![]() |
|
|
#5401 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
pozdrav ljudi ,,nije me dugo bilo,
,vidim malo je bila frka oko onog bianconera,,,došao vamo i nama soli priču o suđenju Juventusu(trebao sam napisati malim slovom,al et),pa šta nas briga za june,,,,nas interesuje AC MILAN,,,,,koji NEMA sreće nikako..... za to oko transfera:: Dida će biti odsutan 3 mjeseca,javljaju italijanski mediji,ali će u zimskom prelaznom roku doći golman Livorna,Marco Amelia......... Oddo će potpisati ugovor sa SS Laziom,,tak da ne računajte na njega, Januar---,Cafu ode u Sao Paolol-dolazi Ilsinho,gledao sam ga par puta,,nije loš ,brz ko' metak,jedino što mi ne djeluje baš iskusan ,al je dobar igrač...DANIEL ALVES,,,pa koja je to igračina,,ak ga je neko gledao protiv Valencie,,,čovjek razbija pa razbija,,brz,,snalažljiv,,,,,sve što nam treba za desni bok,,,,, očekujem da Oliveira proradi,pošto je protiv Empolia pogodio prečku i stativu...... Gili isto tako.....treba da proradi........ AC Milan - Messina 3-1 Kaka,Oliveira,Oliveira KP ![]()
|
|
|
|
#5402 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() I'm just kiding, welcome on this thread Jim ![]()
|
|
|
|
#5403 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Milan - Messina 3-1
Kaka, Gila, Oliveira Rigano KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5404 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nama treba dosta toga, i sve su to samo nase zelje,
ali pogledajte koliko smo kupovali zadnjih godina (jako malo), i sad od jednom Galiani PREVIŠE troši ? Pitam se onda na koga ih taj lik troši, jer svi dobro znamo da ih ne troši na pojacanja. tesko da cemo mi ikoga dovesti jer svima nama pocinje biti jasno da je neko u upravi AC Milana opasno LUD... Posto vidim da svi pisete sastave pa da i ja sastavim dream team AC Milana za sledecu sezonu (uz veliki novac Berlusconia), bila bi ova : _________________________Buffon_____________________________ ___D.Alves_________Nesta________Barzagli (Mexes)_____Zambrota__ __________________________Pirlo______________________________ ______________Gattuso (Gourcuf)_________Gerrard (Malouda)______ __________________________KAKA'____________________________ __________________Gilardino________Torres_____________________ Trener : Lippi,,Hidink, bilo koji stim da Hidink ostavi rep Rusie... Oko 100-120 mil eura bi nam trebalo za ovu ekipu,taman one pare koje su spremne za Ronaldinja.... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#5405 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Messina
2 : 0 Kaka,Oliveira Konačan Predict F O R Z A A C M I L A N Last edited by uvijek_rossoner; 25-11-2006 at 10:48. |
|
|
|
|
|
#5406 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Gerrard ili Malouda svejedno, obojica su odlični i volio bi ih vidjeti u Milanu..Torres nije loš, ali nekako mi se čini da ne bi bio dobra opcija u Italiji..Mislim, još u Španjolskoj mi je Oliveira izgledao puno bolje na terenu nego on, a ni ovaj se baš nije iskazao dosad.. A danas, pa bilo bi vrijeme da nekoga pobijedimo bez problema..Gledat ću tekmu i nadam se da neće biti problema.. Milan-Messina 4-0 Gilardino 2, Kaka, Oliveira.. ![]() KONACAN PREDICT : Last edited by ENIS; 25-11-2006 at 12:42. |
|
|
|
|
|
|
#5407 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
@ uvijek rossoner,,slažem se,donekle......
evo moj REAlNI DREAM TEAM _________________ ____Amelia__ ________________________________________________________________________________ _ILsinho(Aleksis)___Nesta_____Barzagli (Mexes)__Kaladze(Jankulovski) ___________________________________________________________ ___________Gattuso (Gourcuf)_________________________________ ____________________________________Pirlo(C)_________________ ___________________________________________________________ _______________Kaka'________________________________________ ________________________________________Ronaldinho__________ ___________________________________________________________ _____________Oliveira(Di Natale)___Gilardino(Inzaghi)______________ Coach :Marcelo Lippi Vice president :Adriano Galiani President:Silvio Berlusconi al da je da bude pola od mog sna,,,,, Sretno našim večeras P.S.nije da nekog vređam ,,,malo je OFF TOPIC,al mislim da je u redu,,, Svim državljanima BiH,sretan 25.Novembar,Dan državnosti Bosne i Hercegovine.
Last edited by Senahid1; 26-11-2006 at 10:10. |
|
|
|
|
|
#5408 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan- Messina 3:1
Kaka, Pirlo, Oliveira Konacan predict |
|
|
|
|
|
#5409 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Milan Messina
2 1 Seedorf,Kaka KONACAN PREDICT PS: samo da kazem da ako stavite predict onda morate napisat KONACAN PREDICT inace bez tog rezultat se ne uzima u obzir , takvo je pravilo pa da od sad ne bi bilo ikakih porblema samo da se zna. .
|
|
|
|
#5410 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Evo sastava Milana za danas: Milan (4-3-1-2) Kalac Bonera, Simic, Maldini, Jankulovski Brocchi, Pirlo, Gourcuff Kakŕ Gilardino, Inzaghi |
|
|
|
|
|
|
#5411 |
|
Registered User
![]() |
I thought i'd try my hand at score predicting mrki
![]() There are prizes MIRZA? Thankyou for the welcome ![]()
|
|
|
|
#5412 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ljudi Maldinija treba klonirat
dugo vremena necemo imat ovakog igraca. Najbitnije je da smo krenuli prema vrhu... Forza Milan ![]() |
|
|
|
|
|
#5413 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() MALDINI JE KRALJ Jim you should start learning bosnian/croatian/serbian language, if you need teacher, it will be honour for me to teach you ![]()
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 25-11-2006 at 19:18. |
|
|
|
|
|
|
#5414 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Konačno pobjeda, nisam si nikad zamišlja oda ću se tako veselit pobjedi protiv Messine.... Al evo, tri boda su tu.... Nisam gledao kako su igrali, al pobjeda, konačno, nemogu vjerovat!
![]()
|
|
|
#5415 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Pozdrav svima sa balkana...Htio bih samo da pitam evo ovdje,jer ne znam da govorim bash dobro engleski..ako neko od vas mozhe da mi pomogne da gledam utakmicu preko SopCasta.Skinuo sam program,samo mi recite shta treba sad da uradim da bih gledao tekmu.
|
| Tags |
| balkan |
|
|