AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-11-2006, 13:03   #5311

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
oskarius
Ma pusti to suđenje..Ne znam za Juve, ali gledao sam gotovo sve tekme Milana i ne smatram da je to najveći uzrok za ovako loš početak sezone..Bilo je grešaka na našu štetu, ali po meni to sve spada u sferu uobičajenog suđenja..Nadam se da o tome nećemo morati puno raspravljati, a one koji su bili umiješani u takve stvari treba teško kazniti..

Eto, gledam sad tekmu protiv Empolija i ništa novo..Igramo loše, sporo i bez pravih prilika..Oliveira je stvarno podigao formu, ali nema sreće..Kad ga gledam, jednostavno imam osjećaj da nikad neće zabiti..Gila loš, Kaka i Seedof iscrpljeni, a Pirlo nije ni sjena onog vrhunskog playmakera sa Svjetskog prvenstva..

Ne znam, nadam se da ćemo pobijediti, ali i dalje to nije ona igra kakva je potrebna da se izvučemo iz ove krize..Svejedno, Forza Milan!!!
oskarius is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2006, 13:34   #5312

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Pa nemogu vjerovat, dajte gol više, 70 min još uvjk 0-0!!!!!

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2006, 13:38   #5313

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tony29.
. Buffon je dobija crveni karton u 20 min. zbog faula u svom prostoru...i jos penal dosudija sudac. GL

to je zato što pravila nalažu da ukoliko golman kao posljednji igrač obrane sruši igrača koji ga je zaobišao,ili ga upravo zaobilazi i ide sam prema praznom golu, slijedi isključenje. Normalna stvar, ali na normalne stvari Juventini nisu navikli, sorry al tako je.
Old 18-11-2006, 15:02   #5314

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
to je zato što pravila nalažu da ukoliko golman kao posljednji igrač obrane sruši igrača koji ga je zaobišao,ili ga upravo zaobilazi i ide sam prema praznom golu, slijedi isključenje. Normalna stvar, ali na normalne stvari Juventini nisu navikli, sorry al tako je.
Pa i nije bas normalno Mrki.
Kao prvo igrac Albinoleffea je bio u zaledju kad je izasao ispred Buffona. Kao drugo Buffon je startao na loptu ( tako bar on kaze), ali cak i da nije startao na loptu, nego na igraca, to je penal, ali ne i crveni karton.
Crveni karton je ako vratar faulira izvan svog prostora (kao Lehmann u finalu CL ) ili ako faulira igraca otkoko ga je ovaj zaobisao. Koliko si samo puta vidio da golman skrivi penal a da ne dobije crveni karton ? Stalno je tako, zar ne ?

Mada i nije vazno. Stvar je u tome sto je Juve konstantno na meti suca. Deschamps i svi iz Juvea se zale na sudjenje, ali to nema ni po medijima ni po novinama. Svaki put nam ozljede nekog igraca, a nitko ni zuti karton ne dobije ( u zadnjih 3 tjedna ozlijedili nam Legrotiaglea, Del Piera, Zalayetu, Trezegueta, Marchionnija a danas i Zannettija), dok svaki start Juveovih igraca je ili zuti, ili crveni ili penal.
A jos interesantnije je da Juve koji obicno ima 80% possesion, i stvara minimum 20 sansi po mecu, nije dobio nijedan penal do sada u ovih 12 kola. Cak se i Trezeguet zalio da ga izgleda treba neko ubiti da mu sudac svira penal.

Znam da ces reci da se u proslosti dogadjalo upravo suprotno....ali zar nije ideja ovih Calciopoli sudjenja bila da se unisti "cheating" u Talijanskom nogometu i da se igra fair-play.
Kolko vidim, ovo nije fair play, nego vracaju nam milo za drago.
I razumijem zasto neko zeli vratit milo za drago Milanu, jer je Milan konkurencija Interu, Morratiju i Rossiju......ali zasto bi neko sudio protiv Juvea kad je svima jasno da ce Juve opet uc u serie A jer je suvise jak za te Serie B timove, pa cak i ako mu svi igraci dobiju crveni karton i sude 2 penala protiv Juvea na svakom mecu !
Tony29. is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2006, 17:11   #5315

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Za mene nisi dobro dosao... Ja jednostavno MRZIM svakog juventina,
pa bio mi on i rodjeni brat...

To sto pricas za to sudjenje zaista me zasmijava...
pa vama treba na startu utakmice odmah dati 2 crvena kartona pa tek onda ostalo...
Kako ste samo uzimali scudetta zadnjih 10 godina,malo vam je sta vam rade...
sjeti se samo prosle sezone kakve ste penale dobijali koji cak i nisu skrivljeni u šesnaestercu, a za ostalo da ne govorim...
Mene bi bilo stid biti njihov navijac a kamoli nesto prigovarati na sudjenje ...
Čak ste i najbolje prosli od svih kaznjeni po meni...
Trebali ste biti izbaceni u Seriu C i minus 30 bodova...
Do nove godine ce vam smanjiti i onih jadnih -9 koliko ste dobili od prvobitnih -30.
Zato nemoj ti nama pricat kakvo je kome sudjenje...

a sad sto se tice nasih,to je dr prica... Ljudi ne mogu dati gola da igramo cijelu noc...
DEFINITIVNO je mislim i Berlusconiu jasno da Ancelotti MORA da ide...
A pojacanja netrebam ni spominjati...
Koliko sam cuo Cafu ide u Brazil mozda cak i u Januaru,jos kad bi ga slijedili i ostali penzioneri bilo bi super...
Ali mi smo AC Milan i dignut ćemo se mi ako ne vec u utorak u C L .

FORZA AC MILAN FORZA B H F
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2006, 17:28   #5316

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Ok, vidim da si jako mlad, da jos letis i da nema svrhe svadjati se s tobom, pa cu zato izbjegavat ovaj topic.
A to sto tebi smetam, to me uopce ne zanima. Ja sam clan MM ka sto si i ti. Nikoga ne vrijedjam i pomazem s infoima kad god mogu.
A ako ti tako strasno smetam, onda slobodno napisi PM (poruku, ukoliko ne znas sta je PM) nekom modu ili adminu i lipo ih zamoli da me izbace. Prihvatit cu njihovu odluku.

P.S : Trebas PM napisat na engleski
Tony29. is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2006, 18:20   #5317

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Žalosno, žalosno....

A sad što se tiče AC Milana, j
jebga, stvarno sramota, rušimo svoj ugled, znam da svaka ekipa dođe u neki period kada im ide loše, al nama se ovo pravo oduži, u janurau valja neš pod hitno mijenjat
Old 18-11-2006, 20:15   #5318

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

oskarius
Quote:
Ok, vidim da si jako mlad, da jos letis i da nema svrhe svadjati se s tobom, pa cu zato izbjegavat ovaj topic.
A to sto tebi smetam, to me uopce ne zanima. Ja sam clan MM ka sto si i ti. Nikoga ne vrijedjam i pomazem s infoima kad god mogu.
A ako ti tako strasno smetam, onda slobodno napisi PM (poruku, ukoliko ne znas sta je PM) nekom modu ili adminu i lipo ih zamoli da me izbace. Prihvatit cu njihovu odluku.
Nema potrebe za ovakvim stvarima, Tony je član ovog foruma ravnopravan sa nama i ostalim Milanistima..Iako navijač Juventusa, ponaša se normalno, ne vrijeđa nikoga i definitivno pridonosi ovom forumu u pozitivnom smislu..Čini mi se da je i prije bilo navijača Juventusa i nije bilo nekih većih problema ako netko nije došao samo raditi probleme i vrijeđati..Isto tako, svaki Juventino ovdje bi trebao znati reagirati na kulturan način prilikom nekih niskih udaraca jer ovo je ipak crveno-crno područje..

Ako nekog smeta, neka ga jednostavno ignorira, meni je osobno drago ovdje vidjeti navijače drugih klubova jer to može samo pomoći u smislu objektivnosti na ovom forumu..Postoje Moderatori koji će valjda reagirati ako netko prekrši pravila foruma..

A s druge strane zanimaju me i događanja u Serie B, pa..

Quote:
Originally Posted by MIRZA
jebga, stvarno sramota, rušimo svoj ugled, znam da svaka ekipa dođe u neki period kada im ide loše, al nama se ovo pravo oduži, u janurau valja neš pod hitno mijenjat
Ma zapravo, uopće nije sramota odigrati s Empolijem u gostima neriješeno..Stvar je u tome da smo mi u krizi i sve osim pobjede nam se čini kao puno teži neuspjeh nego što u stvarnosti zbilja je..Nemamo niti sreće, a mnogo stvari definitivno ne štima u našim redovima..Ne znam, za sada samo FORZA MILAN..

Last edited by oskarius; 18-11-2006 at 20:26.
Old 19-11-2006, 02:21   #5319

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Quote:
Mada i nije vazno. Stvar je u tome sto je Juve konstantno na meti suca. Deschamps i svi iz Juvea se zale na sudjenje, ali to nema ni po medijima ni po novinama. Svaki put nam ozljede nekog igraca, a nitko ni zuti karton ne dobije ( u zadnjih 3 tjedna ozlijedili nam Legrotiaglea, Del Piera, Zalayetu, Trezegueta, Marchionnija a danas i Zannettija), dok svaki start Juveovih igraca je ili zuti, ili crveni ili penal.
A jos interesantnije je da Juve koji obicno ima 80% possesion, i stvara minimum 20 sansi po mecu, nije dobio nijedan penal do sada u ovih 12 kola. Cak se i Trezeguet zalio da ga izgleda treba neko ubiti da mu sudac svira penal.
E pa to je druga liga, lošije momačdi, lošiji suci, lošiji tereni, ......

U svakom slučaju, dobrodošao Tony, meni ne smetaš, dapače, malo raznolikosti da nebude monotono na forumu, naravno dok je sve u granicama neke pristojnosti i korektnosti, što si do sada i pokazao...

A šta se tiće Milana, pa koga oni mogu dobiti, ovo je 5 il 6 pu ove sezone da 0-0 završava tekma (ajd bar nisu izgubili), nisam gledao kako su igrali, al to više nije ni bitno, mogu igrat i super al ako postižu ovakve rezultate loše je. Teško ćemo mi do Champions Legue sljedeće sezone i već me ozbiljno strah hvata, jer bez toga nema para, nema pojačanje, čak i prodaja nekih igrača je moguća. Promjene su potrebe,(već po 8 put govorim). Al me živcira tio što svi negiraju da je nekakva kriza, ak ovo nije kriza za klub koji je navikao nas sve na pobjede i viskoe pozicije i ambicije onda neznam šta je kriza. Treba reč loše je, Carlu nogu dat, uzet Lippija do poluseznoe da upozna igrače malo, pojačat se na zimu i drugi dio prvenstva gazit...

Campioni d`Europa
Old 19-11-2006, 04:58   #5320

toni-vk

Registered User

toni-vk is on a distinguished road
Č

Evo Samo Da Obavjestim Neke Koji Neznaju....otvara Se Mala Klub Slavonija I Zagreb Al Naravno Da Su I Svi Drugi Dobro Dosli...sta Dobivate?organizirani Odlazak Na Milanove Tekma,nabavku Karata Za Sve Utakmice,15 Posto Popusta U Milanovom Shopu...svim Novim Clanovima Pokloni...sal,kapa,kalendar....svi Zainteresirani Neka Mi Se Jave Na Pp Ili [email protected]
toni-vk is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2006, 08:51   #5321

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Welcome Toni ! Ostavio sam ti poruku na Milan club Rijeka...
Tony29, iako se ti i ja uvijek "posvađamo" oko Juveta i Milana, dragomi je što si ovdje i pozivam te da što duže ostaneš. Forum je zanimljiviji a i ne zaboravimo da bi nogomet trebao biti igra, zabava. Tako da - Juve merda!

Evo par vijesti: Milan je Riveru ponudio više od Reala za Higuana i sada je trensfer tog mladog napadača neizvjestan....što će biti ne znamo! Ilsinho se navodi kao zamjena za Cafua koji bi nas mogao napustiti već u siječnju.
Old 19-11-2006, 13:51   #5322

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

oskarius
Quote:
Originally Posted by mrki
Evo par vijesti: Milan je Riveru ponudio više od Reala za Higuana i sada je trensfer tog mladog napadača neizvjestan....što će biti ne znamo! Ilsinho se navodi kao zamjena za Cafua koji bi nas mogao napustiti već u siječnju.
Puno se strke diglo oko te dvojice Argentinaca, Gaga i Higuaina, jesu li zbilja tako dobri?? Ja ne znam, ali mislim bi nam trenutno više koristio vezni igrač..Kako god bilo, tko god dođe, dobrodošao je jer su nam promjene nužne..

Ni za Brazilca nisam nikad čuo, a dobro je da ima talijansku putovnicu i ako bude kao Cafu, ja sretan.. Malo mi je krivo što nismo kupili onog malog Marcela, to će biti veliki igrač..
Old 19-11-2006, 18:04   #5323

WEKI

Registered User

WEKI's Avatar

Fave Players: MALDINI ,BARBAREZ
WEKI is on a distinguished road
pa nemogu da vjerujem da najruzniji dres na svijetu mora biti na nasem sajtu pa to je katastrofa
WEKI is offline   Reply With Quote
Old 19-11-2006, 18:17   #5324

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

oskarius
Quote:
Originally Posted by WEKI
pa nemogu da vjerujem da najruzniji dres na svijetu mora biti na nasem sajtu pa to je katastrofa
Haha..Pa razlikuje se samo u jednoj boji, a ne smeta i ako si Grobar..
Old 20-11-2006, 07:48   #5325

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Redosljed nakon 19. Kola:

1. Acmir^ 28
2. _MaJi_tz 24
3. uvijek_rossoner 18
4. Mirza 17
5. Warp05 14
6. mrki 13
7. Enis 12
8. Josip 12
9. David_18 11*
10. eve 11
11. Paolo Maldini 11
12. AS13 10*
13. acm-zgb 9
14. Irma 9
15. Senahid1 9
16. KAKA_22 7
17. Lang 7
18. DeejaySale-Ri 6*
19. Shadowhunter 6*
20. ambro_foreverr 5*
21. King tiger 5*
22. Milanista Mosta 4*
23. E-Milan 3*
24. Adnan 1*
25. Blejim 1*
26. Tony29. 0

Evo rezultata, nema nekih promjena, svi nule osim Enisa, on je pogodio x, moguće pogreške, javite ako šta skužite, dva kola za predomislit se (*)...

Sledeća tekma: 21.11. AEK - Milan 20.45h

Campioni d`Europa

Tags
balkan

Posting Rules