AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-08-2006, 04:19   #3721

Lang

Registered User

Lang's Avatar

Fave Players: Pippo Inzaghi
Lang is on a distinguished road
a bez uvrede nekima ali mislim da Maldini i Costacurta ne mogu vise igrat.....stari su.....neki prestaju igrat u 30-oj godini ili u recimo 34-35-oj.....ali u 39-40-oj je malo previse.....i mislim da bi kapetan trebo bit ili Dida ili Nesta il Gattuso il Inzaghi
Lang is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 04:36   #3722

Paolo Maldini

Registered User

Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
Paolo Maldini is on a distinguished road
zaboravio si spomenut cafua
Paolo Maldini is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 04:37   #3723

Lang

Registered User

Lang's Avatar

ima neko nekakav clip il neki vrag tek tolko da bi mogli procijenit kakav je Oliviera ??
Old 26-08-2006, 05:40   #3724

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
ne bih ja imo ništa protiv i da dođu i tevez i torres i oliveira samo izgleda da to neće baš tako bit. a ide mi na živce to što se torresu daje status Boga i što ovdje svi znaju koje je najbolje pojačanje i što su svi stručnjaci oko igrača. torres je igračina kao i tevez i oliveira ili robinho. fora je u tome što su male razlike između njih gledajući statistički. golemo je kako govoriš da mu treba da se uklopi u serie A. a ko torresu ne treba,ha? oliveira je odličan igrač jer nije mala stvar bit prvi strijelac ili drugi,španjolske lige što je ovome pošlo za rukom. kako će se on uklopit to ne znamo ni ti,ni ja ni bilo ko. može bit da je to katastrofalan ili odličan ili prosječan transfer. kako god,vrijeme će pokazat i ništa više,jer nemoj zaboravit..lopta je okrugla tako da je sve moguće...
p.s.i oliveira je igrač koji uzme loptu kao i sheva,koji voli igrat,koji trči,pravi slalome itd. ukucaj you tube i vidi malo kakav je ovo igrač...

ej cuo sam i ja da je lopta okrugla mada ko zna mozda kakve coskaste uvedu sad od ove sezone
slusaj bilo koji igrac koji nikad nije igrao u seriji a mora se adaptirati al moja poenta je da torres i tevez svake godine daju najmanje 12 komada a oliviera ekspolodira jednu sezonu eventuoalno dvije jos plus sto dolazi u milan nakon velike povrede sto je prava glupost ako misli uprava da on ima neku od vaznijih uloga u timu...ja se jos uvijek nadam da cemo dovest nekog od ove dvojice i onda bi tek imali strasan napad... ne zaboravi da smo sada i u CL inzaghi gila i oliveira nemogu sve izdrzati jos ako se nedaj Boze neko povredi npr.pippo se sad pa sad povredi pa sta da mi amoroso igra h a h a h a pa ja njega nebi zvao da igra snama fudbala ispred zgrade sve u svemu milan je kroz istoriju imo strasne napade nadam se samo da ce poslje seve doc pravi nasljednik

a osim napadaca nama treba sigurno jos jedan u odbrani bilo gallas ili oddo svejedno..

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 05:45   #3725

Paolo Maldini

Registered User

Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
Paolo Maldini is on a distinguished road
mislim da je bolje da kupimo odda jer nam je cafu jedini pravi desni bek , šimić isto može odigrat na beku ali to nije to , dok stopera imamo dosta i mislim da kad bi došao gallas da bi morali jednog prodat zbog prevelike konkurencije
Paolo Maldini is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 06:29   #3726

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ja mislim da treba kupit moju NK Busovaču ipak u njoj ima super talentiranih mladića koji lete na terenu(dobro nećemo računat što su pod extasiem) i daju sve od sebe kao da im je zadnja tekma u životu
Old 26-08-2006, 06:45   #3727

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Milan have captured Ricardo Oliveira and given up on Ronaldo, but patron Silvio Berlusconi admits he’s still dreaming of Ronaldinho.

“If Ronaldinho was on the market, it’d be something I’d have to think about,” commented the President and former Italian Prime Minister.

“I prefer him to anyone else, but he remains an impossible dream because Barcelona have no intention of selling.”

The FIFA World Player of the Year and Ballon d’Or holder has been repeatedly linked with the Rossoneri this summer, but appears to have opted to stick with Barca for the time being.

Ronaldinho’s price-tag after a disappointing World Cup may have dropped slightly, although the clause to buy him out of his contract remains a staggering Ł81m.

The club officially terminated its attempts to sign Ronaldo from Real Madrid yesterday, judging the Ł15m asking price too much.

Instead, the Milan officials returned from Spain with Ricardo Oliveira in tow – the Real Betis Sevilla striker who missed much of last season with a cruciate knee ligament injury. He’ll undergo a thorough medical before completing the Ł10m transfer, joining the legion of Brazilians at San Siro.

However, his arrival has caused shockwaves in the Italian Press because the forward’s agent, Roberto de Assis, is Ronaldinho’s brother.

Inevitably, the rumour mill has sprung into life with claims this is a surreptitious start to their bid for the Selecao hero.

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 06:51   #3728

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
ma sanjam i ja monicu belluci....
p.s. nema Maji_tz ti stvarno ne voliš čovjeka. fino reci...ne volim oliveiru i tačka.
nije mi jasno šta više čekaju. 2 su sata a nigdje vijesti da je potpiso. vjerojatno će i to u vodu....

Last edited by milanista mosta; 26-08-2006 at 07:04.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 09:51   #3729

Lang

Registered User

Lang's Avatar

jel ko registriran na acmilan.com ???
Old 26-08-2006, 10:26   #3730

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
jesam ja ali nešto nije u redu,stalno me izbacuje...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:32   #3731

rossonero_IMF

Registered User

rossonero_IMF's Avatar

rossonero_IMF is on a distinguished road
mene isto..nesto im ne stima..
a i nikad mi se nisu previse svidjale Milanove stranice (osim one pocetne slike), mogli bi imat nesto ko arsenal.com npr.
rossonero_IMF is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:34   #3732

adnan

Registered User

adnan's Avatar

Fave Players: The one and only Paolo Maldini
adnan
Quote:
Originally Posted by rossonero_IMF
mene isto..nesto im ne stima..
a i nikad mi se nisu previse svidjale Milanove stranice (osim one pocetne slike), mogli bi imat nesto ko arsenal.com npr.
Ma nasa stranica je bezveze, poredi je samo sa Interovom. Mi cak moramo placat da pogledamo samo "highlights" od utakmica naseg tima. Lopovi svi.

http://www.soccervision.co.uk/forum
adnan is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:41   #3733

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Sry ali mislim da je nasa bolja od Interove, na interovoj se nemos snac a i prvi ekran je kriza.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:48   #3734

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
AC Milan site SUCKS!!! I ja sam registrovan,sve mi štima al opet koje koristi kad se sve mora plaćat
Old 26-08-2006, 12:02   #3735

Lang

Registered User

Lang's Avatar

da zbilja je syebana strana.....ja se uopce ne mogu registrirat....kaže mi format date of birth error.......a ja pokušo sve vrste kak napisat datum rodjenja
jer mi je pisalo kad sam pokuso skinut highlightove i videa da moram biti registriran.....ma bezveze....

Tags
balkan

Posting Rules