![]() |
|
|
#2866 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma neznam, mislim bezobzira na sve svaka njima čast kad neće otići iz svog tima iako su u seriji b i tam će ostat bar 2 god, jer ipak danas mao ko gleda tu vrstu "ljubavi" svak ode za parama i gleda samo svoje dupe...
|
|
|
#2867 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Breaking News: Barca Snatch Thuram And Zambrotta
Barcelona have reportedly reached an agreement with Juventus for defenders Zambrotta and Thuram. The deal will see 19 million Euros change hands, subject to Barcelona reaching agreements with the two players. The negotiations with the players should be concluded this evening, following which a formal announcement could be made. Barca bosses landed in Turin yesterday and held initial talks, and promptly concluded the deal today, beating the likes of Chelsea, Real Madrid and Milan in the race for full back Zambrotta, as well as netting the veteran French defender. That a court order directing Barcelona to hold elections immediately was issued today, is rumoured to have played an important role in the quick agreement, as Barca were earlier looking to peg Juve back to 15 million sta je ovo jebote juce svi ce igrat za milan i gigi i zambrotta danas jedan ostaje u juventusu drugi ide za spaniju u barcu ....... usput cannavaro i emerson su sto posto u realu..... i sutra 20 u cet pocinji pripreme milana za sljedecu sezonu sad bi ubro trebali ocekivat pojacanja ako ce ih uopste bit jel fakat me berllucsoni razocaro ako je uspio zajebat za buffona sto je poslo abiattija i torino a zambrotta je izjavioda oce da ostane u italiji i da je prvi pik milan a sad ide u barcu....... STA SE DOGADJA U MILANU DOVELI FAVVALIJA I MISLE DA JE TO RJESENJE CEKAM I NADAM SE.............
|
|
|
#2868 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Odkad ja nisam postala tu! A loše vijesti ali ja vjerujem u ono: Milan je najbolji kad je najteže!!!!
|
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
The deal will see 19 million Euros change hands boli glava
|
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jebga,,,ne treba nam niko,,samo ako ovi što ostanu budu igrali srcem za milan,,sve će biti u redu,,,
Dida Cafu Maldini Nesta Kaladze Pirlo Gattuso Seedorf Kaka` Gilardino Inzaghi Meni i ovo izgleda dobro,,čak šta više odlično,,ovo je veoma uigrana kombinacija,,, ne treba nam niko ,a posebno ona gamad iz Juventusa,,,da ne kažu da smo ih raščerupali,, heeeee štto Barca ne kupi Ibrahimovića,,šta će im Zambrotta ,,,, da je samo torresa,,,,, pogledajte samo vrh tima(gili,torres,kaka),,sve mlado ,,to nam treba Mi smo svakako jaki ,,a koga god dovedemo bićemo malo jači,,, FFOORRZZAA MMIILLAANN
|
|
|
|
#2871 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Pozdrav iz Italije svima koji me se jos uvek secaju. Htela sam samo da vas pozdravim. Forza Milan, nadam se da ste svi sada uz nas tim. Na muci se poznaju junaci. Dragana
![]()
|
|
|
|
#2872 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
pozdrav Dragana nadam se da se lepo provodis u Italiji ne mi se veruje da smo tolko glupi da pustimo Zambrotta u Barcelonu a sad i Buffon hoce da ostane u Juve ![]()
|
|
|
|
#2873 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ne ne to treba da se iskoristi,,ne smiju nam oboje ispasti iz ruku,,,to nikako,,,
ali ako ih oboje izgubimo,,ne gubite nadu,, kao što reče Dragana,,"NA MUCI SE POZNAJU JUNACI" Poss
|
|
|
|
#2874 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma normalno da cemo ih izgubiti...
dok drugi kupuju i formiraju timove nasi su jos na odmoru... Boze moj... to je nasima izgleda preslo u naviku... |
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pozdrav Dragana... Lijepo se provedi u Italy
Izgleda da smo ostali i bez Zambrote... Prelazi u Barcu... Buffon ostaje u staroj kuji... da Bog da se nikad ne vratili u seriu A.. Od svih pojačanja izgleda da je naša realnost FAVALI... Svaka Čast našima u klubu... ps: Jeli neko vidio nove dresove? Mene nisu baš zadivili... Adidas opet komplikuje sa dizajnom... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Registered User
Fave Players: Barbarez
![]() |
Imal ko sliku od novih dresova da okači da i mi vidimo
Da netražim PeJZZ |
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
evo ti, Opel je izgledalo bolje ali i BetandWin nije lose samo da su bukve malo smanjili
http://www.milanmania.com/forums/att...chmentid=10510
A.C. MILAN & F.K. VARDAR ![]() Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful! Last edited by Acmir^; 20-07-2006 at 14:10. |
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Izgleda da Milan ceka kako ce zavrsit situacija oko tuzbe prije negoli pocne kupovati igrace. Milan ce zatrazit da igra u CL a tuzitelj Palazzi (majku mu j....) trazi da Milan bude izbacen u Serie B sa -3 boda.
Evo vam dresovi, meni se osobno ne svidjaju http://img470.imageshack.us/img470/6...iemilaned4.png
|
|
|
#2879 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma jebat dresove,mene čudi otkud da nikog ne dovodimo, trebali bi bar jednog odbrambenog, zar nije sad najbolja prilika kad su june,nazio i fiorentina u seriji b, umjesto da se naši dvoume kog dovest oni neće nikog izgleda..
|
|
|
#2880 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
vidis li da ova prica oko skandala nije se jos zavrsila opet u subotu ima proveravanje zalbi od 4 kluba moze bit bolje a moze bit i lose na daj boze , fakat onaj....neznam ni ja kako se zove hoce da nas otera u serie B a juve u C
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|