![]() |
|
|
#5416 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Da, napokon pobjeda i 3 boda..Dobili smo potpuno zasluženo, igrali smo puno bolje i imali dosta prilika..Nema veze, ja sam prezadovoljan i s 1-0..
Gol je zabio Maldini glavom nakon nabacivanja Pirla, dosta snalažljivo, a ni golman Messine se nije baš iskazao..U prvom poluvremenu smo dominirali, ali nismo baš stvarali previše šansi dok Messina nije imali niti jednu ozbiljniju priliku..U drugom opet mi puno bolji, nekoliko promašaja Pippa i Kake, srećom jedan gol se na kraju pokazao dovoljnim.. Inače, odlično je odigrao Gourcuff i mislim da bi puno češće trebao igrati, Pirlo je po meni danas odigrao najbolju svoju tekmu ove sezone..Kaka standardno dobar, mogao je nekoliko puta zabiti, ali nije imao sreće..Da netko ne bi zaboravio, opet smo pogodili jednu stativu(Kaka).. Napadači slabi, posebno Pippo umjesto kojeg mora igrati Oliveira..Obrana čvrsta, bez poteškoća, možda mi je Jankulovski bio premalo aktivan, ali je zato Bonera na drugoj stani odigrao jako dobru tekmu..Kalac nije primio gol, hehe..Sve u svemu, pobjeda je tu, nadajmo se da je ovo početak jedne pozitivne serije.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5417 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5418 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Evo tog Ilsinha!!! http://www.youtube.com/watch?v=zJgWDhFy8Kw
|
|
|
|
#5419 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Maybe i will take you up on that offer one day soon.
|
|
|
|
|
#5420 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
1-0,,,pobjeda,,,,dosta šansi ,,,Gourcuff-dobra partija,,Maldini svaka čast,,,,Pirlo,Kaka,Gili,,,,isto dobra partija,... FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#5421 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E ljudi,nisam uspio pogledat tekmu, poludio sam. Jel mi može netko od vas tko je gledao malo pobliže opisati kako je igrao Gourcuff? Kako se kretao, jel bio bolji od uobičajenog Seedorfa??
|
|
|
|
#5422 | ||
|
Registered User
![]() |
Quote:
myP2P football4less Tu imaš opise P2P programa i možeš ih skinuti.. Quote:
Vrlo je brz, tehnički jak i ima odličan pas..Jako dobro se nadopunjuje s Kakom, a jučer je i Pirlo proigrao pa je to sve skupa izgledalo jako dobro..Konstantno se kreće, ne stoji i uvijek ima pravodobna utrčavanja u prostor..Što je najbolje, odlično prima i kontrolira loptu tako da je vrlo brzo proslijedi i otvara prostor drugim igračima.. Uglavnom, jako sam zadovoljan s njim, možda mu je jedini nedostatak obrambeni doprinos jer sam primijetio da često ostaje naprijed i kao da mu se ne da vraćati..Svejedno, jučer to nije bilo potrebno pa nikome ništa..Seedorfu treba dobra konkurencija, a Gourcuff to zasigurno je.. ![]() Last edited by oskarius; 26-11-2006 at 11:40. |
||
|
|
|
|
|
#5423 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Meni se cini da ce ovaj Ilsinho usporiti igru sa ovolikim driblinzima, trebaju gu u milanellu dobro priviknut na evropu.
|
|
|
|
|
|
#5424 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
samo da mi njega dovedemo,,inače ak Cafu ode ,nemam planove za desnu stranu. @Oskarius,,,,,hvala ![]()
|
|
|
|
|
#5425 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Evo da se i ja javim nakon dužeg perioda...
Drago mi je da smo konačno pobijedili nekog... Čitam danas, Maldini nakon one definitivne odluke da će karijeru prekinuti krajem ove sezone ipak kaže nešto kao: "Ja volim nogomet i volim igrati ali ipak ne znam kako će izgledati zdravstvena situacija. Svašta se može desiti." Eto tražimo i novog golmana.. A šta nam se danas desilo Berlusconiu??? P.S. Sada me brine ovo vrijeme... Pa sad će decembar/prosinac a ni traga od snijega ili od niskih temperatura... To nikako ne volim!!! |
|
|
|
|
|
#5426 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
a pao cojk u nesvjest, hoce on opet da se politikom bavi ,Bog ga kaznio ,zato sto ne posvecuje puno vremena na klub
, valjda ce se sad opametit ba otvorit malo novcanik na prijelaznom roku .
|
|
|
|
#5427 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Berlusconi je malo imao problema sa nogama,doktori kažu da je to bio "pad šećera",čega su mu oni i dali te se on oporavio...NASREĆU...... Rezerva za Didu je Marco Amelia (Livorno),koji će gotovo sigurno doći u Januaru,jer Dide nema 3 mjeseca......,a kao rezerva Ameliji bi bio golman AEK-a,,mada sumnjam................... ona govna (Inter) pobjediše Palermo,,mislim da su osigurali titulu,,,onaj Amauri mi se sve više sviđa...opet je zabio,,svaka čast-momak igra za 10 POZZZZ SVIMA-- FORZA MILAN
|
|
|
|
|
#5428 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ovaj, predsjednik nam je trenutno u bolnici i to zbog srca.. nešto kao ima nepravilne otkucaje. znači problemi sa srcem.. ja tvrdim da je to zbog prevelikog iznenađenja uzrokovanog Milanovom pobijedom!
a žal mi je čovjeka, ipak mu je bolje kad gubimo očito
|
|
|
|
#5429 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 21. Kola:
Seria A 1. Acmir^ 29 2. _MaJi_tz 25 3. uvijek_rossoner 19 4. Mirza 18 5. Warp05 15 6. mrki 14 7. Enis 13 8. Josip 13 9. eve 12 10. Paolo Maldini 11 11. Senahid1 10 12. acm-zgb 9 13. Irma 9 14. KAKA_22 9 15. Lang 7 16. Jim_UK 1 17. Oskarius 1 Seria B: 1. David_18 11 2. AS13 10 3. DeejaySale-Ri 6 4. Shadowhunter 6 5. ambro_foreverr 5 6. King tiger 5 7. Milanista Mosta 4 8. E-Milan 3 9. Adnan 1 10. Blejim 1 Evo tablice, ovi šta se nisu javljali ispali u seriu b , njih više neću ni stavljat, ako se netko slučajno odluči uključit automatski ide u seriu a (pošto imam sve u exelu nije problem), al više ih ne stavljam na tablicu. Ovo kolo svi po bod osim KAKA_22 koji je pogodio i rezultat pa stoga i 2 boda, imamo i dva debitanta u ligi , i jednog stranca . Ako skužite pogreške javite, pa ću ispravit, pozdrav....![]() E da, sljedeća tekma: 28.11. Brescia - Milan
Navijanje za dinamo je mazohizam! Campioni d`Europa Last edited by Warp05; 27-11-2006 at 03:55. |
|
|
|
|
|
#5430 |
|
Registered User
![]() |
ev da budem prvi:,al NIJE konačno
Brescia - AC Milan 1-2 Inzaghi 2X