![]() |
|
|
#3316 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ljudi,igrači su nespremni...cafu puno bolji nego na s.p. kaka nezagrijan,pirlo solidan. pipo dobar,gattuso najbolji. yoann dobar za premijeru samo je nekakav ...ne znam. isto riquelme. nema eleganciju kake ili rui coste ali dobar. zvezda na marakani gubi 100%
|
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Registered User
Fave Players: Zigic, Maldini, Ronaldinho
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja na zalost nisam mogao gledati tekmu jer sam radio,
ali zadovoljan sam rezultatom... ps: Nego David 18 vidim tu gore da si napisao da moj post prognoze prihvacas kao rezultat 1:0 a strijelca ne priznajes pa me to malo buni, a ja sam jedini pogodio i tacan rezultat i strijelca... Za sada usvojeni rezultati tekme AC Milan-C Zvezda su: -Enis 2:1 (bez napisanih strijelaca) -Eve 2:1 (Kaka' , Pippo) -Uvijek_rossoner 1:0 (bez napisanih strijelaca) -King tiger 2:0 (Pippo 2X) -AS 13 2:0 ( Gila,Seedorf) -David 3:1 (Kaka' , Gila,Pirlo-Zigic) -Mirza 3:0 ( Pippo 2x,Pirlo) -Irma 3:1 (Gila,Kaka',Pippo-Zigic) -Maji tz 2:0 (Pippo,Kaka') -Acmir 2:0 (Gila,Pippo) |
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Registered User
![]() |
Moj konačan predict je na strani 215 pa provjeri jos jednom... ok...
A drago mi je da je Kaka nastupio da konacno vise prestanu ta nagadjanja da prelazi u šugavi real... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
zlatan ibrahimovic potpisao za inter tako je milan ostao bez jos jednog napadaca
sad se vise nego ikad nadam da ce doc torres forza milan
|
|
|
#3323 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
ako je tacno to za ibrahimovica vi to treba da slavite, jel je to odvratan covek, ne sporim njegove kvalitete kao igrac, ali je uzasan za atmosferu u timu, svadja se sa svima i prava je primadona.
Sto se tice utakmice, pa ja sam sasvim zadovoljan sa rezultatom, 1:0 daje zvezdi nadu da ce u revansu u paklu marakane moci da postigne povoljan rezultat i prodje dalje. Zvezdina igra sinoc je bila uzasno losa, ali na Marakani ce biti druga prica. Kad ovo kazem ne mislim da ce se igraci Milana uplasiti atmosfere (posto su igrali mnogo velikih utakmica) vec da ce nasi dobiti krila, dodatnu energiju i motivaciju i da ce to biti sasvim drugi tim. |
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
da zaboravih da dodam
@uvek rossoner svaka cast na predictu, davide ispalio si se malo decko je pogodio i strelca i stvarno svaka cast!!! |
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Moderator
![]() |
Konačan rezultat AC Milan-Crvena Zvezda 1:0 (Inzaghi)
Redoslijed je sljedeći: 1.Uvijek_rossoner 3 boda Acmir 2 Eve 2 King tiger 2 Mirza 2 Maji tz 2 Irma 2 AS 13 1 David 1 Enis 1 |
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Moderator
![]() |
Torinski Juventus pristao je prodati milanskom Interu švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića za odštetu od 24.8 milijuna eura, tvrdi agencija AFP.
RIM - Zlatan Ibrahimović stigao je u Juventus sredinom 2004. godine. No nakon što je torinski klub postao drugoligaš, 24-godišnji napadač stalno je izražavao želju za odlaskom. Nedavno je čak odbio nastupiti za Staru damu u pripremnoj utakmici u La Speziji. Iako je za Šveđanina najozbiljnije bio zainteresiran Milan, on će karijeru nastaviti u redovima Intera, koji je očito ponudio više novca. Klub koji je, nakon velikog skandala u talijanskoj ligi, naknadno osvojio Scudetto obvezao se da će odštetu od 24.8 milijuna eura isplatiti Juventusu u ratama - kroz tri godine. Ibrahimović je za Juventus odigrao 70 utakmica u prvenstvu i 19 u Ligi prvaka, postigavši pritom 26 pogodaka. Popularni Ibra tako se pridružio drugim zvijezdama koje su napustile Juventus - Fabiju Cannavaru i Emersonu (Real Madrid), Lilianu Thuramu i Gianluci Zambrotti (Barcelona), te Patricku Vieiri (Inter). Ostanak u drugoligašu Juventusu obećali su samo Alessandro Del Piero, Pavel Nedved i hrvatski reprezentativac Robert Kovač. |
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Registered User
![]() |
e hvala "blejim" ...
Ma nije frka David18 nego eto reko da vidim sta bi... Ibra je u Interu HVALA BOGU a nama dolazi torres ... Na Marakani će biti pakleno ali mislim da ce Milan postici bar jedan gol a 3 tesko da moze primit... svaka čast Zvezdi.... Ja Ako Bog Da idem u Beograd na tekmu.... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ljudi Ibra je u Milanu a sada naši hoće Trezegeuta (tak se piše?)...
Uvijek_rossoner hoćemo slike sa tekme u BEogradu, ok?? ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|