![]() |
|
|
#5221 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
ajde bar cemo ih razvalit i sa drugom ekipom, moja prognoza
3-1 borielox2 broki ![]()
|
|
|
#5222 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Milan - Brescia 2-0
Oliveira, Seedorf K.P. Sve mi još dobro, al kad vidim Favalija mrak mi padne na oči, neznam zašto su njega uopće dopeljali.
|
|
|
#5223 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Poništili su nam 2 penala u tekmi protiv Atalante,,Anceloti je digao neku frku u Italiji,,,protiv sudija - kaže da su milan oštetili u više kola i da je ovo "prelilo čašu".Galiani je isto popi*dio,,čovjek je cijelo vrijeme bodrio Milan.......on je pravi ROSSONER.
potrebne su nam izmjene,,,, a što Cafu da igra desnog boka sad protiv Brescie,,on će nam biti potreban protiv Rome,,,,koju ćemo dobiti ,i izaći iz krize,,,,....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, AC Milan - Brescia 3-0 Oliveira,Gourcuff,Boriello K.P. Valjda možemo dobiti KUP ove sezone,,,,,mada bi više volio CL,,,, a znamo sistem Ancelotia,,hoćemo sve,,a na kraju NIŠTA....... FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
#5224 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
evo i mene nazad... bez brige, čitala sam ja sve, samo mi se nije dalo uopće postat i predictat jer mi nije imalo smisla pored nekih na forumu i atmosfera mi je bila za popizdit...
ja zbilja nisam dugo predviđala, al nekak imam želju da nastavim bez obzira na dres, jer tko bi ga uoće osvojio pored ovog našeg super-Makedonca? uglavnom: Milan - Brescia 3-0 Oliveira x2 Borriello KONAČAN PREDICT uostalom, vratila sam se jer zbilja nisam imala s nikim komentirat o Milanu i to me ubijalo. trenutno sam vrlo nezadovoljna našom igrom i pitam se gdje nam je nestala motivacija i koji je uzrok takvom stavu i igrača i trenera. nisam više tolko za Ancelottija jer baš kao što su mnogi od vas rekli - njega već i najgluplji trener može pročitat! strava! ako nas ovi porazi od ne-baš-Bog-zna-kavih klubova n isu razbudili, ne znam šta hoće... a ništa, morat ćemo opet Irma i ja u akciju hehe - šalim se naravno ![]()
|
|
|
|
#5225 |
|
Registered User
![]() |
Evo još malo o predictima, naime, nagrada više nema. Nagrade su davali David i DeejaySale, a njih više nema, ako se predomisle, bit će ih
. Ja imam jedan stari dres (sezona 00/01) i nemogu ga dat, tako da ako netko ima neš s čim bi mogli nagradit najbolje nek se javi...A nama ostaje predviđanje rezultata iz zabave.... ![]()
|
|
|
#5226 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
dobrodosla nazad Eve nedostajala si nam hahaha super Makedonac ali kako sto je rekao Warp nagrada nema ali to nije bitno predvidjacemo radi zabave ne mora biti nagrade. i sta se nerviras zbog nekog kretena na forumu samo ignoriraj ih i sve ce biti u redu, inace i ja ne postujem mnogo na forumu ali to je zato sto nemam mnogo vremena sa fakultetom, ispiti i sve to FORZA MILAN!!! NOW MORE THAN EVER
|
|
|
|
#5227 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , Sheva , Nesta , Kaka , Zidan
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5228 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jebga da je bar kup osvojit, ak smo već u vako teškoj situaciji, već sam se gotov oprostio od LP, jebga Lyon je pravo moćan, krajnji red je da i oni osvoje, a što se tiče serie a, možete se slobodno smijat, al imam neki osjećaj da ćemo ipak na kraju završit u samom vrhu.
---------------------- AC Milan- Brescia 1-0 ACM: Kaladze (jebga dosad je bio ubiačniji od pola našeg napada )---------------------- @Mrki, nenadaj se ba, ovo se ja samo malo zezam, da i tebi dam malo nade da neodustaješ , neciljam na prvo mjesto, moje ambicije su direktan plasman u LP, neželim u kvalifikacije ![]() @Acmir kolko majke ti dižeš para na kladionici sedmično????
|
|
|
#5229 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
milan-brescia 3:1
gourcuff,borilleo,oli konacan predict
|
|
|
#5230 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
haha veruj mi bolje mi ide ovde na forumu, u kladionici je duga susha nisam fatio nista odavno nadam se ovaj vikend bice nesto ![]()
|
|
|
|
#5231 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadr...lenatore.shtml
evo gazzetta koja ima vrlo dobre novinare i prva objavi obicno transfere danas je objavila clanak u kojim kaze da ce carlo otici na kraju sezone a alternative su van basten(brlusconi ga obozava) spalleti(porodica mu zivi u milanu ja mislim?)i lippi koji ima veoma dobar odnos s gallijanijem dalje ima tu jos tassoti cezare maldini i jos neki al uglavnom ona trojica su u pol poziciji
|
|
|
#5232 |
|
Registered User
![]() |
Ma Lippi je doktor za sve njih, s njim bih bio najzadovoljniji, čovjek zbilja zna posao, i pobjednik je, osvaja, a ne ko Carlo luzer (čovjek izgubio sve šta se izgubit može u nogometu).... Ja bi ga stavio za trenera već sada, zasitio sam se Carla i njegove nepromjenjene taktike zadnjih 3/4 godine. A nije ni Van Basten loš izbor, iako je on vodio samo repku (ako se ne varam), a repka je opet drugačija od kluba... Ma s Lippijem bi se vratili na pobjedničke staze.
Na raznim portalima na netu također govore o tome da na ljeto dolazi Emerson, da mu je već sada dosta Reala bez obzira šta mu je dragi Cappelo tamo. I on bi dobro došao, za Italiju je Emerson ko stvoren, treba takav razarač na sredini. Kakva bi to čvrstina bila u vezi, Rino i Puma, a za fini vez zaduženi Ricky i Pirlo, to bi bilo super... A i stalno se spominju oni Argentinci Gonzalo Higuain, Rodrigo Palacio i Fernando Gago, sve odlični igrači za budućnost (za Fernanda Gagu također zainteresiran i Real, a ovu dvojicu bi Braida u Milan htio kao Božićne darove.. ).E sad, šta će od toga bit....
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 08-11-2006 at 04:49. |
|
|
|
|
|
#5233 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Ej ljudi vrato sam se nazalost s losim vjestima!!!! Nisam uspio uc u repku!!! Ali bilo mi je super!!!! Bio sam 5 na listi!!!! ah jeb'ga ima ljudi koji su bolji od mene!!!!!
|
|
|
|
#5234 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Za kaj ti to znaci??????? P.S. Milan:Brescia 2:1 KAKA, Gila
|
|
|
|
|
#5235 |
|
Registered User
![]() |
MILAN:ROMA 1:0
KAKA ili MILAN:ROMA 1:1 KAKA' Totti
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|