![]() |
|
|
#5851 | |
|
Registered User
Fave Players: Adri, Deki, Solari, JZ, Kaka, Torres, Goran Pandev
![]() |
Quote:
Jaoooo... Pogodila si me u srcu! Sada treba mi casu rakije... Greska, FLASU RAKIJE!!!! ![]()
|
|
|
|
#5852 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Evo sad čitam tri stranice foruma i ni riječi o Milanu?!
Pa da nebi tako i ostalo, evo nekih novosti koje se spominju: 1. navodno Milan nudi Kaladzea i nesto para Romi za Mexesa... osobno mislim da bi dobro bilo kupit mexesa, ali neznam čemu riješavanja Kaladzea onda, i on je dobar... 2. Beletti se spominje kao zamijena za Odda, kojeg Lazio ne želi prodati... Belleti mi si ne sviđa, mislim da nije dovoljno čvrst igrač za talijansku ligu i da bi po njegovom boku jako curilo... 3. u slučaju da se ne postigne dogovor sa realom oko Cassana, moguća zamjena za njega je Bojinov..... evo toliko, a sad šta bude od svega toga vidit ćemo, mislim da će Milan ono šta namjerava kupit, kupit već početkom prvog mjeseca da se ta eventualna pojačanja uspe uigrat na mini pripremama na Malti, tako da nećemo morati dugo čekati da bismo vidjeli ko dolazi, a ko ne...
|
|
|
#5853 | |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#5854 |
|
Registered User
![]() |
Bojinov dobar igrac
|
|
|
|
#5855 | |||
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Sretna Nova 2007. svima.. |
|||
|
|
|
|
|
#5856 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Sretna Nova Godina svima, lepo da se provedete veceras gde i da slavite i BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim muslimanima
![]()
|
|
|
#5857 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Zaista ne znam kuda ide ovaj forum... Pa ove dvije nista konkretno ne pisu o AC Milanu, i mislim da bi trebale poslusati članove koji su vas već upozorili da svoje ćaskanje prebacite na msn...
Što se tiče SARME kao jela, to je TRADICIONALNO TURSKO jelo koje se po starom dobrom običaju sprema za Bajram koji Muslimani slave za tvoju informaciju... Jos si mlada naučit ćeš. Ja čak mislim da ste vas dvije i dosle sa namjerom da uzburkate strasti na ovom forumu u negativnom smislu pa bih vas zamolio da malo pripazite a takodje i admin treba malo više da obrati pažnju na vas dvije... Da se odmah razumijemo nemam nista protiv vas ali takodje (neko je već naveo) mogla bi i avatar da staviš u kontekstu AC MILANA jer ovo je ROSSONERSKY FORUM... Transfere ću da sačekam pa onda komentarišem,jer uzaludne su moje zelje ko ga bi, a zna se da bi za početak Odda... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5858 |
|
Registered User
![]() |
SRETNA NOVA 2007.GODINA SVIM NAVIJAČIMA AC MILAN-a
ŠIROM SVIJETA ! SVE NAJBOLJE ! NEKA NAM 2007.g. DONESE BAREM 2 TROFEJA NAMA NAJDRAŽEG I NAJBOLJEG KLUBA NA PLANETI " AC MILAN-a ". SRETNA NOVA 2007 GODINA FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5859 |
|
Registered User
![]() |
Sretna Nova 2007 Godina!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#5860 |
|
Registered User
![]() |
Evo prva poruka u novoj 2007 godini .
AC Milan Želi dovesti Eta iz Barce kao zamjenu za Shevu ali tek na ljeto... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
|
|
#5861 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Pirlo,Gattuso,Dida,Materazzi
![]() |
Quote:
pa mislim ako ti ja smetam nije problem ima mnogo sajtova,mogu i otici brate dragi.a to da nisam napisala nista o Milanu,moram ti reci da ne vidis dobro,samo ne provodim ovde 24/7...I da,nisam dosla uzburkavati nikakve strasti ovde.Nisi dobro shvatio!ali mlad si ti shvatices... A OSTALIM NAVIJACIMA SRECNA NOVA 2007.GODINA,DA NAM SE U OVOJ GODINI POSRECI DA ZBACIMO INTER SA VRHA TABELE,A AKO BOG DA I TROFEJ DA DOBIJEMO!
|
|
|
|
|
#5862 | |||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
![]() Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#5863 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sretna Vam nova godina!!! Želim Vam jedan mali scudetto (iako bi to moralo biti nagodinu jer za ovu je izgubljen), hm....možda možemo ligu prvaka onda ove....
![]() Ako ništa od toga ne uspije, onda vam želim Ronaldinha na ljeto u dresu rossonera!
|
|
|
|
#5864 |
|
Registered User
![]() |
Da, Liga Prvaka bi bila strašna stvar, a mogli bi ove godine i osvojiti Coppa Italia, Interov tradicionalni(čitaj:utješni) trofej..
![]() Samo da mi nastavimo s ovom pozitivnom serijom i siguran sam da će stvari polako sjesti na svoje mjesto, uz pokoje pojačanje naravno.. |
|
|
|
|
|
#5865 |
|
Registered User
![]() |
Slusaj KakaRossoneri , NESMETAS mi ako pises o AC Milanu.
Ali ne provociraj "sa strane" a ovamo glumis nevinašce, to ja zelim reci... A stariji sam od tebe i više nego dovoljno ... Nebitno ,zelim zavrsit ovu raspravu sa tobom jer lično mi nije ni stalo do tebe nego samo do AC Milana... FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|