![]() |
|
|
#3721 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
a bez uvrede nekima ali mislim da Maldini i Costacurta ne mogu vise igrat.....stari su.....neki prestaju igrat u 30-oj godini ili u recimo 34-35-oj.....ali u 39-40-oj je malo previse.....i mislim da bi kapetan trebo bit ili Dida ili Nesta il Gattuso il Inzaghi
|
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
zaboravio si spomenut cafua
|
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Registered User
![]() |
ima neko nekakav clip il neki vrag tek tolko da bi mogli procijenit kakav je Oliviera ??
|
|
|
|
|
|
#3724 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
ej cuo sam i ja da je lopta okrugla mada ko zna mozda kakve coskaste uvedu sad od ove sezone slusaj bilo koji igrac koji nikad nije igrao u seriji a mora se adaptirati al moja poenta je da torres i tevez svake godine daju najmanje 12 komada a oliviera ekspolodira jednu sezonu eventuoalno dvije jos plus sto dolazi u milan nakon velike povrede sto je prava glupost ako misli uprava da on ima neku od vaznijih uloga u timu...ja se jos uvijek nadam da cemo dovest nekog od ove dvojice i onda bi tek imali strasan napad... ne zaboravi da smo sada i u CL inzaghi gila i oliveira nemogu sve izdrzati jos ako se nedaj Boze neko povredi npr.pippo se sad pa sad povredi pa sta da mi amoroso igra h a h a h a pa ja njega nebi zvao da igra snama fudbala ispred zgrade sve u svemu milan je kroz istoriju imo strasne napade nadam se samo da ce poslje seve doc pravi nasljednik a osim napadaca nama treba sigurno jos jedan u odbrani bilo gallas ili oddo svejedno..
|
|
|
|
#3725 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
mislim da je bolje da kupimo odda jer nam je cafu jedini pravi desni bek , šimić isto može odigrat na beku ali to nije to , dok stopera imamo dosta i mislim da kad bi došao gallas da bi morali jednog prodat zbog prevelike konkurencije
|
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ja mislim da treba kupit moju NK Busovaču ipak u njoj ima super talentiranih mladića koji lete na terenu(dobro nećemo računat što su pod extasiem)
i daju sve od sebe kao da im je zadnja tekma u životu ![]() |
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Milan have captured Ricardo Oliveira and given up on Ronaldo, but patron Silvio Berlusconi admits he’s still dreaming of Ronaldinho.
“If Ronaldinho was on the market, it’d be something I’d have to think about,” commented the President and former Italian Prime Minister. “I prefer him to anyone else, but he remains an impossible dream because Barcelona have no intention of selling.” The FIFA World Player of the Year and Ballon d’Or holder has been repeatedly linked with the Rossoneri this summer, but appears to have opted to stick with Barca for the time being. Ronaldinho’s price-tag after a disappointing World Cup may have dropped slightly, although the clause to buy him out of his contract remains a staggering Ł81m. The club officially terminated its attempts to sign Ronaldo from Real Madrid yesterday, judging the Ł15m asking price too much. Instead, the Milan officials returned from Spain with Ricardo Oliveira in tow – the Real Betis Sevilla striker who missed much of last season with a cruciate knee ligament injury. He’ll undergo a thorough medical before completing the Ł10m transfer, joining the legion of Brazilians at San Siro. However, his arrival has caused shockwaves in the Italian Press because the forward’s agent, Roberto de Assis, is Ronaldinho’s brother. Inevitably, the rumour mill has sprung into life with claims this is a surreptitious start to their bid for the Selecao hero.
|
|
|
|
#3728 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ma sanjam i ja monicu belluci....
p.s. nema Maji_tz ti stvarno ne voliš čovjeka. fino reci...ne volim oliveiru i tačka. nije mi jasno šta više čekaju. 2 su sata a nigdje vijesti da je potpiso. vjerojatno će i to u vodu.... Last edited by milanista mosta; 26-08-2006 at 07:04. |
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Registered User
![]() |
jel ko registriran na acmilan.com ???
|
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
jesam ja ali nešto nije u redu,stalno me izbacuje...
|
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Registered User
![]() |
mene isto..nesto im ne stima..
a i nikad mi se nisu previse svidjale Milanove stranice (osim one pocetne slike), mogli bi imat nesto ko arsenal.com npr. |
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Registered User
Fave Players: The one and only Paolo Maldini
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#3733 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Sry ali mislim da je nasa bolja od Interove, na interovoj se nemos snac a i prvi ekran je kriza.
|
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
AC Milan site SUCKS!!! I ja sam registrovan,sve mi štima al opet koje koristi kad se sve mora plaćat
![]() |
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Registered User
![]() |
da zbilja je syebana strana.....ja se uopce ne mogu registrirat....kaže mi format date of birth error.......a ja pokušo sve vrste kak napisat datum rodjenja
jer mi je pisalo kad sam pokuso skinut highlightove i videa da moram biti registriran.....ma bezveze.... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|