AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2006, 01:02   #5266

vlado

Registered User

vlado's Avatar

vlado is on a distinguished road
Pozdrav iz Crne Gore...
Sta mislite ko ce biti buduci trener Milana...Povezuju nas sa mnogo trenera: Rajkard, Lippi, Spaletti, Marco Van Basten...Ili ce ipaak ostati Anceloti sto je po meni lose...
vlado is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 06:33   #5267

josip

Registered User

Fave Players: Gattuso, Pirlo
josip is on a distinguished road
Ma ja ne bi ni jednog. Da me moze tko cut iz uprave predlozio bi im Hitzfelda. Taj lik bi uveo discipline u igru, pa se ne bi ovako igralo da se ne zna tko je na kojoj poziciji kao sto je sada. Ima 2. osvojene lige prvaka sa dva mogli bi reci kluba koja nisu u rangu najvecih, dortmundom i bayernom, a da ne govorim jos sta je sve napravio u domacim prvenstvima. Trenutno je slobodan i trebali bi ga angazirati. a poslije njega bi volio jedino lippija vidjet na klupi, a nikako ove sarlatane i kvazi trenere tipa rijkaaard, van basten i sl.
josip is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 06:35   #5268

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Ovo zbilja više nije dobro... Već se ponavljam, al zbilja nešto treba mjenjat. S ovakvom igrom i rezultatima se neće daleko dogurat, pitanje je hoće li Milan moć igrat ligu prvaka uopće sljedeće sezone.... Užas!

P.S. Kasnije će tablica, sad sam još mamuran da bih išta radio...

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 07:08   #5269

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Lippi čekamo te,,,,,Januare čekamo te....
Ne mogu samo igrati : Dida,Nesta,Pirlo,Kaka-----moraju i ostali
nešto ne štima u timu,,,,,ne znam šta je.............
Brocci,svaka čast na lijepom golu i na uloženom trudu........
Anceloti,hvala ti za sve,al dosta je ......................................
Zanima me samo kak biti četvrti u Serie A,,,,i kak igrati u CL sljedeće godine.....
Potrebne su promjene u načinu igre,taktici-------Lippi to može i zna........
Italijanski mediji zadnjih dana samo govore o AC Milanu,Lippiju i Ancelotiju,,,,,tak ako iko zamjeni Ancelotija,to će biti Lippi(što je i moja želja),jer je Anceloti pročitan.,,al ja se uzdam u drugi dio prvenstva,,sad smo u nekoj krizi iz koje očigledno ne možemo izaći..............................

FORZA MILAN,
MILAN PER SEMPRE....................................

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 07:10   #5270

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Originally Posted by vlado
Pozdrav iz Crne Gore...
Sta mislite ko ce biti buduci trener Milana...Povezuju nas sa mnogo trenera: Rajkard, [b]Lippi[/B], Spaletti, Marco Van Basten...Ili ce ipaak ostati Anceloti sto je po meni lose...

Pozdrav Vlado i DOBRODOŠAO

Old 12-11-2006, 11:23   #5271

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Redosljed nakon 17. Kola:

1. Acmir^ 28
2. _MaJi_tz 24
3. uvijek_rossoner 18
4. Mirza 17
5. Warp05 14
6. mrki 13
7. Josip 12
8. David_18 11*
9. Enis 11
10. eve 11
11. Paolo Maldini 11
12. AS13 10*
13. acm-zgb 9
14. Irma 9
15. Senahid1 9
16. KAKA_22 7
17. Lang 7
18. DeejaySale-Ri 6*
19. Shadowhunter 6*
20. ambro_foreverr 5*
21. King tiger 5*
22. Milanista Mosta 4*
23. E-Milan 3*
24. Adnan 1*
25. Blejim 1*

Evo i tablice, moguće su pogreške, ako primjetite javite da ispravim... Još tri kola za predomislit se...

Sljedeća utakmica:

Empoli - Milan 18.11.2006.

Campioni d`Europa
Old 12-11-2006, 11:30   #5272

vlado

Registered User

vlado's Avatar

Quote:
Originally Posted by Senahid1
Pozdrav Vlado i DOBRODOŠAO
Hvala
Jeste li procitali link da ce Ac Milan da potrosi 100 m za sledece 2 sezone...Sta vi mislite ko bi bio dobar da se dovede..Neko moje misljenje je da trebamo da kupimo neke mladje igrace koji su dobro na primjer.. Sneider bi bio dobar igrac da pojaca sredinu, Alex iz PSV bi bio dobar kao centralni bek, buffon kao golman kojeg ce juventus prodati svakako...i naravno bi nam trebao neki napadac...
Old 12-11-2006, 11:35   #5273

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Čitao sam jučer u novinama dvije mogućnosti vezane uz dolaske, sad to su sve nagađanja i ko zna šta će bit... Jedna kombinacija govori da sljedeće sezone dolaze Ronaldinho i Rijkaard u kompletu, a druga, meni bolja kombinacija, je da dolazi Lippi i da ima listu pojačanja, a na njoj su: Buffon, Xavi, Zambrotta, Barzagli, Barone i Trezeguet.

Uostalom evo članka...

Nastavljaju se spekulacije o tome tko će biti novi trener Milana. Prema najnovijoj verziji koju je objavio španjolski dnevnik AS, novi trener “rossonera” bit će Frank Rijkaard koji će sa sobom iz Barcelone dovesti i Ronaldinha.

Prema verziji koju je objavio Corriere dello Sport, Marcelo Lippi je već sastavio listu pojačanja ako postane trener Milaneza. To su: Buffon, Barzagli, Zambrotta, Xavi, Barone i Trezeguet.

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani demantirao je sve glasine i izjavio kako Ancelotti ostaje trener i dogodine.

Campioni d`Europa
Old 12-11-2006, 16:34   #5274

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ja mislim da nam prije svega se ne isplati Ronaldinho za te novce mozemo uzet dosta igraca jer sad nismo u situaciji da trazimo neke zvjezde ne mozemo da pobjedimo nikog nama trebaju:buffon zambrota(al moze tu abidal)dani alves(van de borre iz anderlechta je 87 god a masina na desnom beku)umjesto xavi koji je jako dobar meni nes vise pase de rossi ipak je on italijan,diego iz werdera je super isto...a dva stopera alex(psv)barzagli(novi nesta) a u napadu ja bi volio torresa.......
Ali uspjeo sam gledat par utakmica boce i rivera ona dvojica sto ih trazimo huigano i gago su xtra ovaj prvi bas lici na henry a drugi je slican pirlu
tolko od mene scout iz sjene

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 17:07   #5275

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Buffon je nedavno izjavio da zauvijek ostaje u Juventusu.......

Da sam ja trener,evo koga bih doveo(a ja i Lippi se slažemo ....... )
*Marco Amelia(Livorno)
*Barzagli(Palermo)
*Daniel Alves(Sevilla)
*Zambrotta(Barcelona)
*Emerson(Real Madrid)
*Trezeguet(Juventus)

Time bi pojačali naš tim na svim pozicijama
ev formacije

--------------------------------Amelia--------------------------------------
----Alves----------Nesta----------------------Barzagli-----------Zambrotta--
-----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
-------------Gattuso-----------Emerson------------Pirlo------------------------
------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------Kaka'-----------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
-------------Trezeguet------------------------Gilardino------------------------

Coach: Marcello Lippi
Vice president:Adriano Galiani
President:Silvio Berlusconi

Old 12-11-2006, 17:37   #5276

WEKI

Registered User

WEKI's Avatar

Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
WEKI is on a distinguished road
pozdrav svima !!!! mislim da treba rijkaarda i ronaldihna dovest u kompletu jer dosta nam je prosjecnih igraca sto dolaze u milan jer mi uvijek trebamo imati zvijezde! a ko nam je sad zvijezda osim kake i donekle pirla? anceloti vise nemoze biti trener jer smo procitani a i doslo je do zasicenja u ekipi. Neznam sta nam se desava sa odbranom nesta i maldini su totalno van forme???????????
WEKI is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2006, 21:50   #5277

vlado

Registered User

vlado's Avatar

Quote:
Originally Posted by WEKI
pozdrav svima !!!! mislim da treba rijkaarda i ronaldihna dovest u kompletu jer dosta nam je prosjecnih igraca sto dolaze u milan jer mi uvijek trebamo imati zvijezde! a ko nam je sad zvijezda osim kake i donekle pirla? anceloti vise nemoze biti trener jer smo procitani a i doslo je do zasicenja u ekipi. Neznam sta nam se desava sa odbranom nesta i maldini su totalno van forme???????????
Samo nek dovode igrace i super ce biti...Nego se bojim da ce biti kao za vrijeme ljetnjeg prelaznog perioda, toliko prica i od svega toga nista...nisam siguran da je dobar prijedlog ronaldinjo, ne znam kako bi on igrao u Italiji jer je drugaciji nacin fudbala, a i gledajuci svjetsko prvenstvo on nije igrao bash dobro u duetu sa kakom...bolje da se dovedu 3 dosta dobra igraca za istu cijenu. Citao sam na jednom sajtu da je Lippi izjavio da on nema nikakve veze sa Milanom...
Old 13-11-2006, 13:23   #5278

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
oskarius
Pozdrav svima..

Mislim da sam najstariji član(1999.g.) među vama, ali nisam bio tako redovit na forumu..Eto, vidim da vlada loše raspoloženje i pesimizam, a s obzirom na ono što smo navikli u posljednje vrijeme od Milana, nije ni čudo..

Sve ove priče o brojnim novim igračima i trenerima jednostavno nisu realne..U zimskom roku ne vjerujem da će biti neke značajnije kupnje, možda novi napadač ili neki obrambeni, uglavnom ništa spektakularno..

Ove nam godine jednostavno previše stvari ne polazi od ruke..Primamo golove totalno nekarakteristične za nas, ne možemo zabiti gol iako smo prošle sezone bili najefikasniji(Ševčenko, naravno.. ) itd..Što je najgore, uopće ne igramo tako loše, dosad nas doista nitko nije nadigrao, niti Roma, ni Inter, a najmanje Palermo..

Za razliku od većine vas, ja ne smatram Carla najvećim krivcem, dapače uopće ne bi htio da on ode..Najveći problem po meni, leži u kompletnoj ekipi i pojedinim igračima koji nikako da dođu u pravu formu..Gilardino, Pirlo, Inzaghi, Oliveira pa i Seedorf jednostavno nisu na pravoj razini i kad se dodaju nevjerojatne pogreške u obrani koja bi svojim iskustvom trebala biti zaštićena od toga, nije ni čudo da su nam rezultati tako loši..

Naravno, Calciopoli i sve oko toga, glavni su razlog svega ovoga, od slabog transfer marketa do ovog hendikepa od -8 koji nam je nabio dodatni teret na leđa..Bit će još dosta problema, ali ja sam optimističan i vjerujem da ćemo se ubrzo vratiti u pravi ritam..CL je još uvijek veliki motiv, a u ligi moramo osigurati barem 4. mjesto(iako nam neće trebati nakon što osvojimo LP..)..

Eto, nadam se da vas nisam ubio u pojam s ovim postom..Forza Milan..
oskarius is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2006, 13:58   #5279

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

@oskarius
Donekle se slažem sa tobom,,al krivi su brate i Ancelotti i neki igrači,,,trenutno smo u krizi,a čim iz nje izađemo opet ćemo kršiti sve pred sobom......NADAM SE.!

Ono što mi je drago je da smo i dalje STRAH i TREPET za druge timove,,al ja mislim da je za ovo naše stanje kriv Calciopoli,kazna,slabi transferi u ljetnom periodu,Ancelotijeva nepromjenjena taktika,loša forma nekih igrača,a sad i povrede nekih od njih(Gattuso,Dida).
U januaru moramo nešto napraviti,mada sumnjam,,treba nova i mlada odbrana i jedan dobar golgeter....

POZZ ljudi

FORZA MILAN

Old 13-11-2006, 16:31   #5280

josip

Registered User

Fave Players: Gattuso, Pirlo
josip is on a distinguished road
Ne bih se slozio tu s nekima da igramo dobro i da nemamo srece itd. Igramo onoliko koliko nam protivnik da, a to smo najvise vidjeli i protiv intera i protiv rome. Kad se protivnik povuce tek onda pocnemo igrati, a kad protivnik zeli igrati, ne mozemo ni do lopte doci. a to mi se ne svida. vidjeli smo sad protiv rome kakvo je stanje bilo kad smo dali gol, jednostavno smo stali, ali ne zato sto su nasi odustali i zadovoljili se bodom nego zato sto su ovi igrali, dakle radili ono sto mi ne radimo, kombinirali i grizli. Nismo imali veznog reda, a obrana nikako nije stimala. a o bokovima da i ne govorim.
josip is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules