![]() |
|
|
#4501 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
hvala ti Irma ne znam sta mi je uvek zaboravjlam taj "KONACAN PREDIKT" ![]()
|
|
|
|
#4502 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
MILAN SQUAD FOR ASCOLI
9/19/2006 Here is the list of the 18 players that coach Carlo Ancelotti has called up for Milan-Ascoli: KEEPERS: Dida, Kalac. DEFENDERS: Paolo Maldini, Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Simic. MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf. STRIKERS: Borriello, Inzaghi. |
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Milan - Ascoli 4-0
Pippo 2, Kaka 2 KONACNI PREDICT
|
|
|
#4504 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
ak recimo ja pogodim milan askoli 4-1 i strijelci budu pirlo, kaka, inazgi, inzagi....ja dobijem bod zato jer sam pogodio pobjedu, još bod zbog rezultata i još bod zbog strijelaca....jel ??
al nisam niti napiso njihovog strijelca...to nema veze jel...??svejedno dobijem bod zbog strijelaca bez obzira jel sam napiso ili nisam strijelca za njih ????? |
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovdje ti sve jasno piše.... Za svakog pogođenog strijelca jedan bod, za rezultat jedan i za 1x2 jedan... Treba samo pročitat! ![]()
|
|
|
|
#4506 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Milan-Ascoli 3:1
Pirlo,Inzaghi x2,Bjelanović Konacan Predict |
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Ascoli 4:0
Pippo,Kaka ,Pirlo,Gourcuff Konacan Predict
|
|
|
#4508 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
vjerojatam sastav za danas: dida-cafu-maldini-šimić-favalli-pirlo-brocchi-gourcuff-kaka'-pippo-boriello....
|
|
|
|
#4509 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
AC Milan are being linked with Barcelona pair Carles Puyol and Rafael Marquez.
Speculation in Spain today suggests Milan representatives have travelled to Barcelona to sound out the European champs about both players' availability. Mexico international Marquez is being targeted by Milan for the January market, while they're prepared to wait until next summer for Puyol. Marquez is contracted to Barca until 2010, while Puyol's deal runs though to 2011. |
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
ja cu isto promijenit predikt posto ne igra oliveira
AC MILAN : ASCOLI 3:0 Pipo , Seedorf , Kaka KONAČAN PREDIKT |
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Mijenjam ga i ja:
Milan-Ascoli 2:1 Inzaghi, Brocchi Bjelanovic KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Daj nemoj stavljat stvari s tribala, njihove vjesti nemaju veze sa stvarnošću. Reci mi jedan članak koji je objavljen tamo i da je točan bio, a da se tiče transfera i špekulacija oko toga,.... Obični senzacionalisti, bez pokrića. ![]()
|
|
|
|
#4513 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Kaka, Gilardino
![]() |
ko 24 sata
|
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
ma nema šanse za te budaletine iz barce da dodju u milan.....markez i puyol su obični idioti a ne igrači...ne mogu igrat dobro u barci al pošto barca nema dobrih igrača na njihovim mjestima i kreteni mogu igrat....puyol ne bi ušo u milanu u prvu ...da sam ja trener...nikad ga ne bi ni na klupu stavio...a pogotovo u serie a....pa ubit će ga tamo....on zna otimat lopte sam tam nekim latinosima....ajd kršnim digićima poberi loptu faco jedna....budale !!
mislim da će ovak izgledat protiv askolija : -----------DIDA--------- CAFU---MALDINI-----ŠIMIĆ----FAVALLI-- ---BROCCHI---PIRLO----GOURCUFF--- --------KAKA-------SEEDORF------- -------------INZAGHI--------------- mada bi ja rado stavio borriella....svidja mi se...a neće baš imat puno prilika igrat od 1 min...inzagi je bio prehladjen...nek se malo odmori..zaslužio je...pa ak ne bu išlo...lako inzaghi udje u recimo 60.min |
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
MILAN-ASCOLI: FORMAZIONI UFFICIALI
20/09/2006 MILAN (4,3,1,2): Dida; Cafu, Simic, Maldini, Jankulovski; Brocchi, Pirlo, Gourcuff; Kakŕ; Borriello, Inzaghi.
|
| Tags |
| balkan |
|
|