![]() |
|
|
#2896 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ja ne znam što naši neće Boneru, čovjek ima želju da igra u Milanu, a dobar je pravo igrač...
|
|
|
#2897 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
.
Quote:
danas ćemo vidjeti to sa transferima.......nadam se dobrom...... znate li kojeg datuma počinje nova sezona Serie A?????? poss ![]()
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Registered User
Fave Players: Zvone,Nesta...
![]() |
Da se i ja pridružim Milanezima s Balkana
![]() |
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Registered User
![]() |
DOBRODOŠLA "Lorelai",
|
|
|
|
#2900 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
pozdrav novim clanovima......kolko nas ima jebote kolko nas imaaa..........
danas pocinju sa skandalom ponovo saslusavaju zalbe a izgleda da ce u pon sve bit rjeseno milan i ostali riskiraju da jos gore prodju jer sad mogu bit izbaceni u b diviziju kako je trazio tuzilac al ne vjerujem... da se oce to sve zavrsit konacno da se stavi tacka pa valjda sta kupimo da osvjezimo ovu staru gardu a chelski i real looduju za kakom daju oko 130 mil eura al iz milana sve su odbili,,,,,,,,
|
|
|
#2902 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Eh ovako Crespo se vraća u Milan i neki Borecchio (možda sam prezime totalno fulala al jest sa "B")... Ambrosini i Anceloti kažu da je Milan uvijek u utrci za Scudetto a da igrače ovih -30 bodova znače samo još veću borbu za 1 mjesto i naravno bolje igru!
Maldini je rekao da se nada da ćemo igrati ove sezone u LP jer mu je to vjerovatno posljendja šansa da igra u tom takmičenju! Znači da imamo još šanse! |
|
|
|
|
|
#2903 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Registered User
![]() |
heh da!!!!!
![]() Ne znam gdje mi je glava u posljednje vrijeme! Last edited by Irma; 22-07-2006 at 18:07. |
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Registered User
![]() |
Realno, Milan će sa 15 bodova u minusu teško do naslova, možda bi još mogli da im je oduzeto 9 bodova kao što su neki najavljivali, ali ovako ne vjerujem.
Inter je veliki favorit za ovogodišnji Scudetto, pojačali su se....a nama sad mora biti najvažnije da budemo što bolji u prvenstvu i pokušamo izboriti Ligu prvaka, kako ova kazna ne bi ostavila neke značajnije posljedice. Znam da to možemo, samo treba maksimalno ozbiljno i sa velikom dozom napora i optimizma pristupiti svakoj utakmici. ![]() |
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Registered User
![]() |
..
Quote:
što se tiče Lige Prvaka sljedeće sezone,,to možemo i ako budemo 2 ili 3,, što ako Bog da ,nećemo (bićemo prvi), vjerujem i imam povjerenja u ove igrače,,, ![]()
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Registered User
![]() |
..
Quote:
kako je to divno,,,sada si mi ulila vjeru da možemo biti kao prije (sa Shevom),, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, TO, Crespo i Gilardino,,,kako je to divno, ,,,super ![]()
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Registered User
![]() |
Crespo je odličan
ali ja svejedno nikad neću prežaliti odlazak Sheve Nego, što je s onim pričama da dolazi Torres? ![]() |
|
|
|
|
|
#2909 | ||
|
Registered User
![]() |
..
Quote:
Torres ima još 2 sezone ugovora,ali je isto tako imao i Crespo pa je došao,sad imamo dovoljno napadača, pa sad ne znam da li bi dobro došao Torres, a problem je u razlici španskog i italijanskog nogometa i to da li bi se on uklopio u igru milana Sheva je puno uradio za naš klub,ne smijemo ga zaboraviti,,mada ga nešto ne volim odkako je otišao u Chelsea Quote:
A gdje si to čula?????????????????????????? ![]()
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Heh imam "istraživačkog" talenta! |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|