![]() |
|
|
#4996 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
anderleht : milan 0:3
pipo , kaka , seedorf konačan predikt |
|
|
|
|
|
#4997 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
anderleht - milan
0 2 Pipo, Seedorf KONACAN PREDICT ej sto se tice ove lige , sad sam prico sa davidom vi samo nastavljajte postavljat prognoze i na kraju ce se to sve sabrat, znaci nema nikakvih prekida ,liga se nastavlja .. imate pozz od davida.
|
|
|
|
#4998 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Andrlecht- Milan 1:3
Inzaghi, kaka, Jankulovski KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakŕ; Ricardo Oliveira, Inzaghi.
Debut for Daniele Bonera in UEFA Champions League.
|
|
|
#5000 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#5001 |
|
Registered User
![]() |
Evo sad sam bas dobro pratio seddorfa imao je 16 tacnih pasova u prvom poluvremanu)od toga samo 6 naprjed a ostale sve je vraco lopte nazad)on jest dobar vezni al je sad brate katastrofa kad ga vidim kako trci ko da ima 120 god kao da igra mali nogomet jednostavno naseg coacha citaju kao knjigu zatvore kaku i pirla i sredine nema,jer gattuso nema tih sposobnosti da odigra pravu loptu a seddorfa da ne spominjem opet...
nesto smo i uradili preko kake pirla(kad su se dobro oznojili da dodju do lopte) pippa i janku jedino njih 4 nesto i rade u napadu a oliviera prvo se nije snasao drugo oteli su mu sestru i fakat treba ga razumit sto nista nije uradio, valjda ce gila konacno zabit.... Nada zadnja umire ALE MILAN FORZA MILAN
|
|
|
#5002 |
|
Moderator
![]() |
jaooov sta mu ucini Kaka sva cast majstoru. ev da ja malo prokomentarisem dosadasnji dio tekme, Bonera vidi se da mu treba iskustva jer on u Milanu onakve greske ne smije pravit,zamislite da je kakva vaznija utakmica pa da ostanemo bez igraca. odbrana dobro obavila poso i ako je bilo mali propusta kroz sredinu, gatsu i seedorf po meni su dobri al pirla nema ni na mapi.I ja se slazem to za Oliveiru al et docice i n jegovo vrijeme. nadam se da necemo primit go do kraja.
jao sta Dida skide ,nemoguce : )
Last edited by ENIS; 17-10-2006 at 15:18. |
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Moderator
![]() |
kaka zabio 500 go u euro kupovima za milan.
sto se tice tekme hmm dobro smo igrali , al vidi se da fali napadac koji ce moci opucat koji van 16 ili kontru istrcat to nam za sad fali , jer jedino kaka u klubu moze pretrcat 2-3 ovo ostalo nishta. 3 boda nam se pisu, ova formacija veceras nije bila losa trebali bi igrat sa ovakvom postavom sto je vise moguce samo kombinvat gatsua ili seedorfa sa gorcufom. al dida je branio odlicno samo da ostane u ovakvoj formi do kraja sezone i bice neshto od nas.
|
|
|
|
#5004 |
|
Registered User
![]() |
JANKU ODIGRAO ZA 10 ODLICAN I U NAPADU I U ODBRANI
ali da nam fali napadac fali itekako i to brzi kakav da moze pratit kaku a za kaku sta drugo reci koji ce nam....ronnie kad imamo njega
|
|
|
#5005 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
Bravo Za Nas!!!!!!!!!!!!! Lose Smo Igrali Prvo Poluvrijeme ,drugo Je Vec Bilo Bolje , Ali Slozicete Se Sa Mnom Da Bi Ovakvu Ekipu Trebalo Pocijepat 5-0 Kao Nekada,a Ne Da Se Patimo Sa Njima Kao Da Igramo Protiv Lyona .moramo Se Podhitno Popraviti Jos Mnogo!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#5006 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Seedorf je po meni pružio dobru partiju,Janku takođe,naš kapiten i Kaka su bili sjajni........
Kaka je ga ZABIO u po` Belgije,, @Bonera- ono se ne smije raditi,bezze dobit drugi žuti,ko što je neko rekao da ono uradi npr.protiv Barce- je*o bi mu mater.......,a i slabo se snalazi po desnoj strani, Cafu je i dalje bolji ,iako sporiji,,,,,,, Ljudi vratili smo samopouzdanje, i to je dobro,,,,i trebaju nam Snajder i Drogba(ili neko nj. kalibra,Eto,Henry,....),još žalim što nismo Crespa doveli,,,,,a Gili nam izvan forme... dobro je ,dobro ,,,,ima se čemu nadat,, i usput : Dida legendo svaka čast, bar je on u formi ![]() P.S. kad se igraju sljedeće tekme u serie A i CL, i sa kim igramo?'''''''''''''''''?????? ------------------------- FORZA MILAN ---------------------------
|
|
|
|
#5007 |
|
Moderator
![]() |
igramo protiv palerma kod kuce 22 .10 ,a 28 se igraju da gradska derbija jedan u ITA jedan u BiH .
Milan- Inter Velez - Zrinjski oba keca ![]()
|
|
|
|
#5008 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
FORZA MILAN!!!!
kak mi je drago.... i zbog bodova i zbog samopuzdanja... ma sve i drago mi je da je Kaka' zabio... samo da ne ode.... skoro sam se rasplakala kad sam ih vidla da slave! trebalo nam je to napokon! ![]()
|
|
|
|
#5009 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ponovno se ponavlja ista stvar, Seedorf je PROHODAO većinu tekme, bonera je STOPER a ne bek, oliveira jednostavno nije toliko dobar koliko mi mislimo, itd...
Ne znam, ako se barem malo ne pojačamo u siječnju, ništa od nas...
|
|
|
|
#5010 |
|
Moderator
![]() |
slazem se mrkiom ako ne dovedemo nekog nema od nas hljeba i onda ce i carla vjervatno otjerat
nadam se
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|