![]() |
|
|
#2836 | |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Quote:
![]() ima i humorističnih hehe pravo me nasmija znam da se šališ |
|
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
torres nam je najpotrebniji momak ce zamjenit sevu extra bice bolji od njega ak smijem rec
|
|
|
#2839 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma sve me neš strah da se možda nebi mogao uklopiti u talijansk igrač, neki će možda reć da nije razlika u davanju golova u španiji i italij, al ipak je on naučio na nešto bržu igru, i drugačije odbrane, ne betonske talijanske, jednog prođeš drugi te slomi...
|
|
|
#2840 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
slažem se s Mirzom... mali je fakat pravi, al nekak mi se čini preosjetljiv.
pravi španjolac...
|
|
|
|
#2841 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Izgleda da nam Cannavaro "bježi" u šminkeraj iz Madrida...
Fakat to neće biti dobro... Ma Torres je igračina a to bili se uklopio u naš tim i kako bi se navikao na talijansku odbranu? To je kocka he he he he Zato Dovest Barbareza i sa Gilom ga u vatru da paraju mreže... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Hehe, ja u PTT zavrsiv Buffon je izjavio da hoce da ostane u Italiju tako da on je sigurno nas ali sta cemo da radimo sa Dida???
|
|
|
|
#2844 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
....
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
da ne zaboravim,možda jeste talentovan za neki hrvatski klub,,,ali milan traži supertalente,,tak da on ne dolazi u obzir,,sam priznaj,,,i ja bih volio vidjeti Zlatana Bajramovića u milanu ,,pa šta,,,
|
|
|
|
#2846 |
|
Registered User
![]() |
Znatel kaćemo vidjet Bajramovića i Niku u Milanu???
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l Nikad ehehehhe :lol |
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Ti izgleda neznas kad se netko zajebaje ili ne zelis da znas ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Takov je ba on nezna kad se neko šali, stvarno ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Registered User
![]() |
Znate li koliko Chelsea nudi za Kaku'? 100 (!!!) miliona (valjda Eura). Ima na TTX str. 241 na RAI1 !
|
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Registered User
![]() |
17.07.2006 @ 14:12:39
Transferi: Vieira između Manchestera i Intera, Kaka prva zvijezda na tržištu Francuski reprezentativac Patrick Vieira sigurno će napustiti Juventus, a jedino pitanje je gdje će nastaviti karijeru. Manchester United je spreman ponuditi 10 milijuna eura za bivšeg igrača Arsenala, ali ni Inter ... ... ne posustaje. Njima bi iskusni veznjak dobro došao kao zamjena za Verona koji se vratio u domovinu. Navodno su iz Intera intezivirali pregovore s mogućom akvizicijom, prenijeli su engleski mediji. Zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka definitivno je Kaka. Prvo je Real objavio kako je spreman ponuditi Milanu 50 milijuna eura za Brazilca, ali se, naravno, u cijelu priču umješao i Chelsea. Abramovič je "iskrcao" 60 milijuna za Ševčenka, za Kaku bi navodno dao i 100. No čini se kako se Brazilcu nigdje ne žuri: "Produžio sam ugovor s Milanom do 2011. jer je meni i mojoj obitelji ovdje dobro.(...) U Madrid bih mogao preseliti tek ukoliko Real postigne dogovor samnom i prije svega s Milanom." Chelesea mu očito trenutno nije u prvom planu. Kako navodi "Marca" za Real bi sutra trebao potpisati Ruud Van Nistelrooy. Čini se kako su se Real i Manchester "našli" na 16 milijuna eura. Sutra će u 15 sati u Rimu Italija dobiti novog izbornika. Roberto Donadoni, naime, potpisuje ugovor te će povesti svjetske prvake u kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo. "Vatreno krštenje" Donadoni će imati u prijateljskom susretu s Hrvatskom 16. kolovoza. Zbog izbacivanja Fiorentine iz Serie A danas poslijepodne se očekuje masovni prosvjed navijača "Viola", koji traže poništavanje odluke "CAF"-a. (Bljesak.info) |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|