![]() |
|
|
#4291 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
btw. sad sam vidla highlightse i svidio mi se pippov gol... ni Oli nije loš, za ostalo nemrem sudit.... važno je da smo mi pobijedili... i yes, vratili su nam potpise... JUHU ![]()
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
jesam vam reko da je oliveira strašan? pravi igrač a o pipu da ne trošim riječi..sve se zna.
p.s. dado,što mi obrisa post? |
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Registered User
![]() |
stari nemoj zajebavat. kao prvo ta slova nisu džabe postavljena tu,drugo i drugi su pisali takvim slovima pa ništa,i treće znam da je bilo van teme ali smo i prije stavljali postove van teme pa nije ništa bilo. i zadnje nisam vrijeđo nikog jer je meni isto maji_tz nešto tako napiso. tvoje nije da brišeš postove koji ti se ne sviđaju nego da budeš dosljedan svojim djelima i ravnopravan za sve. u biti ne bitno je ali ipak ne radi se o tome šta je tebi glupo ili ne.
|
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Registered User
![]() |
i on umjesto gourcuffa uvodi ambrosinia....dat će mu silvio otkaz bojim se zbog takvih stvari...vječno iste greške. ne trebaju nam radnici imamo rina dajte igrajte kad možete mater mu.
može mi neko reć kako je foggia igro ? Last edited by milanista mosta; 10-09-2006 at 20:47. |
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Pozdrav svima!
Pa dobro kaj je stavio Ambrosinija, ima vodstvo i treba zatvorit utakmicu. Gourcuff će dobit priliku, duga je sezona, ima utakmica, bit će i ozljeda,.... |
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ambrosini nam je odličan u takvim situacijama jer je odličan u fazi obrane, a pogotovo u skoku. Ali istina je da Carlo nema pojma, on je, da još jednom ponovim - kreten! Nije u ovoj utakmici bilo mjesta za Gourcuffa, ali vjerujem da će i on igrati. Duga je sezona... U srijedu s AEK-om. Vraća se Gattuso.
|
|
|
|
#4298 | |
|
Registered User
Fave Players: Zigic, Maldini, Ronaldinho
![]() |
Quote:
troll off |
|
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
danas citam u italijanskoj stampi kao moguci transferi:
Trezegeut u real onda roma blizu dva nasljednika cafua i carlosa to su naravno cichino i marcelo i za milan pise da mozda u januar dodje fernando gago 1986 igra u boci redovan kazu da je mali talenat i da radi puno tako sam barem ja nasao na netu i prestavljaju ga kao novog pirla mozda zato su pustili vogela i jos kao navodno da je ronaldinho rekao svoji bliskim frendovima da je blizu milana... ps.igral ko fantasy football na uefi
|
|
|
#4300 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
a za ovo fantasy football...sad sam se registriro i to sve kaj treba složio sam momčad.....i super mi je...al mi se ne da...nekako nemam volje za to... Last edited by Lang; 11-09-2006 at 13:03. |
|
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma maji ba valjda nisi povjerovo u to
![]()
|
|
|
|
#4302 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
Quote:
evo vam clip od fernanda baga http://www.youtube.com/watch?v=VBTOuk4n7wo i marcela http://www.youtube.com/watch?v=dU2by2LxkCY Last edited by Paolo Maldini; 11-09-2006 at 16:36. |
|
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Registered User
![]() |
Quote: