![]() |
|
|
#5581 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma nekako bi se i utjesio da smo pustili ali kad ti pogledas onu nasu "karakteristicnu"
igru iz tekme u tekmu onda ne mozes povjerovat da smo prodali koliko god se mi tome nadali... Ovaj interovac se veseli a ni oni jadnici ne znaju kad su zadnji put nesto osvojili... zalosno jako zalosno... ali od iduce sezone cemo vam opet mamu je**t NA TERENU a ne za zelenim stolom.... Kazu da je Suazo 90% nas u januaru takodje i neki Alexis iz Getafea (kojeg AC Milan prati od njegove 16 a sad mu je 21) ,pa i Oddo opet, a i Sheva nesto sere da bi se mozda i vratio ako tako Chelsi odluci ali da bi mu zena i dijete ostali u Londonu... Jadnik se sam sazalio na sebe pa sad hoce da ga i dr sazale i da mu dopuste da ostane do kraja sezone u Chelsiu... Kod nas KRALJ kod njih papak !Tuga ... A sto se tice to ko ce nam zapasti po ovoj formi vjerovatno nas svi zele a mi nikoga... Ipak se nadam da cemo za ova 2 i pol mjeseca (do 1/8 CL) podici formu i dovesti barem 2 igraca u januaru a Nesta Serginjo Dida tesko da ce se oporaviti do tada... FORZA AC MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#5582 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
![]() Tekmu neću ni komentirati, sreća da smo već prije osigurali prolaz dalje, jedino mi je žao AEK-a i njihovih navijača..Ja znam da bi bio lud kad bi na taj način ispao Milan..Od mogućih protivnika najviše bi želio Celtic, a nikako ne bi volio vidjeti Barcu protiv nas.. I dajte nemojte stalno pričati o namještaljkama, pokušajte suzdržati taj mentalitet s ovih prostora..Čuo sam kako kažu da je svaka tekma u prvenstvu BiH namještaljka, smiješno.. |
|
|
|
|
|
|
#5583 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Dida od utakmice sa AEK-om ( 21.11.2006) odsustvuje 3 mjeseca,to znači do 21.02.2007,
1/8 finala je??????',,,,Neste i Serginha nema možda ni do kraja sezone......... Žalosno je to da koga god kupimo,neće moći igrati u Ligi prvaka ove sezone,(osim ako njegov tim nije igrao ove sezone),zako da Alexis,Alves ,Di Natale i Suazo bi mogli igrati,,,al Cris ako bi došao,on ne bi mogao............................................................................ Ljudi,ja se bojim samo da se ne osramotimo u 1/8 finala,,što nsa čeka ak izvučemo Barcu,Real,"Inter",Arsenal... mislim da smo sa ovim ozljedama najslabiji pored Lilla,Porta i PSV-a,a s obzirom na našu sreću,mi ćemo dobit Barcu,..... valjda nećemo,,,to ne bi bila ni 1/4 otpora koju smo pružili prošle sezone.................... POZDRAV FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
#5584 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 24. Kola:
1. Acmir^ 34 2. _MaJi_tz 30 3. uvijek_rossoner 22 4. Mirza 20 5. Warp05 18 6. ENIS 17 7. eve 15 8. Josip 15 9. mrki 15 10. Senahid1 12 11. acm-zgb 11 12. KAKA_22 10 13. Irma 9 14. Lang 7 15. Oskarius 2 16. eki111 1 17. ac-milan 0 18. vlado 0 Evo zadnja dva kola, opet bez pobjede dragog nam kluba, moguće pogreške, ako skužite koju javite, pa ću ispravit. Evo još jednom pravila igre za sve: predviđa se rezultat Milanovih tekmi, i to na način da se stavi rezultat, i ime strijelca, bod se dobiva za pogođen ishod tekme (pobjeda, poraz, nerješeno), bod se dobiva za pogođen rezultat (1-0, 2-0, 3-0, 2-1,....), bod se dobiva za pogođenog strijelca..... Kada sastavite svoju prognozu, na kraju označite da je to konačan predict jer su moguće rasprave o rezultatu pa da se ne miješa to.... Primjer prognoze: Milan - Inter 5-0 Gilardino, Kaka 2x, Pirlo, Maldini KONAČAN PREDICT Eto, valjda je sad svima jasno... Sljedeće kolo: 10.12. 2006. Milan - Torino FORZA MILAN
|
|
|
#5585 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Ja ne kuzim zas se vi tak bojite
Barce!!!! Pa oni su presmijesni!!! Evo upravo sam procitao da Ronaldinho, Deco i Eto'o su se dopingirali pod puno utakmica!!!Milan-Torino 1:0 KAKA K.P
Last edited by KAKA_22; 08-12-2006 at 09:12. |
|
|
|
|
|
#5586 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Sheva je izjavio danas za jedne britanske novine da bi se rado vratio u Milan jer se njegova igra ne uklapa u ono što je zamislio Mourinho... i da se u Chelsea-u ne osjeća dobro...
A jedan veliki klub kao što je Milan ne bi smio sebi dozvoliti da izgubi od Lille-a i to na domaćem terenu... A evo ja rođendan proslavljam na netu ccc... Kako škola a i sport može upropastiti nečiji dan... Ali sutra sve nadoknađujem... ![]() |
|
|
|
|
|
#5587 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Sretan ti rođendan Irma!!!!!
|
|
|
|
#5588 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Sretan rođendaaaaaaaaan!
još kad bi Milan dobio da ti to uljepša.. al kaj se može ![]()
|
|
|
|
#5589 |
|
Registered User
![]() |
SRETAN ROĐENDAN
IRMA ![]()
|
|
|
|
#5590 |
|
Registered User
![]() |
AC Milan - Torino 2-0
Gilardino,Kaka KONAČAN PREDICT
|
|
|
|
#5591 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Irma, srecan to rodjendan, a kao poklon zelim ti reci da je 99.9% sigurno da Suazo i Oddo dodju u Milan jos u Januaru. Nadam se da ti ova vest ulepsala rodjendan, a taj bi poklon bio odlican i za sve nas koji navijamo za NAJBOLJI fudbalski klub na kugli zemaljskoj (nemojte mi reci da preterujem ).Konacan predikt: Milan - Torino 2-1 Oliveira, Gilardino FORZA MILAN Milanista od zaceca.... |
|
|
|
|
|
|
#5592 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
sretan rodjendan po drugi put Irma
Milan - Torino 2-0 Oliveira, Gila KONACAN PREDIKT
|
|
|
#5593 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
o sretean ti rodjendan puno srece i zdravlja,i to
. pozdravlja te citav FIT iz Mostara ![]()
|
|
|
|
#5594 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sretan rođendan i želim da ti Galliani kupi Shevchenka i Odda uakoro...
![]()
|
|
|
|
#5595 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Sretan rodjendan
![]() |