![]() |
|
|
#4576 | |
|
Registered User
Fave Players: Pippo Inzaghi
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
livorno - milan
0 1 Kaka
|
|
|
|
#4578 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
pa šta je ovo,76 min a nigdje pogotka,,još imamo 14 minuta
|
|
|
|
#4579 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
88 min i 0:0 , ne sluti mi na dobro
|
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Quote:
Tekma loša,šanse skoro nijedne na obje strane.Ancelotti mi je najviše kriv,malo pretjeruje s tim rotiranjem,pa sezona nije još ni počela!Ekipa se nezna,odigra u tom sastavu i onda više nikad vjerovatno neće:Obrana nesigurna za popizdit,Šimić mu je najbolji u zadnje 2 tekme,a danas na tribini.Maldini je u prosloj tekmi izasao u pocetku tekme jer se ozlijedio i danas ga ponovo gurne u sastav i ovaj izadje u 3. minuti jer ne može!Pa koji ga kurac forsiraš ako je ozlijeđen,ne razumijem!Izgubimo 1 zamjenu bezveze ,Strašno!!!Ufff,baš sam ljut |
|
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ja sam konto stavit X jesam sveg mi, neshto sam konto aj dobili smo 3 zaredom neshto tu nevalja
al et nisam htjeo da ispadnem pesimista neki . dobro je i ovako samo da nije izgubljena
|
|
|
|
#4582 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma jebga, nemre se ni dobit svaka tekma, bitno je da nismo izgubili, sezona je tek počela...Samo da Carlo već jednom "pronađe" tih početnih 11, da nerotira često neke igrače...
|
|
|
#4583 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Kaka, Gilardino
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
ma nema šta pronalazit početnih 11. ima ih,više ih svako može na prste nabrojat...evo mu ekipe,kako sam napiso nego budala...trese sam sebi stolicu. pirlo mu ne počinje utakmicu ni janku...koji je to kurac? ne kontam...janku odigra dvije prilično dobre utakmice,u jednoj zabije gol i kasnije ne počinje utakmicu,da ne govorim o šimiću. kaka ne može sam sa seedorfom. bez obzira na ishod ove sezone carlo mora da leti. mislim koja je logika mijenjat ekipu koja pobijeđuje? mi nismo u plusus 8 bodova nego u minusu da bi on rotiro ekipu stalno....
MU JEBEM AMBROSINIA I MAJKU VIŠE... LIVORNO (0): Amelia; Grandoni, Rezaei, Galante; Balleri (Pavan 93 min), Morrone, Passoni, A Filippini, Pfertzel; Vigiani, Lucarelli (Bakayoko 56 min) AC MILAN (0): Dida; Bonera, Nesta, Maldini (Kaladze 4 min), Favalli (Jankulovski 63 min); Gattuso (Pirlo 68 min), Ambrosini, Seedorf; Kaka; Inzaghi, Oliveira Last edited by milanista mosta; 23-09-2006 at 22:35. |
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ma ljudi bilo je za očekivat da jednom prekinemo taj uspješan niz od 3 pobjede... Sada gledat na LP a jedan remi nije ništa... Ima se još igrati...
|
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Registered User
![]() |
evo piše jedan talijanski medij da su naši skauti u pratnji kakinog starog promatrali Marcelo Vieira de Silvu ( onog što je zabio gol protiv walesa) protiv corinthiansa. mali ima svega 18 godina i vrijednost mu se procijenjuje na 6mil. evo ga ispod
http://img215.imageshack.us/img215/1293/joueurnt5.jpg |
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Kaka, Gilardino
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Dobro je ljudi,ne trba gubiti nadu ,treba ići u Lill po pobjedu, a do scudeta ove sezone- teško,ali imamo dobre šanse..
samo da na San Siru učinak bude100%, nerješen ishod je nekad dobar i ja sam pop....io kad je bilo 0-0,al kako čujem dobro smo prošli....... Ne dirajte Ancelotija, mora čovjek malo kombinirati i tak to., sjeite se njegovih izmjena u CL ,kada je jednim potezom odlučivao ko će dalje,,,, možda nekim smeta al ja i dalje imam povjerenja u njega................... jeb.ga žao mi Maldinia pravo,, Šimić i Kostacurta mi djeluju pravo i sigurno, a čini mi se da se Bonera još nije uštimao u našu Igru.... Pozz
|
|
|
|
#4589 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ti igrači su u kondiciji. ta ne igraju u bih ligi da ne mogu izdržat 90 min. svi smo upoznati da ambrosini nema pojma ali čovjek je vazda tu ispred nekih,vazda. ako on ove sezone ne osvoji scudetto s gol razlikom 90 - 25 na kraju sezone...ne znam. a ako ja pogriješim,ništa fulio pa fulio. evo još nekih stvari koje malo brinu This morning the newspapers are highlighting the vicious touchline row between Carlo Ancelotti and Clarence Seedorf. The pitch side television cameras caught the exchange during yesterday’s 0-0 draw at Livorno and it comes just a few days after a similar argument with Kaka. “You have to play the ball quickly. You’re too slow,” said the Coach from the side of the field. Seedorf responded: “Focus on Coaching. You can’t just criticise. Instead of shouting, you might like to give us a hand from the bench.” Ancelotti was furious and answered the Dutchman. “And you focus on playing. You’re lucky I’ve run out of substitutions, otherwise you’d be off.” The 0-0 draw at the Stadio Armando Picchi was Milan’s first stalemate of the season, as they had won all three of their Serie A games and as many in the Champions League. Nonetheless, reports of tension within the Rossoneri camp hit boiling point with this exchange and Ancelotti took his anger out on the media. “I’m not angry about what happened, as it’s between Seedorf and me. I won’t explain it to you, otherwise it’ll get turned into a soap opera like the Kaka discussion. If I’m angry it’s because there’s always a camera under my nose and getting on my nerves.” Milan travel to Lille for a Champions League Group H encounter on Tuesday and the referee will be Manuel Mejuto Gonzalez. The Spaniard is familiar to the San Siro giants, having been in charge of the ill-fated Champions League Final with Liverpool in 2005. Lille also struggled this weekend in their domestic League, as they were hammered 4-1 at leaders Olympique Lyon. Last edited by milanista mosta; 24-09-2006 at 07:15. |
|
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma ne mogu uvijek ruže cvat. i kaj ak se malo sukobe... riješit će to, pa bumo dalje još jači izašli... a kaj je bilo to s Kako'm i Ancelottijem??
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|