AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2006, 08:08   #4861

acm-zgb

Registered User

acm-zgb's Avatar

Fave Players: gattuso,pirlo
acm-zgb is on a distinguished road
ja nisam za emrea, jer mislim da nije kalibar za milan vec mi se gadi ta politika milana sa dovodjenjem takvih po mom misljenju trulih igraca, npr vogel emre ... to su vise igraci za inter taj klub je rodjen za takve drugorazredne igrace, a za ovog drugog nikad nisam cuo

http://img221.imageshack.us/img221/4404/mojasobaov0.jpg
acm-zgb is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 08:54   #4862

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Emre je inace u Interu igro, a znamo sta se desi kad kupimo igrace koji su napustili Inter
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 09:22   #4863

WEKI

Registered User

WEKI's Avatar

Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
WEKI is on a distinguished road
emre bi bio odlican.Bolji je od brocia sto puta,trebalo bi ga odma otjerati iz kluba ! brochi odlazi ! nije faca stvarno bezveze igleda na terenu rugaju nam se za njega stvarno.
WEKI is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 09:28   #4864

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Brocchi je bas dobar lik.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 09:43   #4865

DeejaySale-Ri

Registered User

DeejaySale-Ri's Avatar

Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
DeejaySale-Ri is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by acm-zgb
ej DJ kolko ce vas cirka izac cjeli put sa kartom, nekaj sam sa kompicem planiro prosle sezone ic na acm-lazio prek neke agencija iz ljubljane put i karta su bili oko700kn, al bilo je u drugom mj kad su bili rokovi pa nismo mogli
Avion iz Venecije do Bruxelessa povratna karta sa taxama nas dođe 36 eura(Ryan Air),ali jeftino je zbog toga što smo to kupili i rezervirali čim se izvukao raspored Lige prvaka!Sad da ideš kupiti kartu(avion) košta oko 150-160 eura.Hotel sa 3 * smo rezervirali i on nas dođe 22 eura po glavi.Karta za tekmu preko AIMC-a nas dođe 66 eura po glavi.Parking na aerodromu u Veneciji za auto 20 eura,prijevozi u Bruxelessu otprilike 15-20 eura po glavi!Benzin Rijeka-Venezia i nazad i autoput oko 15-20 eura po glavi!
Znači 36(avion)+22(Hotel)+66(Karta)+7(Parking)+20(Prijevoz u Brux)+20(Benzin i autop.) =171 euro osnovni troškovi i sad koliko ćeš potrošiti i pojest usput tvoj problem,ali sa 200 eura možeš proći!Mi krećemo u utorak iz Venecije u 12,30 ,a vraćamo se u srijedu u 21,00!
Eto...
Za talijanske tekme preko kluba se ide busom da li iz Rijeke ili Trsta(Monfalcone,Palmanova) i karta + put obično dođe 38-75 eura!

Last edited by DeejaySale-Ri; 09-10-2006 at 09:47.
DeejaySale-Ri is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 11:34   #4866

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
ja ganjam vizu da dodjem da gledam tekmu cim bude pauza na faksu, moze li se kako preko vas to sredit, mislim viza == '== ??

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 11:48   #4867

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Milan are ready to buy themselves something nice for Christmas in the shape of Antonio Di Natale.

The Rossoneri are considering boosting their attacking options for 2007 and the Udinese man is a possibility.

After losing Andriy Shevchenko to Chelsea in the summer, Milan brought in Ricardo Oliveira from Real Betis.

However, the Brazilian is taking his time to settle while there are also concerns over the form of Pippo Inzaghi and Alberto Gilardino.

As a result, boss Carlo Ancelotti is keen on adding a new dimension to his offensive options and Di Natale – the Italian word for Christmas – is the perfect addition in theory.

The former Empoli hitman would add pace to the Rossoneri attack and his ability to play on the flanks may be of use to vary tactics during games.

The Italian international, who delightfully assisted Luca Toni’s goal against the Ukraine on Saturday, also comes with an added bonus.

With Udinese not taking part in European competition this season, Di Natale would be immediately available for Champions League football should he complete a January move.

The 29-year-old would be a difficult man to sign though given that the Stadio Friuli outfit value him at around Ł5m.

Nevertheless, there is also a player plus cash option that could see former Under-21 international striker Marco Borriello head to Udine.

The latter was already requested by the Bianconeri in the summer, but remained at the San Siro after no deal could be agreed.
vase mi misljenje, mislim da ne bi bilo lose da ga dobijemo al jest da ima 29 godina al et on je meni nako pravi napdac,al bolje je da Carlo nadje nekog boljeg i mladjeg dosta nam je staraca u klubu .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 12:03   #4868

acm-zgb

Registered User

acm-zgb's Avatar

Quote:
Originally Posted by DeejaySale-Ri
Avion iz Venecije do Bruxelessa povratna karta sa taxama nas dođe 36 eura(Ryan Air),ali jeftino je zbog toga što smo to kupili i rezervirali čim se izvukao raspored Lige prvaka!Sad da ideš kupiti kartu(avion) košta oko 150-160 eura.Hotel sa 3 * smo rezervirali i on nas dođe 22 eura po glavi.Karta za tekmu preko AIMC-a nas dođe 66 eura po glavi.Parking na aerodromu u Veneciji za auto 20 eura,prijevozi u Bruxelessu otprilike 15-20 eura po glavi!Benzin Rijeka-Venezia i nazad i autoput oko 15-20 eura po glavi!
Znači 36(avion)+22(Hotel)+66(Karta)+7(Parking)+20(Prijevoz u Brux)+20(Benzin i autop.) =171 euro osnovni troškovi i sad koliko ćeš potrošiti i pojest usput tvoj problem,ali sa 200 eura možeš proći!Mi krećemo u utorak iz Venecije u 12,30 ,a vraćamo se u srijedu u 21,00!
Eto...
Za talijanske tekme preko kluba se ide busom da li iz Rijeke ili Trsta(Monfalcone,Palmanova) i karta + put obično dođe 38-75 eura!

e hvala ti, a daj da te pitam idete na milan inter gledo sam preko neke turbo kradljive stranice i prodaju karte na ovu foru 1 seats 350euro,2seats300euro,3seats200euro

Last edited by acm-zgb; 09-10-2006 at 12:12.
Old 09-10-2006, 12:07   #4869

acm-zgb

Registered User

acm-zgb's Avatar

Quote:
Originally Posted by WEKI
emre bi bio odlican.Bolji je od brocia sto puta,trebalo bi ga odma otjerati iz kluba ! brochi odlazi ! nije faca stvarno bezveze igleda na terenu rugaju nam se za njega stvarno.

gle weki imam ja kombinaciju za brokija on ti sluzi za onu foru npr damo vam 20mil eura za gerarda+ brokija on je samo zato tu da ga se uvali, on je brutalno losa kopija gatusa

a kaj ce na di natale pa oce li vise milan pocet kupovat neke postene "igrace"
pa mogli su vratit crespa 5 put bolji od svih koji su trenutno u milanu nek malo silvio izvadi novcanik i kupi npr toresa ili volio bi da mali robinho dodje samo trune u realu a i bio mi je jeben na CMigrici

Last edited by acm-zgb; 09-10-2006 at 12:14.
Old 09-10-2006, 12:32   #4870

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
.

Quote:
Originally Posted by ENIS
Milan are ready to buy themselves something nice for Christmas in the shape of Antonio Di Natale.

The Rossoneri are considering boosting their attacking options for 2007 and the Udinese man is a possibility.

After losing Andriy Shevchenko to Chelsea in the summer, Milan brought in Ricardo Oliveira from Real Betis..............

Nevertheless, there is also a player plus cash option that could see former Under-21 international striker Marco Borriello head to Udine.

The latter was already requested by the Bianconeri in the summer, but remained at the San Siro after no deal could be agreed.
vase mi misljenje, mislim da ne bi bilo lose da ga dobijemo al jest da ima 29 godina al et on je meni nako pravi napdac,al bolje je da Carlo nadje nekog boljeg i mladjeg dosta nam je staraca u klubu .
.

Di Natale je pravi igrač,još da ga zamjenimo za Borriella i još koji dinar, i eto ga....
On se dobro pokazao u tekmi protiv Ukraine u subotu navečer!,
hmm.,29 godina, pa i nije nešto star..

@ acm-zgb --- \
-----------------------DOBRODOŠLI!
@Lukaka-zg--- /

P.S. kakve su vam prognoze, misli li iko da BiH/21 mogu dobiti Češku i otići na EP 2007 u Holandiji ,,sutra je tekma na Koševu u 17:00h.

Usput, uvjeren sam da će Hrvatska dobit Engleze......

Pozz

Last edited by Senahid1; 09-10-2006 at 12:34.
Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 12:57   #4871

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Nekontam vas što kritikujete Brocchia, pa čovjek se trudi u svakoj tekmi u kojoj dobije priliku, da je bar više takvih kao što je on, koji gine na terenu...
Veliki pozdrav ekipi BHF BiH koji su danas stigli sa tekme iz Moldavije, odlično odrađen posao na tribinama!!!!
Old 09-10-2006, 13:14   #4872

WEKI

Registered User

WEKI's Avatar

Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
WEKI is on a distinguished road
pozdrav za acm-zgb pravi si ! stvarno si u pravu. Neznam kako nismo uspjeli da dovedemo camenoresija-zambrotu -rosickog itd. trebali bi se hitno pojacati u napadu zao mi je gilardina stvarno ga ne ide,kako je samo zabijao u parmi
WEKI is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 13:22   #4873

acm-zgb

Registered User

acm-zgb's Avatar

e vidis njih sam zaboravio, fakat pa radje bi uzo treze trese mrezu(trezege) nego di natalea fakat neznam zakaj silvio nije ove godine dao para al mislim da je to zbog one afere jer nismo bili sigurni ocemo ostat u ligi

a za brokija meni nije igrac koj ima kalibar za milan ajd dobro kaje na klupi niko nije reko da se ne trudi u tom je mrvicu slabiji nego gatuso , al netreba nam on imamo na toj poziciji ambrosinija, koj moze zamjenit i gatusa i pirla kad zaskripi

Old 09-10-2006, 13:35   #4874

Paolo Maldini

Registered User

Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
Paolo Maldini is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1
.

Di Natale je pravi igrač,još da ga zamjenimo za Borriella i još koji dinar, i eto ga....
On se dobro pokazao u tekmi protiv Ukraine u subotu navečer!,
hmm.,29 godina, pa i nije nešto star..

@ acm-zgb --- \
-----------------------DOBRODOŠLI!
@Lukaka-zg--- /

P.S. kakve su vam prognoze, misli li iko da BiH/21 mogu dobiti Češku i otići na EP 2007 u Holandiji ,,sutra je tekma na Koševu u 17:00h.

Usput, uvjeren sam da će Hrvatska dobit Engleze......

Pozz

di natale je krilo i neznam kak bi se uklopio u naš sustav pošto mi ne igramo s krilima , možda da igra umjesto gatusa ali nebi reko , nije on čista špica zato ne vidim razlog da ga kupimo , možda carlo hoče promjenit sustav igre ... ko zna
Paolo Maldini is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 13:44   #4875

DeejaySale-Ri

Registered User

DeejaySale-Ri's Avatar

Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
DeejaySale-Ri is on a distinguished road
@acm-zgb, idemo na Milan-Inter i to se kreće iz Ri!Cijena je negdje oko 70 eura put+ karta,ali da ti pravo kažem mislim da nema više mjesta!Ide 30 ljudi iz Rijeke i 20 iz Novigrada,ja osobno ne idem jer mi pada subotu pa ne mogu zbog posla.Mogu provjeriti da li ima mjesta pa mi pošalješ kaparu(40-tak eura) poštom,i moraš postat član Milan Cluba Rijeka,ali to nije problem!Članarina je 10 eura i vrijedi po sezoni(od rujna do rujna) i snjom imaš pravo ići na tekme po ovim cijenama i dobivaš razne poklončiće i popuste u Milanshopu na San Siru!Javi na pm ako si stvarno zainteresiran pa ću provjerit za mjesta za Inter(28.X u 20,30)

Tags
balkan

Posting Rules