrijedio,,,ja se duboko izvinjavam......... Pozdrav ![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|