![]() |
|
|
#5311 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Ma pusti to suđenje..Ne znam za Juve, ali gledao sam gotovo sve tekme Milana i ne smatram da je to najveći uzrok za ovako loš početak sezone..Bilo je grešaka na našu štetu, ali po meni to sve spada u sferu uobičajenog suđenja..Nadam se da o tome nećemo morati puno raspravljati, a one koji su bili umiješani u takve stvari treba teško kazniti..
Eto, gledam sad tekmu protiv Empolija i ništa novo..Igramo loše, sporo i bez pravih prilika..Oliveira je stvarno podigao formu, ali nema sreće..Kad ga gledam, jednostavno imam osjećaj da nikad neće zabiti..Gila loš, Kaka i Seedof iscrpljeni, a Pirlo nije ni sjena onog vrhunskog playmakera sa Svjetskog prvenstva.. Ne znam, nadam se da ćemo pobijediti, ali i dalje to nije ona igra kakva je potrebna da se izvučemo iz ove krize..Svejedno, Forza Milan!!! |
|
|
|
|
|
#5312 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Pa nemogu vjerovat, dajte gol više, 70 min još uvjk 0-0!!!!!
|
|
|
#5313 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
to je zato što pravila nalažu da ukoliko golman kao posljednji igrač obrane sruši igrača koji ga je zaobišao,ili ga upravo zaobilazi i ide sam prema praznom golu, slijedi isključenje. Normalna stvar, ali na normalne stvari Juventini nisu navikli, sorry al tako je.
|
|
|
|
|
#5314 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kao prvo igrac Albinoleffea je bio u zaledju kad je izasao ispred Buffona. Kao drugo Buffon je startao na loptu ( tako bar on kaze), ali cak i da nije startao na loptu, nego na igraca, to je penal, ali ne i crveni karton. Crveni karton je ako vratar faulira izvan svog prostora (kao Lehmann u finalu CL ) ili ako faulira igraca otkoko ga je ovaj zaobisao. Koliko si samo puta vidio da golman skrivi penal a da ne dobije crveni karton ? Stalno je tako, zar ne ? Mada i nije vazno. Stvar je u tome sto je Juve konstantno na meti suca. Deschamps i svi iz Juvea se zale na sudjenje, ali to nema ni po medijima ni po novinama. Svaki put nam ozljede nekog igraca, a nitko ni zuti karton ne dobije ( u zadnjih 3 tjedna ozlijedili nam Legrotiaglea, Del Piera, Zalayetu, Trezegueta, Marchionnija a danas i Zannettija), dok svaki start Juveovih igraca je ili zuti, ili crveni ili penal. A jos interesantnije je da Juve koji obicno ima 80% possesion, i stvara minimum 20 sansi po mecu, nije dobio nijedan penal do sada u ovih 12 kola. Cak se i Trezeguet zalio da ga izgleda treba neko ubiti da mu sudac svira penal. Znam da ces reci da se u proslosti dogadjalo upravo suprotno....ali zar nije ideja ovih Calciopoli sudjenja bila da se unisti "cheating" u Talijanskom nogometu i da se igra fair-play. Kolko vidim, ovo nije fair play, nego vracaju nam milo za drago. I razumijem zasto neko zeli vratit milo za drago Milanu, jer je Milan konkurencija Interu, Morratiju i Rossiju......ali zasto bi neko sudio protiv Juvea kad je svima jasno da ce Juve opet uc u serie A jer je suvise jak za te Serie B timove, pa cak i ako mu svi igraci dobiju crveni karton i sude 2 penala protiv Juvea na svakom mecu ! |
|
|
|
|
|
|
#5315 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za mene nisi dobro dosao... Ja jednostavno MRZIM svakog juventina,
pa bio mi on i rodjeni brat... To sto pricas za to sudjenje zaista me zasmijava... pa vama treba na startu utakmice odmah dati 2 crvena kartona pa tek onda ostalo... Kako ste samo uzimali scudetta zadnjih 10 godina,malo vam je sta vam rade... sjeti se samo prosle sezone kakve ste penale dobijali koji cak i nisu skrivljeni u šesnaestercu, a za ostalo da ne govorim... Mene bi bilo stid biti njihov navijac a kamoli nesto prigovarati na sudjenje ... Čak ste i najbolje prosli od svih kaznjeni po meni... Trebali ste biti izbaceni u Seriu C i minus 30 bodova... Do nove godine ce vam smanjiti i onih jadnih -9 koliko ste dobili od prvobitnih -30. Zato nemoj ti nama pricat kakvo je kome sudjenje... a sad sto se tice nasih,to je dr prica... Ljudi ne mogu dati gola da igramo cijelu noc... DEFINITIVNO je mislim i Berlusconiu jasno da Ancelotti MORA da ide... A pojacanja netrebam ni spominjati... Koliko sam cuo Cafu ide u Brazil mozda cak i u Januaru,jos kad bi ga slijedili i ostali penzioneri bilo bi super... Ali mi smo AC Milan i dignut ćemo se mi ako ne vec u utorak u C L . FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5316 |
|
Registered User
![]() |
Ok, vidim da si jako mlad, da jos letis i da nema svrhe svadjati se s tobom, pa cu zato izbjegavat ovaj topic.
A to sto tebi smetam, to me uopce ne zanima. Ja sam clan MM ka sto si i ti. Nikoga ne vrijedjam i pomazem s infoima kad god mogu. A ako ti tako strasno smetam, onda slobodno napisi PM (poruku, ukoliko ne znas sta je PM) nekom modu ili adminu i lipo ih zamoli da me izbace. Prihvatit cu njihovu odluku. P.S : Trebas PM napisat na engleski ![]() |
|
|
|
|
|
#5317 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Žalosno, žalosno....
A sad što se tiče AC Milana, j jebga, stvarno sramota, rušimo svoj ugled, znam da svaka ekipa dođe u neki period kada im ide loše, al nama se ovo pravo oduži, u janurau valja neš pod hitno mijenjat
|
|
|
#5318 | ||
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Ako nekog smeta, neka ga jednostavno ignorira, meni je osobno drago ovdje vidjeti navijače drugih klubova jer to može samo pomoći u smislu objektivnosti na ovom forumu..Postoje Moderatori koji će valjda reagirati ako netko prekrši pravila foruma.. A s druge strane zanimaju me i događanja u Serie B, pa.. Quote:
Last edited by oskarius; 18-11-2006 at 20:26. |
||
|
|
|
|
|
#5319 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
U svakom slučaju, dobrodošao Tony, meni ne smetaš, dapače, malo raznolikosti da nebude monotono na forumu, naravno dok je sve u granicama neke pristojnosti i korektnosti, što si do sada i pokazao... A šta se tiće Milana, pa koga oni mogu dobiti, ovo je 5 il 6 pu ove sezone da 0-0 završava tekma (ajd bar nisu izgubili), nisam gledao kako su igrali, al to više nije ni bitno, mogu igrat i super al ako postižu ovakve rezultate loše je. Teško ćemo mi do Champions Legue sljedeće sezone i već me ozbiljno strah hvata, jer bez toga nema para, nema pojačanje, čak i prodaja nekih igrača je moguća. Promjene su potrebe,(već po 8 put govorim). Al me živcira tio što svi negiraju da je nekakva kriza, ak ovo nije kriza za klub koji je navikao nas sve na pobjede i viskoe pozicije i ambicije onda neznam šta je kriza. Treba reč loše je, Carlu nogu dat, uzet Lippija do poluseznoe da upozna igrače malo, pojačat se na zimu i drugi dio prvenstva gazit... ![]()
|
|
|
|
#5320 |
|
Registered User
![]() |
Č
Evo Samo Da Obavjestim Neke Koji Neznaju....otvara Se Mala Klub Slavonija I Zagreb Al Naravno Da Su I Svi Drugi Dobro Dosli...sta Dobivate?organizirani Odlazak Na Milanove Tekma,nabavku Karata Za Sve Utakmice,15 Posto Popusta U Milanovom Shopu...svim Novim Clanovima Pokloni...sal,kapa,kalendar....svi Zainteresirani Neka Mi Se Jave Na Pp Ili [email protected]
|
|
|
|
|
|
#5321 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Welcome Toni !
Ostavio sam ti poruku na Milan club Rijeka... Tony29, iako se ti i ja uvijek "posvađamo" oko Juveta i Milana, dragomi je što si ovdje i pozivam te da što duže ostaneš. Forum je zanimljiviji a i ne zaboravimo da bi nogomet trebao biti igra, zabava. Tako da - Juve merda! Evo par vijesti: Milan je Riveru ponudio više od Reala za Higuana i sada je trensfer tog mladog napadača neizvjestan....što će biti ne znamo! Ilsinho se navodi kao zamjena za Cafua koji bi nas mogao napustiti već u siječnju.
|
|
|
|
#5322 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ni za Brazilca nisam nikad čuo, a dobro je da ima talijansku putovnicu i ako bude kao Cafu, ja sretan.. Malo mi je krivo što nismo kupili onog malog Marcela, to će biti veliki igrač.. |
|
|
|
|
|
|
#5323 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
![]() |
pa nemogu da vjerujem da najruzniji dres na svijetu mora biti na nasem sajtu pa to je katastrofa
|
|
|
|
|
|
#5324 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5325 |
|
Registered User
![]() |
Redosljed nakon 19. Kola:
1. Acmir^ 28 2. _MaJi_tz 24 3. uvijek_rossoner 18 4. Mirza 17 5. Warp05 14 6. mrki 13 7. Enis 12 8. Josip 12 9. David_18 11* 10. eve 11 11. Paolo Maldini 11 12. AS13 10* 13. acm-zgb 9 14. Irma 9 15. Senahid1 9 16. KAKA_22 7 17. Lang 7 18. DeejaySale-Ri 6* 19. Shadowhunter 6* 20. ambro_foreverr 5* 21. King tiger 5* 22. Milanista Mosta 4* 23. E-Milan 3* 24. Adnan 1* 25. Blejim 1* 26. Tony29. 0 Evo rezultata, nema nekih promjena, svi nule osim Enisa, on je pogodio x, moguće pogreške, javite ako šta skužite, dva kola za predomislit se (*)... Sledeća tekma: 21.11. AEK - Milan 20.45h
|
| Tags |
| balkan |
|
|