![]() |
|
|
#526 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ne trebamo više nikada igrati u Sarajevo. Koševo je ukleto, živjelo Bilino polje. Sreća pa nam je sad istekla zabrana ne igranja u Zenici.
A na ovakvu lošu igru je najvjerovatnije uticao pritisak koji je vršen na naše igrače da moraju pobijediti. Glavno je da nismo izgubili. I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU. BH FANATICOS
|
|
|
#527 |
|
Registered User
![]() |
Ma bolan nema veze igra li se u Sarajevu,Zenici ili Katmandu kada igraju kao zadnje p****.Ja sam nakon Belgije sjeban za cijeli april mjesec.Drndas 50 u autobusu,tlak ti bude na 1000 a njih i one lopove iz saveza boli neka stvar.Treba sve to pobiti.
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso
![]() |
Miso Kovac je kralj!!!
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Trebamo jednom igrat na Tusnju hehehe
. sta je ovo ljudi slabo vas postavalja postove ajde malo doasdno je pravo ![]()
|
|
|
|
#530 |
|
Moderator
![]() |
Slažem se sa tobom, da hoće igrati na Tušnju...
![]() Ma u Tuzlu samo daju neke bezveze utakmice, zadnja je bila u košarci BiH-Holandija, bio sam na njoj atmosfera je bila sila. Što nisu dali da se igra u Tuzli sa Litvanijom, Izraelom ili Hrvatskom (kad smo bili u grupi prije par godina).
|
|
|
#531 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
nema veze j.... sve to ajm se sad malo VISE okrenuti sutrasnjom derbyu oni bez adriana mi bez andrije ..valjda ce sve biti ok p.s. valjda ce te vi navijati za ROSSONERE
![]() |
|
|
|
|
|
#532 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
My Bad...ipak Sheva Igra....uh Steta
![]() |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Moderator
![]() |
ja igra sheva ,procito sam komentar Ancelotija i kaze da ce mozda citavu utakmicu odigrat , ma bice to dobra utakmica .. ali milan ce nastavitit tradiciju i pobijedit .
ako milan pobijedi ima da napravimo slavlje na forumu ![]()
|
|
|
|
#534 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Zaboravila sam...jel Miso Kovac neki pevac
....garant sam sad lupila......
|
|
|
|
#536 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Evo i mene nakon dugo vremena,pozdrav svim Milanistima s Balkana!Otkad sam zadnji put bio na forumu moram vam se pohvaliti da sam bio na Milan-Barcelona,Milan-Manchester i da uskoro idem na uzvratnu Inter-Milan!To sve idem preko MilanCluba Rijeka i svaka cast vodstvu kluba sto je uspjelo pribaviti karte za uzvrat kad ce biti samo 10% Milanovih navijaca na stadionu i nas 10 iz Rijeke medju njima!Nas taj put(Palma Nova-Milano i nazad) + ulaznica dodje 55€ i vise neznam na sta da potrosim novce kad dodjem na San Siro jer imam svega(10-tak salova,3 original dresa,neznam ni sam koliko laznjaka dresova koji tamo dodju 10€,marama,kapa...)pa sam sad poceo vec i staroj kupovati komplete salova i kapa sa amblemom Milan Girl ili Milan Lady(Curi sam to odavno kupio)!
Na prvu tekmu sa interom idu 4 iz Rijeke i u cetvrtak na sastanku MilanCluba Rijeka ce nam doci ispricati dojmove i pokazati slike,a za uzvrat smo zaduzeni tajnik Donda i ja za slike i dojmove pa cu ih i vama ovdje probati prenijeti koliko god to bilo nemoguce!Eto toliko zasad,nadam se da necu vise toliko dugo izbivati sa ovog foruma! Pozdrav svima i FFFOOORRRZZZAAA MMMIIILLLAAANNN |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Moderator
![]() |
Blago tebi cojce ti si najsretniji na svijetu kad ides na te tekme
, ova bosna je smece zivo , trebam se preselit u Rijeku , steta sto nema taj MilanClub kod nas bilo bi stvarno super al et staces. al moramo mi ovdje kako to osnovat taj klub ![]() sigruno je potrebno puno para za to
|
|
|
|
#538 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Pa mislim da nije potrebno puno para nego par vas sa puno volje i ambicija te puno potrosenih impulsa za telefonska dogovaranja!Vjerojatno bi vama bilo teze to napraviti jer ste dalje od Milana nego mi,ali probaj malo pitati na mail Milan Cluba Rijeka,mozda ti se moze pomoci da to uspije!Nama je predsjednik sportski novinar Radio Rijeke Andrea Marshanich pa ima neke veze u tim sportskim krugovima i talijanskoj zajednici pa je sve to skupa pomoglo da se taj klub osnuje.Stvarno njemu,tajniku Dondi i vanjskom suradniku Flaviu(koji zivi u Trstu,ali je rodjen u Rijeci) mozemo zahvaliti na svemu.Ljudi trose bezbroj minuta svog slobodnog vremena i telefona samo da bi se nama svima osigurao jedinstveni dozivljaj!Neznam da li sam to vec kazao,ali prosle godine na 2.godisnjicu osnivanja gost nam je bio Legendarni Boban,a ove godine se nadamo barem Šimiću,a u bližoj budućnosti je san dovesti Maldinija(on je iz Trsta pa kad prestane igrati ko zna)Baresija ili nekog slicnog!Oni inace kad prestanu igrati imaju obicaj posjecivati Milan Clubove,a mi se nadamo posto smo jedini u ovom djelu balkana da bi mogli doci do nas.Ali to su sve zasada pusti snovi!Da mi prodjemo taj Inter pa pocnemo lagano razmisljati o Istanbulu,to bi malo uljepsalo ovaj tmurni period zbog Pape!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() Evo 2dana na Euro sportu prikazuju snimak one tekme od prije 2 god, kad smo igrali 1:1. Jbga niko neće prenositi Milan u srijedu, i BHT1 i HRT2 prenose onaj jebeni Chelsea... Valjda će Slovenci prenosit Milan, ako ne onda ima oko ponoći snimka čitavog susreta na BHT1.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|